Астрология Интересно

Слънце и Венера в съвпад

Слънце в съвпад с Венера


Този съвпад създава любов към живота и преди всичко към самия себе си.
Естествен и силен стремеж към комфорт на различни нива като начин на съществуване, трудно се примирява с нещо друго.
Надарява родените с красота, чар, харизма, благодарение на които с по-голяма лекота от останалите печелят симпатии, внимание, одобрение.
Парите, финансовото благоденствие и/или любовта играят ключова роля в живота и са силен мотив за висока инициативност.
Човек може да привлича неудържимо онова, към което най-силно се стреми и е като магнит за благоденствие.
Добри шансове за реализация при занимания с красота, изкуство, финансови потоци.
Усет за забавления, висока социална активност, множество приятелства, участие в обществено-значими мероприятия.
В професионалната си реализация трябва да се занимават с нещо, което обичат и харесват, иначе трудно ще се задържат на едно място.
Не могат без любов и в повечето случаи са доста романтични партньори, големи любовници или имат интензивен, изпълнен със силни преживявания личен живот. Посоката не е еднозначна- зависи как е аспектиран самия съвпад.
Опасност от прекалено угаждане, което може да доведе до злоупотреби и излишества със съответните негативни последици за здравето, когато съвпадът е с напрегнати аспекти към него. Без напрегнати аспекти- по-скоро допринася за добро здраве.
Съвпадът на Венера и Слънцето се определя силно от това дали Венера е „дневна“ и преди Слънцето или е „нощна“ и след Слънцето. Когато е „дневна“, тогава човек умее да извлича най-големи ползи за себе си в живота, това може да е обещание за печалби- чисто материални или в любовта, човек знае „цената“ на всичко важно в живота си. Чувствата се владеят и са доста практични, както и самите желания, поставени цели. Ако Венера е „нощна“, тогава чувствата замъгляват разума, личността позволява на вид изкушения, хора и обстоятелства да влияят прекалено много на живота му и той става зависим или неуверен. Ако съвпадът е много точен /до 2 градуса/ и с напрегнати аспекти, тогава съществува опасност личността да се прояви като доста егоцентрична, да обича предимно себе си, желае повече да получава, отколкото да дава, мерилото за любов е до колко отсрещната страна допринася за собствения комфорт и обслужва нуждите й. Полагат се много усилия за финансова печалба и изгодата е в центъра на съзнанието.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *