Дева

Седмичен хороскоп зодия Дева 27.01-02.02.2014г.

Дева
През месеца на Водолея вие имате уникален шанс да заздравите позициите си на работното ви място. Професионализмът ви през тази седмица се цени много високо и дори има шанс да повишите доходите си, особено ако сте обвързани с вид резултатност в професионалната ви сфера на реализация. Повтарям на онези, които са безработни, че до края на тази седмица е удачно да си потърсят работа.
Новолунието в четвъртък напомня на вид „обновление”, рестарт на служебните ангажименти. Имайте го предвид и се възползвайте по адекватен начин от „новата вълна” изразена в събития или последвали перспекитви.
Сърдечните връзки обаче продължават да бъдат сложни или да ви карат да изпитвате силни и пречупващи емоции. Нещо важно се случва до края на периода или с обвързаността ви, или с обективно променените условия на съществуване на важен за вас човек- любовник, пораснало дете и т.н.
От вторник до четвъртък, за да подкрепите любим човек губите доста ресурси- чисто материални и/или психически. Добрата новина е, че вид „развръзка” от сложна ситуация се очаква до събота. След което нещата ще поемат в определена посока, към ви „разрешаване”!
В петък вашият покровител Меркурий ще премине в Риби, така че през последните дни се очаква да сте по-разсеяни или уморени от обикновено.
Почивката ще е най-удачен вариант за вас, стига да можете да си я позволите…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>