седмичен подробен хороскоп

Седмичен хороскоп за 28.10-03.11

Ретроградният Меркурий през тази седмица ще бъде в „плен" на Сатурн, наричан още – „Изпълнител на Съдбата", така че всички ние, дори и в различна степен, ще бъдем засегнати от отминали решения и събития, които сега ще се актуализират, ще „ревизират" резултатите и съответно ще ни насочат по нов път на развитие.
Ретроградният Меркурий през тази седмица ще бъде в „плен” на Сатурн, наричан още – „Изпълнител на Съдбата”, така че всички ние, дори и в различна степен, ще бъдем засегнати от отминали решения и събития, които сега ще се актуализират, ще „ревизират” резултатите и съответно ще ни насочат по нов път на развитие.
Вид “разплата”, “получаване на заслуженото” ще се изрази в различни варианти – брачни отношения, финансови постъпления, кариерно развитие…
Не всичко ще се случи веднага на събитийно ниво, но задължително ще са на лице провокации, които ще актуализират стари и неразрешени проблеми.
Удачно е сега да се правят равносметки. Не бива да пренебрегваме “сигналите”, които ще получим, защото до голяма степен те ще ни посочат тенденциите за следващото полугодие.
Слънчевото затъмнение в края на седмицата пък, ще се случи в зодиакалния знак Скорпион. Отново подобно ще има след около 18г.
Скорионе е символ на “силните трансформации”, отнасящи се до емоционалното ни състояние, а и финансово /предвид че отговаря и за банки, чужди пари, кредити, престъпност, закони…/
Хубаво е да си припомните, какво например е донесло едно такова затъмнение на вас лично преди 18г., когато пак е имало такова.
Разбира се, че нищо не може да бъде същото, но ще видите до каква степен и в каква посока ви е повлияло.
Все пак, затъмнението в неделя е доста значимо, защото ще се случи в съвпад със Сатурн,а и поради други астрологични фактори. Така че, през следващите месеци до май-юни, всички ние ще “обновим” живота си в значима степен.
Уязвими места за здравето: в понеделник е сърцето и кръвообращението, от вторник до четвъртък /до обят/ са бъбреците, /пийте повече вода за здраве/, от четвъртък /следобяд/ до събота избягвайте консумация на алкохол или други в-ва, влияещи зле на черния ви дроб. В неделя пазете половто здраве…
Отново, през целия период имунитета е понижен, живейте по-здравословно, за да не отключите някое заболяване…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *