Астрология Нумерология Нумерология и символи

Номерът на жилището е показател за атмосферата му?!

Номерът на жилището е показател каква е атмосферата му ?! Наистина ли е така? Ами да прегледаме тълкуванията и сами да преценим! Съвсем накратко искам в началото да припомня едни думи на Питагор: „Човек е сбор от числа с краен резултат”. Цитатът не кореспондира твърде с настоящата тема, но ще прибавя, че той е вярвал в силата на цифрите, които са символи и посланици на космическата енергия, те са навсякъде около нас, но

трябва да умеем да ги разчитаме…
И така, редуцирайте номера на жилището си до едно-цифрено число. Например, ако живеете на номер 213, тогава събирате 2+1+3 = 6.
Номер-1
Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Слънцето. В него добре се чувстват личности с по-буен темперамент, отявлени лидери или пък творчески личности.
Съжителството в този дом понякога може да е изпълнено с много топлота, страст, радост и ентусиазъм, в други случаи с противопоставяне или съперничество, но със сигурност преобладава динамиката, желанието за живот в един по-общ смисъл, необходимостта да се върви напред.
Материалните блага не се преследват самоцелно, а се правят стойностни инвестиции. Работата задължително се редува с почивка, която да радва сетивата и да подхранва духа.
„Домът на Слънцето” предлага успехи за хора с „големи сърца”, надарява ги и с доза късмет. Но ако „сърцето не е отворено за посланията му”, счита се, че живущите страдат от проблеми с кръвообращението или домът се разпада…
Подходящи цветове- оранжево, златисто-жълто, бяло и лилаво.
Камъни- кехлибар, диамант, топаз.
Номер-2
Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Луната. Тя символизира нежната грижа, майката, сътворението, отдадеността.
В този дом добре се чувстват представителите на водните знаци /Риби, Рак и Скорпион/, както и на земните знаци /Телец, Дева, Козирог/.
Емоциите тук преобладават, както и съвсем битови, текущи въпроси за разрешаване.
Възможни са променливи настроения, диктувани от подчертан субективизъм или пък чувство на несигурност.
Хората в това жилище имат нуждата да се подкрепят един друг, за да успеят и, за да са щастливи.
Децата придобиват приоритетно значение по различни поводи.
Отношението към парите също варира в крайности- от скъперничество до разсипничество.
Счита се, че ако няма достатъчно прояви на сърдечност и любов в такъв дом, ако „грижата” не е насочена между членовете на семейството- вид внимание, тогава живущите страдат депресивни състояния или домът се разпада.
Подходящи цветове: сребристо, бледожълто, бледолилаво.
Камъни- перли, лунни камъни.
Номер-3
Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Юпитер.
Живущите притежават огнен темперамент, който трябва да се „разтоварва” по подходящи начини- спортуване, вид хоби, голяма професионална ангажираност.
Но са твърде вероятни и други варианти- постоянно желание или нужда от ремонти в дома…например, оказва се, че спешно трябва да се смени водопроводът или пък според вас „диванът вече е навършил три години и е твърде стар”, вариантите са много и подтикват „да сте на педал”.
Тук никога не е скучно, възможно е да има бурни реакции, спорове, но и смях, като лошото настроение рядко се задържа.
Всъщност, „обновлението” на чувствата също са задължителни, а рутината направо убива…
Обитателите на дома са подчертани индивидуалисти и е възможно с времето да се ангажират предимно със своите лични дела.
Счита се, че хората в такъв дом, трябва да внимават да не прекрачват определени морални норми, иначе са застрашени от инциденти и обрати.
Подходящи цветове: оранжево, лилаво, жълто, тюркоазено.
Камък: тюркоаз.
Номер-4
Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Уран.
Хората в този дом може и да не са сплотени с бурни страсти, но здравият разум и трезвите преценки са много скрепяващи. Въпреки че се привличат от промените, а предизвикателствата не са им чужди, обитателите на този дом ценят преди всичко семейните традиции и са готови да им служат.
Обичат да комуникират, може би по-често от обичайното използват телефони, интернет. Афинитет към новите технологии и/или електрониката.
Не рядко, живущите тук се стремят да „ръководят” и то чрез манипулации.
Любов към пътешествията или „внезапни” провокации в тази посока. Ако се осъществят- действат „зареждащо”.
Хармонични цветове за дома: синьо, синьо-зелено, сребристо.
Камъни подобряващи атмосферата- кварц, лазурит, малахит.
Номер-5
Жилище под влияние на тази вибрация е под закрилата на Меркурий.
Тук преобладава разумът, а не чувствата и/или чувствата се филтрират от разума, особено когато трябва да се вземат важни решения.
Хората в него обичат да обсъждат различни теми, да спорят по между си, обединяват ги някакви общи идеи, каузи, вид единомислие. Взаимното уважение е определящо, а не демонстрацията на силни чувства.
Възможно е да имат активна обществена позиция, да се привличат от политика или пък от наука, образование- „меркурианските” варианти са много, но са на лице високи амбиции.
Харесват пътуванията, промените и ги привличат по различни начини.
Опасността тук се диктува от факта, че критичността може да прерасне в критикарство и да предизвика отчуждение.
Счита се, че ако преобладава негативната мисъл, може да предизвика заболявания на нервната система.
Подходящи цветове за дома- пурпурни, перлено-сиво, сребристо.
Подходящи камъни, хармонизиращи атмосферата- аквамарин, кварц.
Номер-6
Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Венера. В този дом, всичко е устроено така, че да обслужва комфорта и уюта. Подредено е с вкус и естетичен усет. Хармонична атмосфера, вероятно доста приятели, кулинарни шедьоври и т.н.
Домът предразполага към отдих от напрегнато ежедневие.
Често има котка или куче, много цветя…
В негативен план, тази вибрация може да се прояви като склонност да се прекалява с всякакви удоволствия- от почивка и храна до плътски наслади и ако те не се удовлетворят, предизвикват трудно контролируеми реакции.
Подходящи цветове са синьо и розово.
Камък подходящ за дома-опал.
Номер-7
Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Нептун.
Живущите в него са под влияние на ярки емоционални преживявания, отключващи нагласи да се поразсъждава върху смисъла от живота, кармата, внезапните и трудно контролируеми ситуации, които ни връхлитат.
Възможни са вид ограничения от психични и двигателни до имуществени и материални.
Счита се, че обитателите на такъв дом трябва да са духовно извисени и да осъзнават своите грешки, иначе страдат жлъчката, стомахът, отключват се авто-имунни заболявания.
Препоръчват се пактикуването на йога, медитация, слушане на хубава музика, добре е, ако има някаква течаща вода, аквариуми.
Атмосферата благоприятства развитието на таланти и/или някакви свръх заложби, ако се активират положителните страни на планетарната вибрация.
Подходящи цветове- морско зелено и тъмно синьо.
Камъни: смарагд, аметист.
Номер-8
Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Сатурн.
Живущите в него са преди всичко прагматици, амбициозни или поне усърдни в изпълнението на своите задачи.
Рядко им се дава нещо в даром и за това приемат живота твърде сериозно.
В материален план са възможни два варианта- или натрупване на голямо богатство или постоянни ограничения/обрати, при условие, че преобладава само материализмът и липсват духовни нагласи.
Радостта може да си отиде от този дом, ако хората забравят, че не всичко е пари или пък трябва да се заделя и за вид удоволствия, развлечения…
Малко приятели, но качествени.
Счита се, че ако обитателите не се съобразяват с посланията на Сатурн, страдат костите, зъбите, храносмилателната система, нарушават се сериозно връзките между различните поколения в семейството.
Подходящи цветове: тъмнозелено, кафяво.
Камъни: диамант, оникс.
Номер-9
Жилище под влияние на тази вибрация е закриляно от Марс.
Живущите в него са амбициозни или подчертани индивидуалисти. Марс – е планета свързвана с агресията, така че явно или не, тук постепенно ескалира вид напрежение, което може да се разтоварва по различни начини- караници, склонност да се действа на инат, да се проявява безразличие или дори да се отключват вредни навици, като постоянно пушене /все пак огън без дим няма/, пиене на алкохол /”огнена вода”-която кореспондира със силните страсти/, психическа неуравновесеност и др.
В позитивен план, наличието на много енергия е повод да се правят големи планове, стимулира се инициативността, борбеността, така че обитателите на този дом рядко водят посредствен живот. Обикновено той е бурен и често съпътстван със значими личностни успехи или поне свръх активност в дадено направление.
Марсовата вибрация се преработва по-лесно, ако хората са постоянно ангажирани и не безделничат. Хубаво е да дадат място и на Венера-символ на любовта и то по един осъзнат, красив и дипломатичен начин типичен за нея.
Счита се, че ако семейството не се съобразява с тези послания е застрашено от инциденти, проблеми с кръвоносната система или се разпада…
Подходящи цветове- бяло и червено.
Камък: рубин.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *