седмичен подробен хороскоп

хороскоп за 21.10 – 27.10

От вторник Меркурий обръща своя ход в „ретрограден" и преминавайки отново през „отъпкани пътеки" и всичко свързано с: чужди пари, кредити, криминални прояви, баконови инициативи, частни и дълбоки емоционални преживявания, ще провокира размисли, по-задълбочени анализи. Повод за
това могат да бъдат конкретни събития, вид „дежа вю" или душевен дисконфорт. В такъв период не се инициират важни събития, а само се ревизират.
В подкрепа на прогнозата е засиленото влияние на Нептун, който ще размива границите между „възможно" и „нереално", ще ни прави по-несигурни в бъдещето и собствените ни сили.
От вторник Меркурий обръща своя ход в „ретрограден” и преминавайки отново през „отъпкани пътеки” и всичко свързано с: чужди пари, кредити, криминални прояви, баконови инициативи, частни и дълбоки емоционални преживявания, ще провокира размисли, по-задълбочени анализи. Повод за
това могат да бъдат конкретни събития, вид „дежа вю” или душевен дисконфорт. В такъв период не се инициират важни събития, а само се ревизират.
В подкрепа на прогнозата е засиленото влияние на Нептун, който ще размива границите между „възможно” и „нереално”, ще ни прави по-несигурни в бъдещето и собствените ни сили.
Огнените и темпераментни личности /Овен, Лъв и Стрелец/ ще са в най-неспецифична и затруднена атмосфера.
Ще „процъфтяват” обаче спекулативните, хитрите и „комбинативните” умове. Пазете се от измами, ако е възможно не подписвайте договори.
От сряда влиянието на Скорпион допълнително ще се усили, защото и Слънцето ще навлезе там.
Този зодиакален знак сега има преувеличено значение поради присъствието на Сатурн и Северен възел в него.
Всеки един от нас ще пречупи или трансформира нещо в начина си на живот или поне –мислене.
„Натрупана енергия” за реални и значими събития обаче, можем да очакваме след 10 ноември.
Имунната система през цялата седмица е занижена и податлива /повече от обикновено/ на инфекции.
До сряда са уязвими дихателните пътища, гърлото и ушите.
В четвъртък, петък и събота /до обяд/ Луната е в Рак и е много подходящо да се проведе вид очиствителна диета /не само с цел отслабване, а и здраве/.
В неделя да са по-внимателни онези от вас, които имат проблеми с кръвообращението и сърцето.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *