Астрология Интересно Номерология

Цветът на вашата аура според нумерологията

Цветът на вашата Аура можете да узнаете, като редуцирате рождената си дата до едноцифрено число /ден, месец и година/. Ако крайните числа преминават през 11 и 22 ги оставете така.
Цифра 1- червен цвят
Цифра 2- жълт цвят
Цифра 3- оранжев цвят
Цифра 4- зелен цвят
Цифра 5 – светло син цвят
Цифра 6 – тъмно син цвят
Цифра 7 – виолетов цвят
Цифра 8 – розов цвят
Цифра 9 – бронзов цвят
Цифра 11 – сребрист цвят
Цифра 22 – златен цвят
Аура с червен цвят

74791Вие сте действена и целеустремена натура. Съревнователният ви характер предполага „постоянни житейски състезания”, които въпреки напрежението ви тонизират и хармонизират аурата ви.
Липсата на подходяща цел или професия е почти пагубно за вас. Тогава губите мотивация, а бездействието складира напрежение, което се складира на психо-соматично ниво и ако не избие като раздразнение и гняв, то тогава се отразява върху здравето ви.
За вас е много полезно да се движите, разхождате сред природата, да редувате работата с активна почивка.
Червеният цвят е на енергията, вдъхновението и честолюбието. Така че няма цели, които да не можете да постигнете. Удовлетворението от своеобразната победа храни вашата аура и тя става по-голяма и ярка.
Целенасочено и съвсем съзнателно избягвайте хора с ниска само-оценка.
Аура с жълт цвят
Вие сте природно интелигентни, комуникативни и емоционални. Вашата аура се храни чрез общуването, духовното спокойствие /липсата на чувство за несигурност/. Ако се откъснете от подобни важни условия, това рефлектира върху аурата и здравето ви.
Какво следва да направите? На първо време да приемате някой житейски ситуации не твърде сериозно, а с чувство за хумор. Това е много полезно за вас. Някой от хората с жълта аура са склонни да таят в себе си мисли и преживявания, което е повод за отчуждение.
Довършвайте винаги започнатото до край, бъдете последователни в изказвания и действия. Така околните няма да се усъмнят в почтеността ви и няма да ви считат за дилетанти.
Подходящи и стимулиращи професии за вас са онези, в които имате шанс да демонстрирате красноречието си- учител, консултант, продавач, посредник, съветник на другите.
Като цяло- общуването за вас може да е не само приятно, а и да води до конкретни ползи- финансови и здравословни.
Аура с оранжев цвят
Вие сте много емоционални и неспокойни натури. Вашата аура се храни от любовни трепети, взаимност и обич. Ако не изпитвате подобни чувства вашата аура гасне, а здравето ви е разклатено.
Какво следва да направите, при условие, че ви липсват позитивни и стимулиращи преживявания.
На първо време, трябва да се научите да приемате себе си такива, каквито сте. Емоционалната ви природа ви прави зависими от оценката на околните и вие ще преобърнете ситуацията, ако подходите с добро и помагате на другите. Благодарността има доста канали за проявление.
В друг смисъл – вие сте благородна натура, призвани сте да помагате и да стимулирате обкръжението си, чрез прозрения, философска мисъл, проповеди. Ако помогнете на някого, вие изпитвате радост, а аурата ви става по ярка ,самооценката ви се повишава, както и цялостния ви тонус, защитни сили…
Поставяйте си градивни и целесъобразни цели, не се разпилявайте…
Аура със зелен цвят
Зеленият цвят символизира природата и подобно на нея вие притежавате прекрасни адаптивни качества, съзидателност и огромни възстановителни сили. В повечето случаи вие сте практични и позитивно настроени. Развивате идеите си и се добирате до целите си бавно, но методично и неотклонно. Всъщност, сте толкова упорити, че ако решите да направите нещо, почти никой не е в състояние да ви разубеди. За това пък, ако претърпите неуспех, винаги откривате вината в другите.
Вашата аура се храни от сътрудничество, вид служене и сътворение.
За това от вас ще излязат чудесни изобретатели, производители, служители във фирма. Освен това семейството и децата тук имат преувеличено значение.
Какво да направите, при условие, че изпитвате вид неудовлетворение?
Не бързайте да съдите другите и не прехвърляйте вината за всички несгоди върху околните. Възможно е, трудностите да са продиктувани от вашата упоритост и вътрешно напрежение. За вас са много полезни личности- креативни, новатори, които ще ви помогнат да повярвате в други идеи и цели, ще разширят хоризонтите пред вас. „Забиването в една посока”, липсата на разнообразие и емоции „изсушава почвата” и плодовете са по-малко, а зеленият цвят избледнява…
Аура със светло син цвят
Светло синя аура
Светло синята аура символизира въздуха, издигането над нещата, благодарение на високия и бърз полет на мисълта. При всички случаи, вие сте надарени с много качества, които ви дават вид свобода, премахват бариери по пътя ви и вие с по-голяма лекота от останалите се придвижвате от една ситуация в друга.
Притежавате младежки и авантюристичен дух.
Вашата аура се храни от словесни двубои, интелектуални предизвикателства и стимули, промените на обстановката. Ако ви „затворят” или ви липсва движение вашите качества се губят, вие не сте способни да реализирате потенциала /предназначението си/ и вашата аура страда.
Какво да направите, ако не се чувствате в тонус? Пътуванията винаги ви зареждат. Общуването с хора от различни националности, вероизповедания, философски нагласи и вярвания раздвижват духа ви.
Изберете си професия, която винаги ще стимулира „изобретателността” на ума и ще е възможно най-далеч от рутината.
Опасността за вас идва от факта, че подобно на въздуха, вие сте способни не само да сменяте внезапно и безпроблемно посоката си, но и да се разпилявате… канализирайте огромните си сили в една посока и ще направите чудеса, ако пожелаете…
