Интересно Номерология

Датата на раждане, древни тълкувания, нумерология, възможности и предизвикателства…

Тълкуванията на родените през определени дни от месеца са взети от древни текстове, счита се, че те са модифицирани и променяни през годините, вероятно и да се адаптират към обновяващото се общество…

Хората, родени на 1-ви, са силно креативни и изобретателни.

Те силно вярват в своите възгледи и имат голяма сила на убеждаване. Не обичат ограниченията и непоисканите съвети, както и всякаква намеса в делата им, затова предпочитат да работят сами, независимо от другите. Те могат да проявяват диктаторски наклонности.

Тези хора имат огромна решителност и воля, но понякога могат да бъдат упорити и своенравни. Водеща емоция е прекомерната амбиция, те могат да насочат всичките си умствени способности към тяхното изпълнение. Емоционалната страст, като правило, е преходна, вторична, почти винаги подчинена на задоволяването на техните амбиции. Те изискват подчинение и подчинение, така че бракът им не винаги е успешен.

Тези хора показват силна решителност и постоянство и не се отказват от това, което са планирали. Ако това е смекчено от благоразумието, което им е присъщо, може да доведе до отлични резултати. В речта си те могат да бъдат много директни, понякога груби и жестоки.

Те са съгласни с тези, които съзнателно им се подчиняват, съгласни са да останат тяхна сянка и не се опитват да бъдат наравно с тях. Само тези, които уважават тяхната индивидуалност и свобода, могат да се разбират с тях.

Тези хора винаги са изключителни, изпълнени със силна решителност и креативност. Личните им качества са от най-висок клас. Но имат някой трудности в общуването с други хора. Околните трябва да проявяват разбиране и такт към тях.

От здравословна гледна точка слабите им места са сърцето, очите и кръвното налягане.

Хората, родени на 2-ри, са състрадателни, диалогични, нежни и романтични.

Умни, креативни хора, които имат артистични и естетически способности и богато, живо въображение. Мечтатели, меки и прощаващи по природа, понякога нямат силата и настоятелността да се придвижат нагоре по кариерната стълбичка или изпитват много колебания в живота.

Те търсят духовна съвместимост с партньори; не могат да бъдат във физическа интимност без духовна връзка. Бракът е успешен, ако е изграден на духовна основа, в противен случай изпадат в депресия.

Те са мечтателни, имат мощен интелект, добро въображение, простодушни и непрактични. Те се обезсърчават, когато са изправени пред опозиция и не могат да създадат извън идеалните условия за творчество. Липсват им хъс и инициатива да реализират идеите си на практика. Основното за тях е да се обградят с партньори със същата духовна висота.

Те трябва да се научат да правят правилна оценка на нещата (използвайки силния си ум), в противен случай ще се сблъскат с всякакви разочарования и ненужни страдания.

Те могат да имат проблеми с черния дроб и храносмилателния тракт.

Хората, родени на 3-ти, са амбициозни и агресивни.

Винаги се стремят да се издигнат над околните и никога не се съгласяват на подчинена позиция. Те обичат властта, осъществяват идеите си с огромна сила и енергия и не търпят никакви съмнения и препятствия от страна на другите, когато осъществяват плановете си. Като дисциплинирани личности, те изискват същото и от другите, поради което стават съвестни командири.

Те са упорити и не се предават без бой, докато не изразходват всичките си сили, предават се много неохотно. Имат голяма физическа сила и издръжливост.

Те имат малко време за любов и романтика. В любовта са ловци: обектът на страстта им трябва да им се подчинява, не трябва да ги превъзхожда. Техният партньор е тяхна жертва. Най-често след физическо задоволяване на сексуалните нужди те губят интерес към партньора си.

Те не мислят за последствията от своето лидерство, въпреки че не са свадливи по природа, те все пак са способни да си навлекат много врагове чрез нетърпимост към по-малко енергичните и слабите. Те са избухливи и горди. Не обичат да се задължават към другите.

Тези хора трябва да се научат да смекчават нрава и нетолерантността си. Контролирайки отрицателните си черти, те стават изключителни личности и постигат успех.

Те трябва да обърнат внимание на ставите и кожата си.

Хора, които са родени на 4-ти – основните им характеристики са интелигентност и песимизъм. Тези хора обикновено имат блестяща академична кариера. Имат добри способности за наблюдение и са възприемчиви към учене. Те са изключително ефективни работници, макар и без да се стараят твърде много. Те вършат всяка работа методично, без колебание. Не са избухливи и рядко се карат. Разточителни са, парите ги напускат толкова бързо, колкото идват.

Не се влюбват лесно, но веднъж влюбят ли се, това е за цял живот. Те са лоялни не по задължение, а защото им е много трудно да обичат. Сексуалният апетит е среден.

Родени реалисти, те често са и песимисти. Тъй като нямат много вяра в себе си, те се нуждаят от постоянно насърчение. Ако получат подкрепа, се чувстват страхотно, ако не, стават нападателни и избухливи.

Песимизмът им вреди, защото… поради това те често не постигат голям успех, пропускат добри възможности, вярвайки предварително, че нищо няма да се получи. Те не знаят как да спестяват и в моменти на нужда са изключително депресирани, ако не могат да намерят средства.

Партньорите, съпрузите, приятелите трябва да ги насърчават, защото… лишени от подкрепа, те са изгубени. Всички около вас трябва да бъдат въплъщение на търпение и сила. В замяна те могат да получат безупречна преданост, обич и надеждност от такива хора.

Те могат да имат проблеми с бъбреците, болки в гърба и главоболие.

Родените на 5-ти са меркантилни: придобиването и притежаването на пари и бизнес представляват основната цел в живота им. Те са сръчни, имат огромни бизнес способности, финансовите им дела са проспериращи: за кратко време те събират големи суми. Умни и изобретателни. Мислят бързо и вземат решения, целеустремени са. Поради любовта към парите и нетърпението в придобиването, те могат да нарушат закона.

Лесно е да се разберете с тях: те са самовластни в речта си, родени дипломати. Бързо се възстановяват от най-тежките удари на съдбата, ако тя не засяга това, което смятат за богатство. Интелигентност, сръчност, такт, решителност, бързина в изпълнение на плановете.

Странна черта на живота им е, че дори сексуалните им желания и нужди са оцветени от любовта към парите.

За съжаление, въпреки своята интелигентност, те повтарят собствените си грешки. Те са непоправими играчи. Това са изключително възбудими хора, могат да загубят чувството си за мярка и да катастрофират. Те не са в състояние да водят нещастен живот, те ще стигнат до всякакви крайности само за да придобият богатство. Често жертви на закона. Те имат много проницателен ум и е удоволствие да се работи с тях, ако са разумни в своите материалистични възгледи.

Те могат да имат проблеми със ставите и има вероятност от психични заболявания.

Родените на 6-ти имат магнетична личност и страхотен сексапил.

Те могат да бъдат физически несъвършени, но в същото време имат поразителен външен вид и имат феноменален чар. Със своите маниери и държание те привличат лица от противоположния пол, както пламъкът привлича молци. Романтици и идеалисти. Стават почти роби на своите любовници. Те са много чувствителни към атмосферата, обграждат се с красиви неща, ако имат достатъчно пари за това. Богатите могат да станат филантропи.

Всички тези хора живеят богат на емоции живот. Сексуалният им живот е внимателно балансиран, те обичат еднакво с тялото и душата. Пламенни и страстни любовници. Естети, те обичат всичко красиво. Тези, които са искрени в чувствата си, не предават партньорите си. Те въздишат по идеала, но обичат истинските хора. Мислят ясно, решителни и твърди са в изпълнението на плановете си. Техният идеализъм и романтизъм са органично съчетани с практичност и упорит труд във всеки бизнес. Те са близо до идеала. Те могат да стигнат до крайности: омразата им към онези, които са ги предали е голяма. В същото време тяхната отмъстителност и враждебност могат да се засилят с времето до крайност.

Те трябва да развият способността да контролират своя темперамент. Тези хора са добри като приятели, но трябва да внимавате да не ги превърнете във врагове. Ако се ядосат, може да загубят контрол над себе си. След като преодолеят този недостатък, те могат да станат най-приятните хора за общуване и работа.

Трябва да обърнете внимание на ушите, гърлото, носа.

Родените на 7-ми са независими по природа, индивидуалисти по характер, оригинални по ум. Не са материалисти, но по-често от другите се радват на богатство и материални блага. Без особено да се стремят да правят пари, те ги придобиват благодарение на своята интелигентност и изобретателност. Те могат да станат известни писатели, поети, художници, учени. Те вървят по собствения си път във всички въпроси, вместо да продължат делата и предприятията, които са наследили.

Те обикновено претърпяват много промени в живота си: те са привлечени от честите промени на средата, мястото на работа и местоживеене. Те са неспокойни и човеколюбиви. Те се посвещават изцяло на обществени дела и благотворителност. Хуманни във всичко. Имат отлична интуиция, усещат настроението на близките и предварително предвиждат реакциите.

В същото време те са променливи и неспокойни, често се колебаят и рядко се привързват за дълго време към един човек в младостта и ранната си младост. Постоянно търсят сигурност, постоянно мислят за бъдещето. Те често се женят многократно в търсене на правилния и надежден партньор в живота.

Интересен в сексуален план – неочаквани реакции, нежност в отношенията с партньорите. Те обичат да сменят обектите на сексуална страст от време на време, което не засяга постоянните им връзки и привързаности. Женените с тях трябва да бъдат по-толерантни към всякакви дребни изневери. Тяхната променливост и непостоянство може да причини големи неприятности, ако една постоянна цел не минава през живота им като червена нишка. Те се нуждаят от здрава котва. Те я търсят в близките, които могат да предотвратят постоянното им колебание, като ги насочат в една посока.

Такива хора трябва да се въздържат от неразумни предателства, които не могат да донесат нищо друго освен вреда. Основното: рационалност и целенасоченост.

Възможни са проблеми с храносмилателните органи, кожата и нервни разстройства.

Хората, родени на 8-ми, в ежедневието показват раздвоение на личността в зависимост от ситуацията. Действията им рядко са разбираеми за другите. Нямат много близки приятели и понякога са самотни. Често имат репутация, която не заслужават. Имат материални и духовни наклонности в еднаква степен. Те са максималисти. Ако материалистичната страна на природата им е на преден план, тогава ги очаква огромен успех, защото… те са умни и трудолюбиви. Поради двойственост и неразбиране те стават жертви на  преследване, превръщайки живота им в предизвикателство и  принуждавайки ги да се бунтуват. Като не намират кого да накажат, те се самонаказват. В резултат на това те имат най-висок процент на самоубийства. Ако не накажат себе си, си го изкарват върху другите и стават обществено опасни.

Много силен характер, способен на дълбока емоционална привързаност и преданост, стигащи до сервилност. Те са трудни за обожаване и разбиране, но имат магнетичен характер и са привлекателни за противоположния пол. Те са сърдечни и страстни, въпреки че външно могат да бъдат студени. Те не могат да изразят чувствата си извън действието, което често се тълкува погрешно от другите. Способността им да правят големи жертви ги кара да бъдат експлоатирани от техните близки. Сексуалните партньори трябва да са силни и духовно богати. Трудно намират партньор, защото… рядко се среща човек, който може да бъде в хармония с тях. Живеещите с тях трябва постоянно да общуват духовно и физически, без да нараняват гордостта им.

Те трябва да развият баланс и стабилност. Околните трябва да се ръководят от техните вътрешни качества. Те трябва да се въздържат от крайности, в собствен интерес, да изоставят очакванията от другите, да се научат да доминират над себе си, да насочат способностите си към една единствена и висока цел, да не се разпиляват за дреболии, да се научат да приемат това, което идва в ръцете им, без да се борят с всичко свят, развиват търпение и постоянство, уравновесеност.

Възможни са проблеми с черния дроб, стомаха, главоболие.

Родените на 9-ти са борби по природа, твърди са и не падат духом и при най-тежката съпротива, спокойни са, изпълняват всякакви задачи, далеч са -зрящи, имат доминиращ характер и инстинкт за лидерство, не обичат да се подчиняват, щастливи са когато командват, понякога могат да бъдат груби с подчинените и глухи за чувствата на другите. В армията стигат до най-високите чинове. Те са уважавани заради тяхната воля, борбеност и способности.

Те са много секси, но не могат да изразят желанията си, смятайки ги за обидни, така че често се провалят. Те се докарват до дълбоко отчаяние чрез самобичуване, вместо да задоволят желанията си. Те са лидери във всички въпроси, освен в секса. Партньорите им нямат нужда да се обиждат от външна безчувственост, защото… вътрешно те изпитват изгаряща страст. Трудно се влюбват, но щом това се случи е за цял живот.

Те често бъркат физическото привличане с любов, което води до разпадането на първия им брак. Не повтарят грешки два пъти. Те се разбират само с равни по дух: не могат да търпят хленчещи. Имат силно аналитично мислене и търсят хора със същия остър ум. Те се обграждат с хора с безупречна репутация. Никой или нищо не се приема на вяра без доказателство за истинските му качества.

Трябва да бъдат по-сдържани и толерантни в отношенията си с хората. Мъжете трябва да внимават да не бъдат привлечени от недостойни жени.

Може да има треска, едра шарка.

Родените на 10-ти са лидери, амбициозни, мислители. Те не губят време в изпълнение на плановете си, не търпят намеса, упорити са и твърди в изпълнението на плановете си и са смели. Развито въображение и творчески способности. Те могат да правят големи залози, за да постигнат успех и не се страхуват от загуби; успехът обикновено идва при тях.

Като лидери те изискват партньори, които приемат действията им без никакви въпроси. Стига да не ги водят за носа, те се разбират добре с околните. Те изискват реципрочност във всичко: секс, любов, приятелство, работа. Те са независими. Основното им мото е: „Живей себе си и остави другите да живеят“.

Те не обичат намесата и сляпото подчинение. Те трябва да се възхищават и да им се признава лидерството. Като умни, енергични и инициативни, те лесно постигат успех в живота и работата. Не е трудно да се разберете с тях. Те могат да бъдат нечувствителни към подчинените, избухливи и да не вземат предвид мнението на другите и не могат да търпят инертността и неспособността на другите. Ако не бъдат контролирани, те ще унищожат всичко по пътя си.

Те трябва да култивират толерантност и въздържание от излишъци в амбицията, физическата активност, емоционалното и чувствено междуличностно общуване с другите, както и да работят до пълно изтощение.

Обърнете внимание на сърцето, очите, кръвното налягане.

Родените на 11-ти са противоречиви, действията им са непредвидими и трудни за разбиране. Силно амбициозни, не могат да се задоволят с второто място. Енергични, инициативни, независими. Те вземат твърди решения, реагират бързо и са смели. В същото време те са чувствителни и деликатни. Но ако се поколебаят, тогава се загубват; плановете им увисват във въздуха поради липса на смелост да ги осъществят. При първите признаци на провал те се пречупват и изпадат в униние и песимизъм.

Срамежливи, искрени, всеотдайни, неспособни да понесат предателство. Те не търпят намеса в любовните им дела. Търсят независимост, но не са способни на нея.

В тях има постоянна борба между амбициите и несигурността, те са плетеница от противоречия и страсти. Основното за тях е да не строят въздушни замъци, да оживяват идеите си и да действат. Всеки около тях  трябва да бъде въплъщение на интелигентност, търпение и такт. Ако съпрузите се разделят, това трябва да се направи внимателно, за да не настъпят фатални последици.

Те трябва да се пазят от бездействие, глупави желания и униние. Те трябва да развият увереност в себе си и своите постижения.

Възможни са проблеми с кръвното налягане и нервни разстройства.

Родените на 12-ти са смели хора, пълни с инициатива, смелост и амбиция. Имат положителни лидерски качества, но са и нежни мечтатели. Те се нуждаят от постоянна подкрепа и одобрение. Понякога са мудни. Дисциплинирани, методични, стремят се да управляват със съгласието на подчинените, които могат да бъдат убедени, но не и принудени.

С тях се живее лесно. Те са постоянни в привързаностите си и искат да имат равностойни партньори. Като правило те имат щастливи бракове с интелигентни хора. Много нежни любовници, нямат задръжки, експериментатори са.

Те са тактични, въпреки че при нужда могат да изразят всичко, което мислят. Популярни, добри спътници. Знаем какво може да се очаква от тях. Тяхната чувствителност може да бъде хипертрофирана, дълго време не могат да прощават обиди, те обсебват ума им; стават сприхави и раздразнителни, ако някой се опита да им даде съвет. Когато са изправени пред трудности, те често изпитват съмнение в себе си.

Те трябва да преодолеят мечтателността, несигурността, да развият търпение и да се справят с пречките при изпълнението на плановете.

Трябва да следят кръвното си..

Родените на 13-ти имат подчертано желание за успех и изкачване по кариерната стълбица. Те са практични, умеят да планират добре, имат остър ум, гордост, независимост, твърдост и издръжливост. Изплащайте дългове бързо. Но от друга страна, те са песимисти, несигурни, могат да бъдат разочаровани и да изгубят много възможности.

Упоритият ум и способността да схващат всичко в движение им помагат да учат бързо и да вършат работата си много ефективно. Но ако не се контролират, те са обречени на провал. Те рядко са доволни от това, което имат, те искат повече.

Сексуалният им живот е сложен и труден: под външното самочувствие се крие вътрешно ограничение. Не е лесно да придобиеш приятели и почитатели, но те са привързани към тях през целия си живот. Изключително силен сексуален апетит.

Имат нужда от подкрепа. Ревниви, но не и свадливи. Техният песимизъм дразни другите и е единствената пречка за успеха им в живота.

Може да имат проблеми с черния дроб, болки в гърба и главата.

Хората, родени на 14-ти, са лидери по природа, избухливи, амбициозни, но в същото време песимисти. Те са меркантилни, но в същото време са злонамерени. Успехи в материалните въпроси.

По правило те се женят за богати хора, а приятелите им също трябва да са богати, иначе техните съпрузи и приятели не могат да разчитат на добро отношение. Учтиви и дипломатични, когато имат интерес.. Изглежда, че имат много приятели, но в действителност това не е така. Те не искат хора, които не се интересуват от техните лични желания или  пари, материални успехи, удоволствия. Светът трябва да се върти около тях.

Използвайки хората, те ги изхвърлят като ненужни, ако не са им полезни, но по правило не ги настройват срещу себе си. Но те също могат да стигнат до крайности, сдобивайки се с врагове.

Те трябва да разберат, че парите не са всичко и тогава тези хора могат да постигнат много.

Трябва да обърнат внимание на ставите си.

Родените на 15-ти са родени лидери и са меркантилни. Имат делови качества, но същевременно са и романтични. Упорити във вземането и изпълнението на решение, независимо какво е то, правилно или грешно. Не оставят нещата недовършени. Те рядко продължават наследения бизнес, като правило го поверяват на други. Започват собствен бизнес. Обичат парите, но липсата им не ги притеснява особено.

Те са много възбудими и лесно се ядосват. Изстиват бързо. Хората около тях не трябва да се обиждат от тях.

По правило браковете са успешни, но техните съпрузи трябва да имат не само богатство, но и привлекателност, да отговарят на романтизма им и да не разрушават илюзиите им.

Те трябва да обмислят всичко преди да направят каквото и да било, защото… те лесно се отклоняват и се увличат от романтични мечти. Трябва да се научат на търпение.

Слабите им места са ухото, гърлото и носа.

Родените на 16-ти са добри художници и писатели, практически изследователи. Умни и романтични, сантиментални и чувствителни. Пътешественици. Те са интересни и привлекателни за хората от противоположния пол, жените имат много фенове. Имат дълбоки емоции. Независими. Те са способни на силна привързаност, но не могат да бъдат с един човек дълго време, имат нужда от промени, докато постоянната привързаност не отслабва, особено в чувствата.

Сексуално те са силни и агресивни: мъжете упорито обсаждат обекта на своето обожание със сила, на която е трудно да се устои. Те са нежни, добри любовници. Обектите на техните чувства са щастливи. Романтичните наклонности изискват съпрузи, които могат да бъдат сантиментални, без да изпадат в мелодрами. Партньорите трябва да бъдат чувствителни към настроението им, активни в секса, без забрани. Те са лоялни в приятелството и имат много приятели. Те са дипломатични и щедри, което ги прави душата на обществото. Те са щастливи само с тези, които уважават тяхната независимост и не се опитват да им пречат или ограничават.

Те имат склонност да се скитат, страхуват се да бъдат сами, изолирани и започват да бързат от един човек на друг, от място на място.

Те трябва да култивират устойчивост. Тези хора не трябва да се упрекват в непостоянство и лекомислие, такива качества се развиват в тях в резултат на неразбиране от околните.

Трябва да обърнете внимание на белите дробове и храносмилателния тракт.

Родените на 17-ти са амбициозни, енергични, променливи, артистични и интелигентни. Логичен подход към проблемите. Други може да имат трудности да ги разберат.

Те са лоялни, верни в постоянните си връзки, въпреки леките предателства. Близките им трябва да ги разберат и да им простят. Ако партньорите се опитат да ги ограничат или възпрепятстват по някакъв начин, тогава те могат напълно да се разделят с тях. Те могат да сключват повече от един брак, като следващите бракове са по-добри от предишните.

В секса търсят силни партньори, обичат да експериментират и нямат задръжки, силни и властни са. Изменчивостта на природата им, която ги прави интересни, може да им носи и щастие. Те са постоянни само при пътуване и промяна. Ето защо кариерите им рядко са успешни, въпреки отличните възможности. За тях е най-добре да имат бизнес, който дава свобода на движение. Те са щастливи с онези хора, които им дават възможност да бъдат себе си и не пречат на променливата им природа.

Те не могат да бъдат ограничавани отвън. Те трябва да култивират в себе си устойчивост и да потиснат хипертрофираното желание за промяна.

Трябва да обърнете внимание на черния дроб и храносмилателния тракт.

Родените на 18 съчетават амбиция и сила, талант, артистичност и чувствителност.

Другите може да не ги разбират винаги . Те са свръхсексуални, но често не могат да изразят желанията си и затова търпят разочарования. Чувствителни и нежни любовници, те обичат истински и не крият нищо от тези, които обичат. Партньорът трябва да е мек и гъвкав. Те са лоялни в приятелството, но не се разбират лесно с тях. Техните близки трябва да знаят накъде и кога да водят.

Приятелите трябва да са силни, а не слаби, но в интерес на приятелството е да не си противоречат. Те не трябва да бъдат безцеремонни, в противен случай ще загубят цялата си популярност, бъдете по-нежни с другите. Малко хора ги разбират, не всеки може да стане техен близък приятел.

Психичните разстройства и треската са слабости за здравето.

Родените на 19-ти никога не се подчиняват на никого, те са самоуверени, суетни, смятат се за първи във всичко и не могат да си представят, че някой може да върши работата им по-добре от тях. Целият свят се върти около тях. Те са пъпът на Вселената. Те никога не са доволни от това, което имат, винаги имат нужда от повече.

Те жадуват за власт. Те могат да накарат мнението на някой друг да работи за тях самите. Те могат да унищожат всичко, без да се притесняват от средствата си.

Опитват се да доминират в секса. Околните са инструменти за постигане на целите им. Егоисти и могат да отблъскват, когато нямат нужда от някого. Те показват емоции само в ранна младост и напреднала възраст. Без значение какви привързаности имат, те винаги ще бъдат самотни и сексуално неудовлетворени.

Те са хармонични само със себеподобните си или с тези, на които са наистина скъпи за тях. Съпрузите им са или равни, или роби. Тези хора си проправят път, помитайки съпротивата, помитайки приятели и врагове, докато не загубят последния си приятел.

Малко вероятно е да им се препоръча нещо: те не следват никакви препоръки. По възможност да сдържат яростта и жаждата си за власт, защото… достигнали висини, те биват низвергнати от онези, над които са властвали.

Те трябва да обърнат внимание на кръвното и налягането. Има голяма вероятност от едра шарка.

Родените на 20-и са умни и креативни хора, имат живо и богато въображение, склонни са повече към духовното, отколкото към материалното, и не са физически силни. Мечтатели с глава в облаците. Те не могат да се изправят пред реалните факти, крият се в свят, който са измислили от трудностите на живота. Ако успеят да намерят покровител-спътник, могат да станат велики художници или поети. Меки и опрощаващи натури не могат да подредят живота си; обстоятелствата са по-силни от тях.

Без постоянна духовна общност с близки, те просто ще изчезнат. Физическото удовлетворение е второстепенно спрямо духовното, то е случайно. Сексът е кулминацията на чувствата. В брака търсят хора с духовни качества, в противен случай ще бъдат разочаровани и депресирани.

Те се губят при противодействие. Ако нямат късмет, чувстват, че се отнасят зле с тях. Те са суетни и гледат отвисоко на тези, които живеят от практически интереси.

Те трябва да намерят хора, които да им вдъхват самочувствие, които да са им опора и да се съсредоточат върху работата, която обичат.

Те трябва да обърнат внимание на черния дроб и храносмилателния тракт.

От една страна, родените на 21 са мечтатели с богато въображение, чувствителност и артистичност. От друга страна има лидери, силни личности. Във всички отношения това е добра комбинация. Те могат да бъдат успешни в живота и да реализират плановете си. Емоционалният им живот е наситен.

В сексуален план те са обикновени хора със склонност към романтика. Те могат да бъдат прекрасни любовници. Разбира се добре с повечето хора. Техните партньори трябва да бъдат тяхна опора. Съпрузите трябва да усещат настроението си и да не изискват много в секса. Често са избухливи и си създават врагове. Техният романтизъм и склонност към мечтателство често водят до разочарование и униние.

Те трябва да развият увереност и воля.

Слабото място е стомахът.

Родените на 22 са въплъщение на  нежност и трогателност. Те не са способни на самостоятелни действия. Трудно  успяват в живота без морално поощрение, вид одобрение, подадена ръка, насърчения, помощ. Те харчат неразумно или  парите идват и си отиват бързо. Финансовите затруднения или колебания не са рядкост.

Те са емоционално уязвими.  След като се влюбят, те ще бъдат най-надеждните и верни партньори. Ревниви и подозрителни. Поради това те губят приятели и близки. Най-малкото препятствие (дори злополучна дума) ги лишава от желание.

Съпрузите трябва да бъдат тяхна опора, да отделят много време и усилия, оставяйки настрана своите трудности и скърби. Те са склонни да виждат негативните страни на живота, което е съчетано с тяхната несигурност, а това е основната пречка към успехите, към които се стремят.

Нервната система и кръвообращението са по-уязвими.

Родените на 23 са чувствителни и горди, не обичат да са длъжни на никого. Те искат да бъдат „равни“ във всичко. Те се опитват да изглеждат „над нещата“, но всяко отклонение от нормите е свързано с амбиция, а не със смелост.

Стремят се към господство. Те са собственически настроени към приятелите си, но не харесват същото отношение към себе си. Добри бракове с хора със същия темперамент. В брака искат да бъдат либерални, но в действителност са с развито чувство за собственост. Сексуално силни, те желаят силен партньор, но не се притесняват от липсата му, ако се наложи. Като цяло не са взискателни любовници.

Смятат се за прави във всичко. С търпение можете да ги научите и да ги принудите да приемат други гледни точки. Те няма да бъдат продадени за пари, но при вида на парите очите им ще се замъглят.

Може да има психични разстройства или пък свръх интелектуални способности, болки в ставите.

Родените на 24 са песимисти и меркантилни. Романтични. Те не са способни да бъдат груби, ако не ги предизвикат твърде. Умни, съобразителни, диалогични.  Богато въображение, склонност към идеализиране. Те често обвиняват съдбата или другите, ако не им върви.

В приятелството те са верни и предани, но не им е лесно да  се разбират с хората, въпреки че са надеждни приятели и партньори за цял живот. Често нямат сили да се сприятеляват и прекъсват връзки с предишните, дори и да са непоносими.

Те са срамежливи, което им пречи да се радват на успехи с противоположния пол.Те идеализират обекта на своето обожание по всякакъв възможен начин и обичат дълбоко. Те трябва да бъдат обгрижени, оставени в света на мечтите.

Те са сприхави, но слабата воля потушава изблиците. Често биват предавани от приятелите си. Те не могат да контролират съдбата, разчитайки на покровител.

Те трябва да обърнат внимание на белите дробове, гърлото, носа.

Хората, родени на 25-ти, съчетават в себе си такива черти като нежност, променливост и алчност. Те лесно се включват в незаконни дейности. Имат отлични бизнес умения, но хазартът и спекулациите ги привличат. Те са романтични и интелигентни, търсещи духовно общуване. Привличат ги като магнит бизнесмените, особено онези, които са заможни, те ги идеализират.

Когато са развълнувани, тяхната енергия е голяма, но когато става дума за секс, те са средни. Те са доволни от бизнеса и в същото време духовно богати хора. Техният девиз е: „Промяната е по-добра от мира“.

Те са лесно раздразнителни, избухливи и нетърпеливи. Понякога могат да попаднат в лоша компания заради любовта към лесните пари.

Слабите им места са кожата, храносмилането

Хората, родени на 26 са гостоприемни, обичат забавленията. Къщата им постоянно е пълна с хора. Те са чувствителни и способни на дълбоки чувства. В някои ситуации действат като идеалисти. Те не могат да се развълнуват, ако обектът на тяхното внимание не е обиколен, „осветен“ от аурата на романтика.

Тези хора правят добро на другите. Способен на големи жертви, но до известна граница, всъщност не са толкова безобидни, колкото изглеждат на пръв поглед. Социалното равновесие винаги е в тяхна полза.

Хората около вас трябва да се научат да уважават тяхната индивидуалност.

Тези хора трябва да обърнат внимание на черния дроб, коти и зъби, бъбреци.

Родените на 27 са много оригинални и материалисти по природа. Те търсят увереност в живота, умни хора за духовно общуване. Те имат добро въображение и остър ум. Обичат да пътуват и знаят много.

Те се стимулират от силата на ума, а не от физически нужди. Те са привлечени от тези, които могат да им дадат морална подкрепа, които са нежни, но непредвидими. Те могат да се разбират с много хора и да бъдат в център от внимание.

Те не могат да доминират, но пък са склонни да проявяват емоционална агресия, а това отблъсква хората. Те са привлечени от противоположния пол по-скоро от „любов към спорта“, отколкото от истинско желание.

