Интересно Секс и зодии

Едно от най-интересните обяснения за истинското сексуално привличане…

За да опишем по-нагледно нещата, нека си представим двама души в една стая. Те са на два противоположни края на стаята, отдалечени един от друг. Ще ги наречем Том и Мери.Личната енергия на Том излъчва сигнали спрямо Том в 360-градусова окръжност в цялата вселена. В частност тази енергийна вълна достига до Мери. Мери в същото време излъчва собствената си енергия и част от нея достига до Том.

255879Но тези енергии се срещат по средата между Том и Мери по неподозиран от тях самите начин.
Тук енергиите се съединяват (спомнете си, че тези енергии са физически феномен; те могат да се измерят и почувстват и се съчетават така, че образуват нова енергийна единица, която ще наричаме „Томери”. Това е съчетаната енергия на Том и Мери.
Том и Мери спокойно биха могли да нарекат тази енергия Съвместното Ни Тяло – защото тя е точно това: едно енергийно тяло, с което и двамата са свързани и което и двамата захранват постоянно с енергия, която се излъчва към него и което излъчва обратно енергия към своите „дарители” по канала или струната, или нишката, която винаги съществува в Матрицата. (Всъщност Матрицата е тъкмо този „канал”.)
Това преживяване на „Томери” е истината за Том и Мери. И двамата се чувстват привлечени към това Свято Общение. Защото чувстват по канала върховната радост на Съвместното тяло, формирано помежду им, на Благословения си Съюз.
Том и Мери, макар и далеч един от друг, могат да почувстват – по физически начин – онова, което става в Матрицата. И двамата се чувстват неотменно привлечени от това преживяване. Те имат желание да бъдат един с друг! И то веднага!
Тук влиза в действие тяхното „възпитание”. Светът ги е учил да не избързват, да не се доверяват на чувствата си, да се пазят да не бъдат „наранени”, да се въздържат.
Ала душата… Желае да познае „Томери” – още сега!
Ако двамата имат шанс, те ще отстояват свободата си да се отърсят от страховете си и да повярват, че любовта е всичко, което съществува.
Тези двама души непреодолимо са привлечени към Съвместното Си Тяло. ТОМЕРИ вече се преживява на метафизично ниво и Том и Мери ще пожелаят да го преживеят и физически. Това ще ги сближи. Не един към друг. Така може да се стори на страничния наблюдател. Те всъщност се опитват да постигнат ТОМЕРИ. Стремят се да постигнат това място на Божествен Съюз, който вече съществува помежду им. Мястото, където те вече знаят, че са Едно цяло. Стремят се да изживеят чувството да бъдат Едно цяло.
И така те се стремят към „чувството”, което изживяват и, скъсявайки разстоянието, което ги разделя, те „скъсяват нишката” и енергията, която и двамата изпращат на ТОМЕРИ, изминава по-кратко разстояние и така става по-интензивна.
Сега те са само на крачка един от друг. Съвместното им Тяло ярко свети. Вибрира с огромна честота. „Връзката”, която се насочва и изхожда от ТОМЕРИ е по-уплътнена, по-широка, светла, гори от протичането на невероятна енергия. Двамата „горят от Желание”. Наистина!
Стават все по-близки.
Ето че се докосват.
Чувството е почти непоносимо. Изключително. В момента на докосване те чувстват цялата енергия на ТОМЕРИ – цялата сгъстена, интензивна, единна субстанция на тяхното Съвместно Същество.
Ако отворите сетивата си, ще почувствате тази неуловима, сюблимна енергия да потръпва при докосване – понякога тръпките ще преминат през вас – или ще почувствате топлина при докосването – или топлина, която внезапно ще се разлее по цялото ви тяло, но ще бъде концентрирана в най-ниската чакра, тоест енергиен център.
Тя ще „гори” там особено силно и Том и Мери ще изпитат страст един към друг!
Сега те се прегръщат и преодоляват пространството помежду си. Том, Мери и Томери вече са в единно пространство. Том и Мери могат да усетят Томери по-между си – и им се ще да се приближат още повече – буквално да се слеят с Томери. Да се превърнат физически в Томери.
Аз съм дал възможност за подобно сливане на мъжкото и женското тяло. В този момент телата на Том и Мери са готови да се слеят. Тялото на Том е готово буквално да проникне в Мери. Тялото на Мери е готово буквално да приеме Том.
Тази тръпка, това горене е повече от силно. То е… неописуемо. Двете физически тела се сливат. Том, Мери и Томери стават Едно цяло. В плът.
Енергиите продължават да протичат през тях. Непреодолимо. Страстно.
Те се надигат. Движат се. Не могат да се наситят един на друг, иска им се да бъдат още по-близо. Те копнеят да бъдат близо. Близо. Още по-близо.
Те избухват – буквално – и физическите им тела са целите в конвулсии. Вибрацията изпраща тръпки до връхчетата на пръстите им. В избухването на тяхното Единение те познават Бога и Богинята, Алфата и Омегата, Всичко и Нищо – Същността на Живота – Преживяват Битието.
Стават и някои химически процеси. Двамата стават Едно цяло – и едно трето цяло често се създава във физическа форма…

Източник:http://pims.ucoz.es

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *