Рак

Седмичен хороскоп зодия Рак 31.03-06.04.2014г.

Рак
Новолунието в Овен засяга вашият социален статус- кариера, брак, начин по който ви възприемат околните. Това положение търпи сериозни провокации за промени, които ще ескалират по различни поводи до края на април и ще генерират важно събитие в живота ви.
Тъй като планетата на щастието- Юпитер все още е във вашия зодиакален знак, аз искрено се надявам, че всичко ще е за ваше добро или в друг вариант- вие ще успеете да се възползвате от допълнителни възможности, ще преобърнете евентуални негативи в позитиви.
Предполагам, че повечето инициативи от ваша страна ще са под „натиск”, но така или иначе е важен крайният резултат, както и факта, че оформените нови тенденции ще ви влияят дълго време.
За това е целесъобразно да сте максимално активни в понеделник и вторник- подобни действия са способни „да преобърнат живота ви” и нека всичко се случва без противопоставяне и без да се губи крайната цел от погледа ви. До края на юли, ако сте последователни в намеренията си, ще можете да постигнете своя цел стартирала или породила се като идея през лятото миналата година.
В сряда влияете силно на околните-възползвайте се, потърсете подкрепа сега, ако ви е необходима.
В четвъртък и петък се пазете от интриги. Някой от вас ще узнаят тайна, ще прозрат истина.

В събота и неделя сте много емоционални, вземате важни решения, под влияние на натрупани впечатления или дори външен натиск.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>