Астрология Нумерология Нумерология и символи

“Нумерологичен подпис”- влияние и значение

В настоящата статия ще обърна внимание на така наречения “нумерологичен подпис”, който включва житейския път /изчислява се като рождената дата се редуцира до едноцифрено число/ и към него се прибави числената стойност на първата буква на собственото име и на фамилията. Ако сте си сменяли фамилията

след брак, може би ще ви е интересно да узнаете какви нови послания отправят към вас числата, също и да ги сравните със старото предназначение.
Примерна дата и име- 01.01.1970- 0+1+0+1+1+9+7+0= 18- 1+8= 9
Име: Иван Ангелов- 9 /И/ +1/А/=10, 1+0= 1
Накрая събираме 9+1=10- 1+0=1
В този случай подписът отговаря на 1.

1     2      3      4     5      6      7      8     9
А     Б     В      Г     Д      Е     Ж     З     И
Й     К     Л     М     Н      О     П      Р     С
Т     У     Ф     Х      Ц     Ч     Ш     Щ    Ъ
Ь     Ю    Я

Подпис 1- животът ви е съпътстван от успехи, но като разчитате предимно на собствените си качества, а не на другите. Вие сте лидер увличащ околните, оказващ определящо влияние на обществото, в което съществувате. Вие задавате тона, а и направлението…Инициативността ви почти винаги е съпътствана с успехи, когато изкачите един връх в живота, ориентирате се към друг, понякога чувствате, че и “сам войнът е воин”. Може да имате по-специално призвания или мисия, поне усещането е такова.
Подпис 2- животът ви е изпълнен с промени, както на настроенията, така и на житейските условия на съществуване. Би следвало да наблягате на хармонията в партньорските отношения, защото те са определящи за социалния ви статус и ниво на успехи. “Вторият опит” винаги е по-успешен или по-добър. Не обичате промените, но колкото повече им се противопоставяте, толкова повече можете да ги привличате. Приемайте всичко случващо се в живота като дар и шанс за нови възможности и ще преуспявате. Допускайте само доброжелателни личности в близкото си обкръжение, осланяйте се на инстинктите и интуицията си.
Подпис 3- животът ви не е скучен, а изпълнен с цветни преживявания и много приключения. Вие не обичате рутината и ако тя започне да преобладава, сами провокирате новости, понякога тълкувани от околните като “лекомислени”. Всъщност, ако не приемате достатъчно сериозно отговорностите, наистина успехите ви ще се разминат с реалния ви потенциал, ще го разпилеят или ще провокират сложни житейски ситуации. Околните ви възприемат като творческа или вдъхновяваща личност, често сте полезни за близкото си обкръжение с философската си мисъл и съвети. Най-добре умеете да карате другите да изпълняват желанията ви, притежавате доза късмет или магия в това направление…
Подпис 4- животът ви е градивен и успешен. Може и да не се добирате до целите веднага, но векторът на пътя ви е устремен нагоре, защото сте упорити и отговорни, знаете какво искате и как да го постигнете. Възможно е обаче в един момент рутината да ви натежи, тогава действате “внезапно” и “неконтролируемо”, особено, ако не сте получили подкрепа от близки хора. Тогава сте способни уверено и безкомпромисно да се разделите с “тежести”, които само ви натоварват без реална възвращаемост и да започнете от начало. Вие сте упорити, прозорливи, в известен смисъл градивният живот е почти гарантиран и с времето тази тенденция се усилва.
Подпис 5- умеете да се радвате на живота и ако той ви “поднесе лимони, вие си правите лимонада”. Интелектът ви помага да преминавате по-леко през предизвикателствата, да се справяте с тях по възможно най-целесъобразен начин. Понякога доброто ви настроение се помрачава от липса на достатъчно сърдечност или пък искреност, лоялност в отношенията, които се преосмислят и накрая редуцират до едноцифрово число. Вие трябва постоянно да обогатявате знанията си, да обновявате връзките си, така ще преумножавате успехите, шансовете за благоденствие.
Подпис 6- животът ви е като филм, в който има романтика и напрежение, много страст, но и разочарования, цветни преживявания, достойни да се опишат в произведение. Но докато ви водят чувствата успехите ще зависят от любимите ви хора и могат да попречат на потенциала ви да се разгърне или ще ви подтикват да действате емоционално и необмислено, а после да съжалявате. Творчески заложби, които ако се имплантират в действителността, ще са в основата на много успехи.
Подпис 7- животът ви не е “приказка”, но това не ви пречи да мечтаете за далечни хоризонти. Съобразявате се с много странични фактори, склонни сте да се чувствате “жертва на обстоятелствата”. Това може да е повод да “бягате”- в пряк или преносен смисъл. При всички случаи- щастие при пътувания, живот далеч от дома, в който сте родени. Това е силно изразено кармично число, което показва, че ви се налага да сте в услуга на близките си, понякога- да се справяте с чужди грешки, включително и на роднини. Постоянно преоткривате живота, понякога вниквате в дълбочина, отвъд видимото и това ви развива духовно.
Подпис 8- вие се стремите към върха, успявате да постигнете поставените цели благодарение на упоритостта ви, а и отговорно отношение към житейски ситуации, добра ценностна система, съответно- правилни приоритети. Склонни сте обаче да слагате знак равно между “успех” и “радост”, като тази тенденция ви спира спонтанно да се разтоварвате и може да е повод във времето за мрачни настроения, да се превърнете в “инструмент” за печалби, на който му липсва време или възможност наистина да се наслади на постиженията си.
Подпис 9- може би често пътувате или животът ви поставя постоянни нови изпитания, които мобилизират всичките ви сили, за да се справите. Вие сте лоялни и само-пожертвователни, но с времето трябва да се научите да слагате и себе си пред другите, за да сте по-щастливи.Животът ви може да е като състезание, с близко обкръжение, което ви мобилизира по различни начини или с вас самите, поради енергичния ви и амбициозен характер. В повечето случаи сте открити и спонтанни характери, но трябва да се начучите да бъдете и по-диалогични, за да си спестите някой “войни” в живота, за да се по-спокойни и т.н.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *