Интересно Любопитно

Забавен тест- отговор на въпрос

Задайте въпрос. Концентрирайте се  в кръга и спонтанно изберете числото, което най-силно ви привлича, оставете подсъзнанието да ви води!

Вижте тълкуванието по-долу, направете асоциативна препратка и намерете отговора на въпроса…

 1. Да! Вие принадлежите към хората, които не губят присъствието си дори в най-трудните ситуации. Затова не се отказвайте веднага от проблемите, защото имате побеждаваща всичко издръжливост и търпение. Очаква ви успех. Не се страхувайте да се доверите на себе си и на другите!
 2. Да, но не днес и не утре. Някой стои на пътя ви и се опитва да обърка всички карти. Не го приемайте прекалено на сериозно. Но тази съпротива не бива да се подценява. Избягвайте конфронтация. Опитайте се да намерите положително решение на проблема.
 3. Събитията от следващите дни ще надминат всички ваши очаквания. Ако използвате енергийните си запаси разумно и не започнете да „стреляте по врабчета с оръдие“, всички предимства ще бъдат на ваша страна. Във всеки случай имайте търпение и издръжливост, както към себе си, така и към другите.
 4. В момента изглежда, че късметът е във вашите ръце, следователно няма и най-малкото основание да се съмнявате в благоприятния изход. Късметът ще ви съпътства дълго време. Насладете се на тези щастливи седмици.
 5. Вие сте на прав път. В момента обаче, вие обръщате твърде много внимание на мнението на другите и следователно донякъде пропускате благоприятна ситуация. Не се колебайте твърде дълго, покажете, че сега сте сила, с която трябва да се съобразяват. Малките тактически игри само подвеждат и накърняват взаимното доверие.
 6. Нещата ще бъдат малко по-трудни, отколкото очаквате. Възможно е вашата гледна точка да не е съвсем точна. Други хора виждат ситуацията в съвсем различна светлина. Ето защо е изключително необходимо да се вслушвате в добрите съвети на любим човек и да не се поддавате на измамни надежди.
 7. Ситуацията изисква да се разделите с подвеждащи хора или обстоятелства, които ви объркват. Важно е да внимавате на кого се доверявате. Постигате желанието си като „разчистите терена“ от всичко вредно и токсично, използвате обиколни или хитри методи.
 8. Бъдете внимателни! Опитайте се да не вярвате на всичко, което ви казват. Спазвайте известно разстояние по определени въпроси. Днес всичко около вас изглежда по-благоприятно, отколкото е в действителност. Внимавайте да не останете разочаровани по-късно.
 9. Без съмнение можете да осъществите намеренията си. Но не можете да го направите без помощ. Говорете с добър приятел за проблемите, които ви тормозят. Той е страничен човек и гледа по-трезво на нещата.
 10. Можете да сбъднете желание, дори и това да е съпътствано от някакви превратни моменти и ситуации. Проявете повече самочувствие, тогава всичко ще бъде наред. В момента можете напълно да разчитате на интуицията си.
 11. Въпросът ви може да е повдигнат твърде рано. Не се спирайте напълно и безвъзвратно на нещо, което все още не е узряло. Оставете време за благоприятно развитие. Проявете търпение. Ще бъдете оценени за това.
 12. Много е възможно да осъществите желанието си, защото всичко се развива много по-бързо и по-позитивно, отколкото сте си представяли. Важно е само да не се опитвате да създавате впечатление на незаинтересован човек. Забележете, че някой искрено иска да бъде ваш приятел.
 13. Не всичко се случва по план. Действате несигурно. Това подвежда някои от вашите приятели. Смятат ви за непредвидим човек, което явно не е във ваша полза. Премахнете това впечатление. Вие сте обичани повече, отколкото осъзнавате.
 14. Всичко ще бъде наред, но само ако вие самите сте активни. Всичко е позволено, но не и отлагането. Поемете инициативата в свои ръце и изненадайте всички с вашата ефективност и богатство от идеи.
 15. Да, можете да разчитате на късмета си. Очаква ви неочакван и благоприятен обрат на съдбата. Сега не е нужно да измисляте нищо, а просто изчакайте. Прибързаните действия ще ви отведат в грешна посока и могат да навредят.
 16. Всички надежди ще бъдат изпълнени. Но съвсем не по начина, по който си го представяте. Затова бъдете готови за всякакви промени, без да си поставяте нито една цел в голяма конкретика и детайли. Бъдете гъвкави и не отхвърляйте нито един отворен път, начин към желанието.
 17. Все още не е съвсем сигурен положителния отговор за това намерение. Трябва добре да обмислите желанията си, защото собствените ви чувства не са узрели напълно. Следователно очаквате твърде много от другата страна. В следващите дни всичко ще остане същото. Някое щастливо обстоятелство обаче може да внесе яснота и да даде посока. Слушайте внимателно вътрешния си глас.
 18. Може да имате затруднения. В началото дори ще трябва да понесете разочарование. Което обаче изобщо не означава, че шансовете ви са сведени до нула. Точно обратното: разочарованието ще даде тласък на положително развитие. Кръгът ви от приятели се разраства и ще става все по-подкрепящ и стабилен.
 19. Недоверието и гневът са все още далеч от вас. Но ако не успеете бързо да се освободите от собствените си съмнения, ще съсипете или пропуснете много. Ако късметът ви подмине, вината ще е предимно във вашата прекомерна скромност и несигурност. Освободете се от тях! Бъдете отворени и приятелски настроени в отношенията си с другите хора, това ще е от ваша полза и може да предопредели позитивен резултат.
 20. В момента изглежда, че късметът е във вашите ръце. Следователно няма и най-малкото основание да се съмнявате в благоприятния изход. Късметът ще продължи достатъчно дълго.
 21. За да постигнете целта най-накрая, остават много малко усилия. Осмелете се, рискувайте – пред вас е последният тласък и ще успеете. Бъдете внимателни към случващото се около вас и помнете – няма случайни неща.

Източник: testmind.ru

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *