Рак

Седмичен хороскоп зодия Рак 24.03-30.03.2014г.

Рак
Тази и следващата седмица са много показателни за устойчивостта на социалния ви статус- кариера, брак и т.н. Липсата на сериозни сътресения и провокации ще е сигнал за стабилност и запазване на статуквото през следващите месеци. Ако са на лице обаче „внезапни” нови условности, изисквания, новини и т.н., добре е да им обърнете повишено внимание, защото това ще означава, че е дошло време да внесете вид съществени промени в горе-споменатите области от живота ви, за да не бъдете поставени в условия на „принуда” .
Понеделник и вторник подлагат на изпитание партньорските ви взаимоотношения- лични и делови. Много полезна за вас е сега дипломацията, а и специфичната ви философска мисъл, поглед в по-далечното бъдеще.
Сряда и четвъртък са продължение на преживяното в началото на периода, което ви подтиква да „ревизирате” чувствата си, а и всичко ценно за вас. Мнозина ще вземат някакви крайни решения през тези дни.
В петък и събота способността ви да влияете на околните нараства в пъти. Възползвайте се от тази благоприятна позиция.
В неделя е Новолунието в Овен и за вас започва нов месец, през който събитията ще ви провокират да трансформирате начина си на живот.
В такова време, човек има повече от една възможности и ако желае развитие е особено подходящо да е активен, по-инициативен, в случая- особено до средата на април. Действията ще имат сериозен отзвук и последици.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>