Астрология Интересно

Селена и Лилит- как да намерите „светлината” и да избягате от „мрака”

В астрологията Лилит /черната Луна/ се свързва с изкушенията и тяхното изкупление като причинно-следствена връзка. При определени транзити Лилит може да даде можен импулс за действия, но като затъмнява „светлината”, така че човек или не се замисля за последиците или пък изобщо е неспособен да ги види реални, съответно- последиците и цената от действията са високи.

116t11Всеки си има своите слаби страни и „скелети в гардероба”, които го плашат и не иска да види или пък се стреми да скрие. Общо взето те се изострят под влиянието на Лилит през 9 години /толкова е цикъла на Лилит/, но разбира се може да се активира и когато премине през други чувствителни точки от хороскопа.

През 9 години /според възвръщането на Лилит в наталната му позиция/ ние най-ясно можем да видим своите слаби страни, които трябва да „надскочим”, за да сме по-щастливи. Това е време също, което показва, какво най-силно ни изкушава и вдъхновява, по такъв начин, че да пренебрегнем някой други свои разбирания, така че законът за „жервтвата” или Кармата да сработи.

И така, какво най-много ви влече и какво сте склонни да „жертвате” в името на ваша страст, мечта, изкушение ескалира на 9 годишна възраст /показва натрупан в минал живот потенциал на детето, но в един неумерен вид, който изисква усъвършенстване/, след това на 18 години– определя посоката, по която ще се развие и какво е готов да „плати”, после на 27 години и т.н.

Освен това, до каква степен тези цикли носят позитиви или негативи, силно зависи от духовното равнище на съответния човек. При по-високо ниво на съзнание, човек си избира път, който няма да подрине моралните и физически закони, тогава Кармата само ще го направлява в една по-правилна и успешна посока.

Ако цената е твърде висока и преобладава „мракът”, който пречи да се видят ясно бъдещите перспективи- компромисите са твърде високи, бездействието или пък „действия на всяка цена”, тогава отплатата е след 9 години и т.н.

По транзитите на Лилит човек може да съди за духовното си развитие.

Когато Лилит навлезе във вашия зодиакален знак, той има подобно силно въздействие и предизвиква вълна от събития.

В момента Лилит е във Везни, така че указва най-силно влияние на този зодиакален знак, а също и на Овен, Козирог и Рак, така че до юни може да преобърне начинът им на съществуване, защото повечето от тях ще се фиксират върху някаква значима и вдъхновяваща идея…

За всички, без изключение Лилит от Везни ще изисква да се научим да ценим партньора до себе си, а за някой- това поле ще се превърне в арена на „война” или мощни преобразувания и изкушения…

В глобален аспект- решения на висшестоящи органи ще се определят точно от променените партньорски отношения, в посока- един авторитет и власт да се наложат на друг и на „всяка цена”, за съжаление в не много добра „видимост” за по-далечно бъдеще…

В областта на „правото”- също ще има значими трансформации…

Селена е друг важен и кармичен фактор, който е хубаво да бъде отчетен, защото той показва „изходът” от всяка заплетена и сложна ситуация, Селена е  защитата от „Висшите сили”, ако е призована с добри и безкористни намерения, тогава Селена има магически способности, които ще действат подобно на „чудо”, което ще нахлуе и ще „освети” пътя ви. Не бива да се забравя обаче, че в живота няма нищо случайно. В личната ви карта положението на Селена показва вашите положителни страни, вашият добър Ангел, който се проявява според „заслуги” /можете да си го проверите в безплатния софтуер на „индивидуален хороскоп в сайта, така ще разберете и как да призовавате своята Селена да ви помага/.

Селена се активира в хороскопа през седем години. За първи път Селена закриля децата и ги превежда на друго ниво на 7 години, после на 14, на 21, 28 и т.н. Всички събития през тези години могат да се считат за своеобразна награда на Селена и/или въвеждане на по-високо духовно ниво, според степента на усвояемост…При много хора Селена се включва със събитие в указан период, а после „променя правилата” през 7 години, като „закриля” породеното събитие, „отглежда” го, съблюдава дали се отнасяме с нужната нравственост към нейните „дарове”. В отрицателен случай и при ниско равнище- Селена може също да действа разрушително…

Към настоящия момент Селена се намира в зодиакалния знак Риби. През следващите близо 4 месеца, тя ще действа от това поле по следния начин- усилва предчувствията, интуицията, желанието да се развиваме духовно, да се обръщаме към вид алтернативи- както по отношение на здраве, така и придобиване на всякакви други блага.

Значи до пролетта ние трябва да се „оглеждаме” извън близкото си обкръжение, да се допитваме до вътрешния си глас, да търсим варианти отвъд видимото – в пряк и преносен смисъл.

Това са посланията на Селена, която може да разреши някой възникнали проблеми….

От сектора на Риби, Селена също ще изисква прояви на повече милосърдие, хуманитарни и други прояви на взаимо-помощ, които в известна степен ще компенсират Лилит и горе-споменатите тенденции диктувани от нея.

Ако желаете закрила от Висшите сили, съобразявайте се с техните послания според „космическия график” и повече от всякога разширявайте хоризонтите си чрез медитация, развийте интуицията си като се „свържете” с околните с позитивизъм, желание за взаимо-помощ, търсете допълнителни шансове, оставете въображението ви да работи на пълни обороти, визуализирайте, бъдете добри и нека мечтите ви стана реалност!

Според източната философия: „Нещата наистина имат склонност да се подреждат. Но на много хора им е трудно да се отпуснат в мисълта, че Вселената ще се погрижи за всичките им нужди. Стискат идеята, че всичко зависи от тях и лежи на техните плещи и зависи единствено от техните усилия. Но във Великия Замисъл на нещата ролята им в действителност е друга – да вършат само онова, което ги радва и вдъхновява – и да приемат даровете на Вселената в отговор на всяка тяхна излъчена в ефира автентична потребност и доброта…”

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *