Овен

Седмичен хороскоп за 28.10-03.11

Овен
Силното влияние на Скорпиона и съответно „водната стихия” ви действа като „студен душ”, отрезвяващо, но и амбициращо. Въпреки че мнозина от вас се чувстват не в свои води, принудени са да се приспособяват към различни изисквания, намират спасение в добре свършената си работа.
В друг вариант сте принудени да се трудите повече ,да се вглеждате в детайлите и да давате всичко от себе си, така че да запазите статуквото.
Най-внимателни трябва да са онези от вас, които се занимават с „чужди пари”, ангажирани са с кредити и банки. По възможност не поемайте рискове и не излизайте от рамки, носещи ви известно удовлетворение, а и сигурност. Все пак, ретроградният Меркурий ще актуализира някой финансови и имуществени въпроси. Отнесете се с повишено внимание към тези проблеми и обърнете внимание на тенденциите, за да се предпазите от загуби.
В емоционален план сте твърде лабилни и склонни към преувеличения. Опитайте се да не прехвърляте чисто материални претенции върху близките ви, това ще доведе до трансформации и във важните за вас взаимоотношения през следващото полугодие.
В петък събитията са „знакови” ,особено за родените през първата декада. Анализът на случващото се е целесъобразен, за да вземете мерки в бъдеще.
В неделя е Слънчевото затъмнение, което ще ви „превключи” на друг коловоз касаещ социалният ви статус и професионална реализация. С нещо ще трябва да се разделите или в оптимален вариант да платите цена за бъдещ успех /реализация до края на ноември.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *