Козирог

Седмичен хороскоп зодия Козирог 28.04-04.05.2014г.

Козирог
Енергията на Телец винаги ви действа много положително. Дори и да съществуват някой негативни тенденции, те се смекчават чрез допълнителни възможности, а и доза късмет. Лунното затъмнение в началото на периода е способно да ви даде силен тласък напред, да хармонизира сърдечните ви отношения, връзки с любими хора /любовници, деца и т.н./ . Последните ще са източник на вид обновление в живота ви, променени условия, които ще последвате. От 02 до 05 май ескалира напрежение, необходимост от „наместване на пластовете”, нещо от рода: „аз на теб ,а ти на мен какво?” хубаво е да наблегнете на конструктивния тон, а не на противопоставянето, да напомним и, че седмицата е „превключваща” и определяща за дълъг период от време.
В понеделник сте неспокойни, денят не е подходящ за важни решения , а за приключване на стари задължения, разрешаване на домашни или битови проблеми, които ви оказват силно влияние.
В четвъртък и петък сте много ангажирани, дайте най-доброто от себе си и това пряко ще рефлектира върху кариерното ви развитие, имидж и т.н.
През почивните дни е подходящо да стабилизирате партньорските си взаимоотношения, в повечето случаи сега има нужда от това.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *