Дева

Седмичен хороскоп зодия Дева 24.02-02.03.2014г.

Дева
Вие сте прецизни изпълнители и отлични оратори. През тази седмица това ще изиграе много положителна роля в живота ви. Ако имате бизнес, той може да бъде стабилизиран. Ако имате пораснали деца, ще разчитате на тях, вие ще сте им опора.
С навлизането на Слънцето в Риби за около месец ще имате шанс да трансформирате партньорските отношения в желана от вас посока. От друга страна пряко ще зависите от съгласието и сътрудничеството ви с важни за вас хора. Струва си обаче да сте максимално активни, това задължително ще повиши популярността ви, въпреки сложния период продиктуван от все още ретроградния Меркурий.
В понеделник ви занимават битови дела или семейни въпроси, в друг вариант- тонусът ви не е висок.
Във вторник и сряда сте много емоционални, но притежавате и доза късмет. Това са цветни и изпълнени с ярки преживявания дни, в които преобладава сърдечността …
От четвъртък ескалират финансови проблеми, които могат да се усложнят ,при условие ,че не си правите точен разчет ,поемате рискове и т.н.
Новолунието в събота и неделя ще ви накара да погледнете с други очи на партньора си. Усетете на „къде духа вятъра”- дните са особено показателни за това. Възможно е любимият ви да разкрие „нови” и непознати черти от характера си.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>