Възможни са кожни заболявания, високо кръвно, главоболие, треска.

Родените на 28 са много интересни, умни и чувствителни. Реагират правилно или точно на обикалящата действителност. Те имат добро въображение. Те могат да станат добри художници. По въпросите на сърцето и приятелството те са лоялни и скромни: обичат дълбоко и искрено и вземат предвид чувствата на другите. Не се натрапват на никого, не доминират. Те знаят добре какво искат; Лесно им е да убедят другите.

Връзките с тях са еднакво духовни и физически, в противен случай те бързо се отегчават от партньорите си. Сексът е толкова важен за тях, колкото и духовната и емоционалната страна, и излишъкът от едното не може да замени другото.

Обикновено популярни и имат влияние върху другите, без да са тирани, те постигат своето. Искрени и всеотдайни. Те пазят стари приятели и постоянно разширяват кръга си от нови. Добър брак с умни хора. Тези хора може да не бъдат разбрани или разпознати правилно, а поради това губят увереност и се обезсърчават. Те трябва да култивират търпение пред трудностите и недоразуменията: не да се карат, а да чакат търпеливо и всичко ще се получи.

Слабост за здравето може да е областта на сърцето, кръвообращението и гръбнака.

Родените на 29 съчетават мекота и песимизъм. В същото време се характеризират с бунтарство и силна амбиция. Изпълняват плановете докрай. Ако не успеят, те се рушат като къща от карти. Те са умни и бързо правят академична кариера. Техните организационни и административни способности са феноменални. Те решително правят всичко, за да задоволят амбициите си и не се примиряват с второто място. Имат дълбоки и трайни емоционални привързаности, но партньорите и приятелите им много трудно понасят непостоянството им, защото… те са или доминиращи, или покорни и потиснати.

Те са мечтателни и романтични; ако обектът на тяхното обожание не е идеализиран от тях, тогава те не получават удовлетворение. Секси, но изразяването на желание се счита за неприлично. Не можете да живеете лесно с тях.

Те рядко са популярни, дори ако са уважавани заради силата на характера си, поради склонността си да налагат волята си на другите, помитайки всички несъгласни. След като се окажат изолирани и неспособни да приемат поражението, те стават несигурни, объркани и уплашени.

Те трябва да се опитат да не доминират в случай на успех и да не се поддават на съдбата в случай на неуспех и да контролират амбициите си. Със своята енергия и инициативност могат да постигнат желаните цели.

Може да имат проблеми със стомаха, обмяната на веществата и да са предразположени към хипертония.

Родените на 30-ти са смели, агресивни, жадни за власт и не обичат да се подчиняват. Те трябва да контролират действията на другите хора; без власт се чувстват разочаровани. Самите те стриктно се подчиняват на дисциплината и изискват същото от своите подчинени, но като доминиращи, те наистина не вземат предвид мнението на другите, те са твърди и не се отказват от изпълнението на своите планове. Силен и издръжлив, въпреки че жените искат да изглеждат слаби.

Партньорът трябва да е мек и слаб и поне външно да се задоволява с второ място. Ловци с естествени инстинкти: тези, от които се интересуват, имат малък шанс да избягат. Те имат магнетичен външен вид и огромна сексуална привлекателност, привличат хора от противоположния пол неуклонно и не търпят отказ . В секса са силни и агресивни, възползват се от възможностите.

Тези, които могат да им се подчиняват, могат да се разбират с тях. Приятелите и партньорите трябва да ги допълват, но да не посягат на свободата им и да не се опитват да се сравняват с тях.

Трябва да обърнете внимание на кожата и ставите, именната система и бедрата.

Родените на 31 са практични, енергично преследват целите си и не обичат да се подчиняват на никого. Родени реалисти, те могат да се превърнат и в песимисти, които живеят в състояние на униние.  Твърди, не се предават до последния момент. Желание за успех и кариера; но в същото време силна несигурност.

Бавно реагиращи на емоциите, но искрени и верни приятели за цял живот. Те не се влюбват лесно, но обичат силно. Те са свръхсексуални и са привлечени от чисто физическата страна. Ако не задоволят жаждата си за впечатления, стават раздразнителни и нервни. Техните съпрузи и приятели трябва да усетят и разсеят мрачните им настроения и мисли.

Те трябва да преодолеят песимизма, ревността и разочарованието. Нека се научат да се задоволяват с това, което имат.

Слабо място е нервната и сърдечно-съдова система.

Източник: astrolog.zp.ua

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *