Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Скорпион при натална карта или релокация

Този асцендент ще придаде на характера ви огромна сила, вие ще можете да отключите по-лесно допълнителни и скрити на пръв поглед източници на енергия, вътрешни характеристики, които са дълбоко закодирани в душата ви. Тези качества се активират обаче под въздействието на  ярки  емоционални преживявания, развито чувство  за притежание в един по-широк смисъл…също и не рядко- под въздействие на кризисни ситуации. Скорпион привлича превратностите, които пък от своя страна на повод за паралелни шансове…

Животът на хора със силно влияние на Скорпион /Слънце, Асцендент или Луна в Скорпион/- рядко е спокоен. Той обикновено е бурен, предизвикателен, но също изпълнен с множество възможности, които изплуват пред тях като от нищото, но се имплантират трайно в характера ми, съответно ги правят по-силни, устойчиви на външни влияния и подготвени да се справят с предизвикателствата, излязат победители във всякакви ситуации.

С този Асцендент вие ще развиете усет за причинно следствени-връзки, ще усилите интуицията си в пъти, все повече ще сте склонни да си служите с тайни способи на въздействие, така че да направлявате хора и събития подобно на кукловод, който ги направлява по един невидим начин, стратегически, като не всички действия и намерения са видни, но пък са доста резултатни.

С Асцендент Скорпион желанието за власт /буквално и в един по-широк смисъл/ ще расте, а паралелно с това и начините, които ще откривате, така че да постигнете това. Ще се усилват качества като воля, преследване на цели до краен предел, докато се постигнат, използване на тактика, понякога манипулации.

С този Асцендет ще привличате партньори, които са богати или могат да ви подпомогнат чисто финансово. Всъщност, вие все ще намирате начини да печалба и точно като се възползвате от другите- от техните позитиви, но и негативи.

Сексът също ще се превърне във водеща тема, която обсебва съзнанието ви, може да е повод да изразите себе си.

Скорпион все пак може да изкара на повърхността заложби, които да ви изградят като борци за една по-висша справедливост, но могат да ви направят и отмъстителни или тъмната страна и криминогенни наклонности от вашата същност да станат водещи, това може да е причина за попадане в опасни ситуации, но как ще се прояви Асцендентът много зависи от това- как са разположени управителите на Асцендента, съответно- как са аспектирани, в кои знаци и домове се намират…

Марс или Плутон в 1 дом–  Марс в 1 дом ще ви направи енергични, инициативни, вие в повечето случаи ще имате усещането, че сами сте „капитани на собствения си кораб“, защото действието поражда и резултат, който очевидно се провокира от вас самите. С Плутон в 1 дом- вие можете да разчитате на доза магия, с която привличате възможностите пред вас. Ако Плутон е добре аспектиран- вие ще вдъхвате респект и уважение и по един естествен начин ще се сдобивате с власт-буквално и в по-широк смисъл. Добре аспектирания Марс- вашите инициативи са в правилна посока и почти нищо не може да застане на пътя ви на успехите, вие ще сте лидери, които ще указват значимо влияние и на околните. При напрегнати аспекти към Марс или Плутон- сами може да се превърнете в най-големите си врагове поради егоистични прояви, които ще действат доста отблъскващо за околните.

Марс или Плутон във 2 дом–  страстта за притежание, състезателен хъс, енергия и инициативност, които притежавате- ще се влеят в идеята за богатство. Ще влагате много сили и всички понятия ще се ориентират към това- как да подобрите благосъстоянието си. Ако Марс е добре аспектиран, тогава вие ще печелите чрез висока активна физическа натовареност, ще бъдете доста работо-способни и ще печелите от това. Успехи ще ви носят занимания с техника, огън, навсякъде, където зависите от собствената си инициативност. Ако Плутон е добре аспектиран- шансовете да стигнете до крупни печалби ще е повече от голям и за целта може да използвате скрити способи, нетрадиционни или с голям риск, също- все ще намирате начини да карате другите да „работят за вас“ или да ви подпомагат чисто материално. Ще използвате невидими на пръв поглед източници за печалба, може да се доверявате и на интуицията си. При напрегнати апекти на Марс или Плутон- може да полагате много усилия да подобрите финансовото си състояние, но това ще ви струва скъпо или може да загубите всичко постигнато, ако не се научите да слагате някакви морални граници. Трябва да минимизирате съзнателно развиващото ви се чувство за собственост, което ще предизвиква обратен от очаквания резултат.