Тъмно син цвят
Тъмно синият цвят символизира водата, безкрайната чувственост и страст, чрез които се създава живота. И не само – вашата аура ви потапя в силни емоции, благодарение на които вие осъзнавате необходимостта от съвместни усилия и индивидуални способности- качества, необходими да се оцелее и в „бурно море”. Така вие сте по природа отговорни и в повечето случаи „верни другари”, на който другите могат да доверят живота си.
Какво да правите, ако не сте в тонус, а аурата ви е „мътно синя”?
Добре е да престанете постоянно и на всяка цена да се стремите към съвършенство. Бъдете „по-отворени” към човешките недостатъци. А може би се нагърбвате с огромни товари- и ваши, и чужди?
За вас е от особено значение да имате партньор с установена и порядъчна ценностна система. Приятелите също ви действат особено стимулиращо.
За вас са подходящи почти всички професии, в които можете да вложите „сърце”. Освен това по природа вие сте лечители- или в пряк, или в преносен смисъл.
Аура с виолетов цвят
Често вие се отличавате от околните с магнетичното си присъствие, особено излъчване, което ви прави някак по –различни. Всъщност вие сте доста проницателни и интуитивни, притежавате много силен дух и в трудни моменти разчитате предимно на себе си, осланяте се на борбеността и вярата.
Притежавате много и разнообразни качества, но често се натъкваме тук на разминаване между материални дадености и личностен потенциал. Тогава аурата ви страда най-силно, защото е чувствителна на тема справедливост.
Какво да направите, в подобни случаи?
Ако околните не разбират мотивите ви, можете да се замислите дали те не са в разрез с техните интереси. Хора под влияние на лилавата аура са склонни да изпадат в позицията на прокурор, съдия и изпълнител на присъди едновременно, като се водят от собствен морален кодекс. Понякога им липсва „цялостен поглед” и така се заблуждават, разминават се с очакванията си.
Много важно е за вас, да не криете емоционалните си преживявания и да се научите да разказвате за тях така, че другите или да ви разберат или поне да се породи подобен стремеж.
Вие работите упорито и сте способни да „пробивате стени, ако желаете”, но всичко рухва, при условие, че няма с кого да споделите успехите си, в друг вариант- заради кого да постигате целите си.
Аура с розов цвят
Розовият цвят като че ли е създаден да радва очите и душите на всички. Той е нежен, приятен и вдъхва мечти, светли и ярки стремежи.
Ако сте под влияние на тази аура, вие задължително бленувате повече от обикновените хора. Живеете в свой собствен свят, в повечето случаи сте открити и идеалистично настроени. Но това съвсем не означава, че не сте упорити! Дори напротив. Именно съчетанието на постоянство и високи идеали ви откроява от околните и буди възхищение.
За да не повехне розовата аура, много е важно да сте позитивно настроени, да не спирате да мечтаете и да стоите далеч от хора, които постоянно ви насаждат някакви съмнения и страхове. Така активират друга част от вашата природа, а именно- нерешителността, зависимостта от одобрението на околните.
Някъде бях чела, че ако човек отделя по един час на ден за определена цел, то в края на годината ще я е постигнал. Разбира се, че зависи от това каква е целта, но идеята е всеки ден да не губим от поглед съкровените си желания и така те непременно ще се сбъднат.
Розовият цвят предразполага и към злоупотреби- внимавайте околните да не се възползват от добронамереността ви и се научете да казвате „не” когато трябва.
Аура с бронзов цвят
Вие се отличавате с емоционалност и практичност едновременно. Каквито и силни чувства да изпитвате, никога не губите здрава почва под краката си, отстоявате правата си и в повечето случаи се откроявате като подчертан индивидуалист.
Вие имате позитивно отношение към живота и сте способни сами да преобръщате житейски ситуации, да „преборвате” негативите и да ги превръщате в позитиви. Все пак, често сте с усещането, че другите не ценят достатъчно положените от вас усилия, а и потенциала ви като цяло.
Какво да направите, ако е така?
Вие се „зареждате” в самота и чрез самостоятелни решения. Колкото по-често ги прилагате на практика, толкова повече ще тежите на мястото си, ще усъвършенствате други черти от характера ви като твърдост и надеждност, голяма устойчивост на всякакви изпитания.
Аура със сребърен цвят
Вие притежавате богат вътрешен свят- идеалисти, рационалисти, мечтатели с голямо въображение, но и силна интуиция.
Би трябвало да се осланяте на качества като благородство, честност, а и доверчивост. Ако действията ви изпаднат в резонанс с горе споменатите характеристики, аурата ви се смалява, а вие ставате по-раними.
Често имате велики идеи и си поставяте много високи цели. Не, че не можете да ги постигнете, но в такъв случай ще се изисква повече време, а вътрешната ви упоритост ще създава предпоставки на напрежение и ще променя аурата ви. Това се изживява като изпитание и вие ще се нуждаете от вид релакс, като използвате дълги разходки сред природата, медитирате или пък чрез само-внушение…
Аура със златен цвят
Златният цвят обгръща притежателите на благородни и „знатни” души. Ако сте под влияние на тази аура, вие сте аристократ с високи стремежи и още по-големи очаквания от живота, от вас самите, от близкото ви обкръжение.
Може би сте закриляни от съдбата и винаги получавате нужното признание или престиж. Ако все пак се разминете с някоя цел, не се обвинявайте и не забравяйте, че все пак е „човешко да се греши”, а нас вас грее звезда, която ви закриля и ви е отредила специално място. Защитете го с достойни дела и аурата ви ще засияе като Слънце, ще привлича всички към вас…

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *