Козирог

Седмичен хороскоп зодия Козирог 26.05-01.06.2014г.

Козирог
Ако работата ви е свързана с вид комуникации и/или обмен на информация, през настоящата седмица ще трябва да се пазите от измами, твърде вероятно е очакванията и обещанията да се разминават с крайния резултат. Хубаво е да не позволявате да ви въвличат в интриги, бъдете максимално откровени, за да се предпазите от някой негативни тенденции.
Същевременно сте доста активни и упорити, способни сте да преминете през всякаква бариери и граници, но не даром, а чрез борба и като разчитате на собствената ви инициативност и предприемчивост, а не на обещанията на другите.
Пробивате си път в силно конкурентна среда и това, което може да ви спре или да препятства развитието ви е нелоялно отношение и удари „под кръста” до 03 юни. Вярвайте на действия, а не на думи, желателно е да не подписвате договори /особено трудови/.
В четвъртък Венера ще премине в сектора на зодия Телец и ще ви подкрепя в сърдечните дела в продължение на около месец. Мнозина ще изпаднат в плен на отминали чувства и преживявания по различни поводи. През следващите дни ще имате подчертана нужда, а и възможности да се разтоварвате в компанията на любими хора близки до сърцето ви.
Нараства творческият ви потенциал, креативност, които ще се отразят в реални и по-високи резултати, особено, ако сте предприемач или имате собствен бизнес.
От петък до неделя партньорът ви обсебва вниманието ви. Това са дни, през които имате шанс да изгладите евентуални недоразумения, да заздравите връзката си или пък да започнете нова.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *