Здраве

Пробиотици с уникален регенериращ ефект за кожата- разберете защо!

Кожата изисква специална и постоянна грижа, така че да съхрани своята красота и младост. Доказано от съвременната медицина е мощният регенериращ ефект на българските пробиотични продукти-"Mariah's face".

Кожата изисква специална и постоянна грижа, така че да съхрани своята красота и младост. Доказано от съвременната медицина е мощният регенериращ ефект на българските пробиотични продукти-“Mariah’s face”.

Те са създадени върху строга научна основа, съобразно структурата на кожата, нейните нужди, специфики и възможностите за максимално благоприятно въздействие.
“Mariah’s face” са изцяло натурални продукти, а микробиологичният контрол гарантира високото им качество. Едно от най-ценните свойства на маската “Mariah’s face” е способността за дълбоко проникване и съответно изглаждане, освежаване, матиране на кожата, още при първия път на прилагане.
И не само! Едновременно с това маските “Mariah’s face” имат лечебно въздействие върху тъканите. Аминокиселините, млечните мазнини, витамините и минералите регулират белтъчната, мастна и водно-солева обмяна на кожата. Живите клетки на Lactobacillus bulgaricus и пектина спомагат за десквамация на мъртвите епителни клетки и почистват дълбоко кожата. Лактобацилите и биологично активните вещества произвеждани от тях по конкурентен механизъм намаляват действието на патогенните микроорганизми и ограничават възпалителните реакции. Като резултата- постига се съвършен баланс и блясък, възвръща се жизнеността по един естествен начин за изключително кратко време.
Пробиотичните маски за лице “Mariah’s face” за различните типове кожа са със съобразен състав и съотношение, което регулира белтъчната, мастна и водно-солева обмяна на кожата и оптимизира нейните функции.
Можете да изберете между маска за уморена и девитализирана кожа, подложена на стрес и външни агресии, маска за чувствителна и свръхреактивна кожа, склонна към възпаления, алергиии, маска за суха и дехидратирана кожа, маска за мазна и смесена кожа, “Mariah’s face” против бръчки и тъмни петна …
Четете още на: Дафлорн

logo3

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *