седмичен подробен хороскоп

Важни астро-аспекти за 23.12-29.12

Важно събитие, което държа да отбележа е преминаването на Слънцето в зодиакалния знак Козирог. Като основен носител на енергия то ще окаже влияние върху всички нас, както всяка година ще ни подтиква в продължение на около месец да се освободим от вид илюзии с прагматични нагласи и трезви оценки. Съществена разлика и нюанс сега обаче, ще бъде придаден от драматичното желание за промяна на социалния статус. Тази тенденция ще изисква
Важно събитие, което държа да отбележа е преминаването на Слънцето в зодиакалния знак Козирог. Като основен носител на енергия то ще окаже влияние върху всички нас, както всяка година ще ни подтиква в продължение на около месец да се освободим от вид илюзии с прагматични нагласи и трезви оценки. Съществена разлика и нюанс сега обаче, ще бъде придаден от драматичното желание за промяна на социалния статус. Тази тенденция ще изисква
известно време за преработка на ниво осъзнаване или планиране, но задължително ще се реализира през следващите месеци, като се претвори в живота ни с конкретни действия.
Посланията на звездите са почти неотменяеми, защото в края на периода Слънцето ще влезе в контакт с Плутон- кармична планета изискваща кардинални трансформации.
Като доказателство за силното й влияние мога да посоча, преминаването й в Козирог през 2008г., което всъщност отбеляза и началото на края на ерата на спекулативното съществуване на „кредит” без чисто материална подплата. Това без съмнение го усетихме в изминалите финансови и обществени събития. На лично ниво, родените през първата декада на Козирог, вече са преживели своята „малка революция”, отвела ги на друго житейско равнище, съответно –перспективи според индивидуалния хороскоп.
В навечерието на Новата Година Плутон и Слънце ще се „съюзят”, което означава, че статуквото през 2014г. ще бъде разрушено, а не „козметично замаскирано”. Разбира се, мощното влияние на звездите ще засегне и хората в България, и в целия свят.
Кои са каналите за проявление? Мисля, че е крайно неправилно да се подценяват протестите на хора! Опозицията на Марс с Уран – символизира недоволството на младите и революционно настроени личности. Този аспект ще се „затегне” през тази седмица и ще „запечата” като на снимка исканията, които не само, че ще се прехвърлят през следващата 2014г., но и ще ескалират през март, април, август и септември. И повтарям още веднъж- статуквото няма да бъде запазено! Провокации за това, разбира се ще има…На първо време Венера – отговаряща за всичко ценно – пари и др. ще остане в пестеливия Козирог до пролетта на 2014г. и ще ограничи покупателната способност или пък ще се активират други процеси, които ще намалят себестойността на валутата.
Друг значим фактор е Сатурн, който гостува в дома “на банките и чуждите ресурси” и ще изисква вид рестриктивни реформи в този сектор. Ако до скоро някой от тях са били отлагани, поради различни причини, ще трябва окончателно да приключат до началото на 2015г. Законовата рамка, която ще се оформи, ще бъде базисна поне за следващите седем години.
Да се върнем към настоящето! До 29 декември ще ни е трудно да се справяме с текущите си задължения по различни поводи – от криза в общуването до изненади, които ще объркват предварителните ни планове. Пазете се от инциденти, бъдете толерантни и не прибързвайте в решенията си.
В понеделник и вторник, въпреки нежеланието ни да се занимаваме с текущи задачи, ще се случи точно обратното- ще отхвърлим голяма част от задълженията си независимо от мотивите. Дните са особено резултатни и успешни за земните знаци- Дева, Козирог и Телец. Водните ще минат „между капките”, може и да прехвърлят на околните някоя друга отговорност…Огнените – Овен, Стрелец и Лъв нажежават страстите и почти губят мярка, под влияние на много силни емоционални преживявания. Въздушните се стремят да „овладеят” положението с разум, но съвсем не е сигурно, че ще успеят особено в сряда, четвъртък и петък. Всъщност, тези дни се окачествяват като „критични” за всички, така че е целесъобразно преди да направите каквото и да било, внимателно на анализирате-ползи и загуби. Като цяло, това е време на решения и мнозина ще се изправят пред дилема или поставено условие. Тогава, можем да се надяваме, че случващото се е за добро, защото бъдещето ще ни разкрие нови възможности.
В края на седмицата оставете емоциите да ви водят, но в посока повече близост с любими хора. Разкажете им за своите топли чувства, сами канализирайте насъбралото се напрежение в продуктивна посока, която да ви донесе повече удоволствия.
В понеделник и вторник Луната е в Дева, а тя както знаем „отговаря” за черния дроб, така че не е препоръчително да се прекалява с алкохол или пък лекарства…
В сряда, четвъртък и петък допълнете празничната атмосфера с консумация на повече сокове и течности- ще ви тонизират и ободрят.
В събота и неделя пазете половото си здраве.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *