Астрология Интересно

Слънце в съвпад с Меркурий

Слънце в съвапд с Меркурий


Това е показател за подчертано субективни съждения, които трудно се влияе от външни фактори. Начинът на мислене обслужва личното Его и интереси.
Този аспект предразполага към активна социална активност или придобити знания, впечатления -играят определяща роля в живота, може да са повод за обществено-значими успехи, ако е добре аспектиран и поставен самия съвпад, иначе- точно обратното- липсата на обективност пречи на всички нива от живота.
Често напрежението е начин на живот, който стимулира развитие.
Обичате да налагате мнението си и в отношенията си с околните трябва да намирате слушатели, които да ви ценят, иначе сменяте средата си на съществуване.
Професионалната реализация трябва да е свързана с движение или това да е интелектуален труд, иначе трудно се чувствате удовлетворени.
Партньорските отношения зависят силно от това- дали сте открили човек, който да подкрепя идеите ви, ако това не е така- лесно късате връзки, ескалират спорове и конфликти.
Изострена нервна система, която в крайности може да доведе и до увреждането й.
При съвпадът на Меркурий и Слънце е много важно дали Меркурий е „дневен“ и преди Слънцето или е „нощен“ и след Слънцето. Когато е „дневен“ Меркурий може да ви направи голям бъбривко, трудно ще се задържате на едно място и винаги можете да откривате доста интересни, изобретателни начини за печалба- чрез спекулации, собствен бизнес, преди всичко-интелект и комуникативни умения. Освен това винаги разумът надделява. Ако е „нощен“, тогава сте по-самовглъбени, стремите се към съвършенство, да преодолявате предизвикателства, но след като сте допуснали Егото да доминира над здравия разум. Може да сте също импулсивни и своенравни, но и отлични служители, изпълнители. От значение е орбиса на съвпад. Точният съвпад означава, че Меркурий е в „сърцето на Слънцето“, тогава може да бъдете гениални, толкова оригинали, че да имате някаква мисия, да предавате свои знания на околните. Ако Меркурий е на разстояние от 0.6 до 6.5 градуса от Слънцето, тогава е „изгорен“ и вие се сблъсквате с трудности в работата, комуникацията, връзките. Ако е от 6.5 до 7.5/8 градуса, тогава Меркурий е в Лъчите на Слънцето и в повечето случаи има благотворен, подкрепящ ефект…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *