Водолей

Седмичен хороскоп зодия Водолей 24.03-30.03.2014г.

Водолей
През тази и следващата седмица Слънцето ще провокира получаване на твърде интересна информация, впечатляващи новини, които са способни да преобърнат ритъма на ежедневието ви.
Ако желаете да съхраните вид статукво е препоръчително да избягвате всякакви спорни ситуации, особено в понеделник, вторник и в неделя.
През тези дни събитията до голяма степен са извън вашия контрол и носят елемент на изненада.
Променят се обстоятелства свързани с близки до обкръжението ви хора, които могат да рефлектират и върху вас самите.
В сряда и четвъртък Луната е във вашия зодиакален знак и вие имате шанс да „блеснете” по различни поводи, да привлечете вниманието към себе си със съответните ползи.
Мнозина се чувстват твърде натоварени от ангажименти и като разрешение на подобни проблеми имат шанс успешно да привлекат, през втората част на периода, съмишленици и полезни партньори.
След четвъртък се актуализират чисто финансови въпроси за разрешаване, продиктувани от текущи или допълнителни, непредвидени разходи.
Имате възможност да стабилизирате материалното си положение като разчитате на тайна, нерегламентирана подкрепа на някой личности или пък се захванете с допълнителни ангажименти. /В тези направления ще имате „зелена светлина”/.

В неделя е Новолунието, което дава начало и акцентира върху информационния поток до средата на април. Знанието е сила, която винаги можете да преобърнете в своя полза…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>