Марс или Плутон в 3 дом– средата ви на съществуване може да стане доста напрегната поради висока конкуренция, необходимост да си служите с думите като с оръжие, така че да побеждавате. Ако Марс е добре аспектиран, тогава вие действително ще заемете позиции на лидери в близкото си обкръжение, ще направлявате околните чрез натрупани знания, опит, комуникативни умения. Може да печелите или да се реализирате в сферата на транспорта или при пътувания или навсякъде, където имате някакви технически познания, можете да изразите опита си. Ако Плутон е добре аспектирана, тогава вие ще успявате да властвате над околните, защото интуитивно ще ги познавате, дори и от един скрит ъгъл. Мисълта ви ще става все по-дълбока, способна да вижда и отвъд видимото, а вие ще се възползвате от това, за да властвате над околните, за да им указвате значимо въздействие и те- действително ще ви слушат, уважават. При напрегнати аспекти на Марс или Плутон- чрез невъздържания си език може да си предизвикате силни врагове, които перманентно ще объркват предварителните ви планове. Средата ви на съществуване ще стане по-скоро враждебна. Ще трябва да се пазите от инциденти на пътя.

Марс или Плутон в 4 дом–  тези планети не предполагат хармония в дома и семейството от този сектор и независимо как са аспектирани. Все пак и при добри аспекти- вашето желание да контролирате и направлявате близките си- ще се увенчава с успех. Въпреки всичко перманентна борба за надмощие ще е доста вероятна. Ако Марс е добре аспектиран, тогава вие може да разчитате, че ще се сдобиете с лидерски позиции у дома, ще влияете на околните, а те ще се съобразяват с вас, също- ще получавате подкрепа от страна на енергична личност от вашето семейство. Вероятно водеща тема в живота ви ще бъде точно домът и семейството, може да развиете собствен бизнес, да изпълнявате от дома си професионалните си ангажименти или да се занимавате с недвижимо имущество. Ако Плутон е добре аспектиран- перманентни трансформации в дома, семейството ще се канализират в положителна посока, може да стигнете до крупни печалби от недвижимо имущество. При напрегнати аспекти на Марс или Плутон- конфликти, загуби, трагични обстоятелства в дома и семейството.

Марс или Плутон в 5 дом–  тези две планети в този сектор ще усилят още повече страстта в душата ви да се сдобивате с онова, което най-много желаете, отчитате за любимо. Ще преследвате със забележителен плам целите си, ще се стремите да изпъквате, да бъдете по-независими, забелязвани и ако планетите са добре аспектирани- ще успявате. Сърдечните взаимоотношения ще бъдат съпътствани от огнени чувства и забележителни преживявания, които ще оставят траен отпечатък, както във вашето сърце, така и на отсрещната страна. Любовният ви живот вероятно ще бъде достоен да се опише в роман. Въпреки всичко сърдечните ви връзки рядко ще бъдат спокойни и независимо как са аспектирани планетите. Ако Марс е добре аспектиран, тогава вие ще просперирате чрез хоби, което може и да е работа, чрез собствен бизнес. Ще ви върви в любовта. Ако Плутон получава положителни аспекти- ще притежавате доза късмет в почти всяко начинание, а рисковите ви действия ще водят до печалби или отлични резултати. Забележителен сексуален опит и развитие на страстни връзки. При напрегнати аспекти- ще наранявате точно тези, които всъщност трябва да обичате, неумерените ви или хазартни действия- ще водят до крупни загуби, буквално и в по-широк смисъл.

Марс или Плутон в 6 дом– от този сектор тези планети ще ви направят работохолици, вие ще сте доста дейни, инициативни, ще влагате цялата си енергия в посока- отлична професионална реализация. Работата ви трябва да е динамична и по възможност- физически активна или натоварена. Вероятно ще съществувате в напрегната работна среда, ежедневието ми може да е изпълнено с предизвикателства, скрити възможности или опасности. Ако Марс е добре аспеткиран- състезателия ви къс, конструктивни цели, които преследвате и са по силите ви- ще се реализират по един естествен начин ще ви извоюват лидерски позиции или вие ще се сдобиете с работа, в която ви се дава значима независимост, вероятно няма да имате пряк шеф над главата си. Ако Плутон е добре аспектиран- желанието ви за власт ще се реализира, самата ви работа може да е свързана с власт, сила, поемане на доза риск. При напрегнати аспекти-  напрегната, непосилна, опасна работа, здравето ви може да бъде застрашено от това или пък- вредни навици, прекалено голямо напрежение при изпълнение на текущи ангажименти.

Марс или Плутон в 7 дом–  водеща цел за вас ще се превърне да се справяте с енергични противници, да отговаряте на повишени изисквания от страна на личности, които влияят на собствената ви реализация, да привличате на ваша страна влиятелни или власт-имащи особи, партньори-лични или делови. Независимо как са аспектирани тези планети, от този сектор те показват, че вие ще зависите в значима степен от одобрението или подкрепата на важни за вас лица и изглежда, че ще загубите част от независимостта си. Независимо как са аспектирани планетите- те ще изискват компромис във взаимоотношенията ви, за да ги съхраните. Ако Марс е добре аспектира, тогава вие действително ще успявате да се справяте с повишени изисквания и конкуренция, ще привлечете енергичен партньор, който ще се превръща в мост към успехите ви. Ако Плутон е добре аспектиран- вашите взаимоотношения ще бъдат сложни, ще изискват перманентни трансформации, но те могат да бъдат насочвани в една по-положителна посока, така че връзката да става все по-силна, емоционална. Ако Плутон или Марс са в напрегнати аспекти, тогава вие можете да получите дълбоки травми, които се провокират от отсрещната страна.

Марс или Плутон в 8 дом– тези планети са поставени много силно от този сектор, те са на „трон“, така че ще можете да се сдобивате с крупни печалби, да постигате почти всяка цел, която си поставите. Вероятно ще се устремите към това да получавате- материална или морална подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, финансови институции, така че да преумножите благата си. Можете да преуспеете чрез подобна подкрепа, сътрудничество, особено, ако Марс и Плутон са добре аспектирани. Тогава ще имате забележителни успехи, ще поемате умерени рискове или такива, които се оказват оправдани, повишаващи благосъстоянието ви. Ще имате страстни сексуални отношения. При напрегнати аспекти- прекалено развити чувство за собственост, рискови манипулации, желание за притежание и контрол без умереност- ще води до точно обратен от очаквания резултат. Ще попадате в опасни или живото-застрашаващи ситуации. Все пак перманентно ще откривате нови възможности, а психичните или физически регенеративни способности ще са забележителни.

Марс или Плутон в 9 дом– ще изпитате страст или силно влечение към това да пътувате, да разширявате перманентно вашите възможности и като повишавате квалификацията си, само-рекламирате се, афиширате качествата и способностите си, обогатявате вашите знания, привличате на ваша страна енергични, влиятелни, власт-имащи персони, включително извън близкото ви обкръжение, може и чужденци. Ако Марс е добре аспектиран, това ще повиши допълнително жизнените ви сили, дееспособност, пробивност, ще отключи доза късмет в собствените ви инициативи. Ако Плутон е добре аспектиран- забележително духовно развитие и прозрения, интерес към окултното, всички трансформации ще се оказват във ваша полза.

Марс или Плутон в 10 дом– състезателни яви хъс да сте първи, лидери, да управлявате, ще се увенчаят с успех, дори и това да е свързано с борба за власт, надмощие и голяма конгуренция. Изглежда, че последните само ще ви стимулират да се развивате, понякога да се учите от вашите съперници Ако Марс е добре аспектиран- вие ще се представяте пред света като отговорни хора, с конструктивни и целесъобразни действия, на които може да се има доверие и съответно, по един естествен начин вие ще можете да се сдобиете с управленски позиции. Ако Плутон е добре аспектиран- гаранция за сдобиване с власт, буквално или в по-широк смисъл. Отлични показания за собствен бизнес.

Марс или Плутон в 11 дом– ще концентрирате вашите усилия в посока да утвърждавате позициите си в колектив. Околните не винаги ще бъдат особено доброжелателни към вас, перманентно ще възникват ситуации на напрежение поради високи претенции, желание за надмощие. Бъдещите ви планове ще изглеждат свързани с борба, няма да позволяват отпускане по различни поводи. Ако Марс е добре аспектиран, тогава ще се сдобиете с приятели или други енергични личности, които ще ви действат енергизиращо, стимулиращо, ще можете да се справяте с висока конкуренция, а действията ви ще бъдат високо-ефективни и ви еще указвате значимо влияние на колектива, в който съществувате. Ако Плутон е в положителни аспекти- ще срещате хора, които са неслучайниу те могат да бъдат ваши ментори, да сте кармично обвързани, а те да преобразяват бъдещите ви планове, да ви показват много по-широки възможности, понякога и скрити на пръв поглед. Може да се сдоибете с власт при висока социална активност. При напрегнати аспекти- постоянна смяна на средата, неясно бъдеще, враждебно обкръжение.

Марс или Плутон в 12 дом–  слаба позиция за тези две планети, може да отключат асоциално поведение, фобии, страхове, човек да се отдаде на изкушения, да бъде криминално привлечен. Енергията е блокирана, както и голяма част от възможностите, човек страда от скрити, но сили врагове. Ако Марс е добре аспектиран, тогава човек има шанс да разгърне потенциала си чрез скрити на пръв поглед възможности, свои качества, които се отключват и разгръщат, включително- някакъв талант. Ако Плутон е добре аспектиран- може да отключи забележителни психични способности, шансове невидими до този момент. При напрегнати аспекти- опасност от затваряне- реално и в затвори, болнични заведения, други изолирани социални структури…или ограничаване на физическите и психическите сили, опасност за здравето и живота, понякога от  неясен първоизточник.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *