Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Дева при натална карта или релокация

Този асцендент ще усили вашите практични качества, ще ви помогне да бъдете по-организирани, ще ви даде шансове да се реализирате предимно в професионалната сфера, но не само. С каквото и да се захванете, този асценднет ще ви подтиква да се стремите към повече съвършенство. Може да забележите, че критичните, аналитични и съвсем рационални съждения се преумножават.

Този Асцендент може да сложи „ред в хаоса“ на различни нива от живота ви, вероятно ще се справяте чудесно с текущи ангажименти, ще успявате да пренареждате приоритетите си така, че да бъдете максимално ефективни.

Ще почувствате, че сте „здраво стъпили на земята“, не си позволявате да „летите из облаците“, а това означава, че ще си поставяте предимно цели, които са осъществими и ще допринесат за по-добрия ви начин на съществуване.

Дева е „майката“ на зодиакалния знак, така че този Асцендент ще усили инстинктите ви да се грижите за вашите близки, предимно семейството, но не само.

Не може да се каже, че въпреки всички горе описани качества, този Асцендент ще допринася за самочувствието ви, вие по-скоро ще проявявате скромност, аналитичност, ще помните, че нищо не е даром, случайно, не е вечно и т.н.

А като се започне тази тема, вие по един естествен начин ще отключите интерес и към здравословен начин на живот. Има голяма вероятност да проявите интерес към диети, храни, които са полезни и т.н.

Този Асцендент ще ви направи успешни почти във всичко, с което се захванете, вие ще изпъквате като специалист…Но този Асцендент предразполага повече към задължение и не толкова към забавления. Не бива да забравяте и да намирате време за отдих, иначе ще започнете да се тревожите за щяло и нещяло, може да се превърнете в работохолици или хипохондрици, но все пак зависи и как е аспектиран самия Меркурий, управител на Асцендента, също в кой дом се намира.

Меркурий в 1 дом–  това положение на Меркурий ще усили аналитичността ви, ще акцентира върху желанието ви да се само-усъвършенствате, вероятно по-ясно ще забелязвате всичките си положителни, но и отрицателни качества, така че ще можете да преумножите позитивите, да отстраните някой негативи.. Това положение на Меркурий е отлично за само-усъвършенстване. Ако Меркулий е добре аспектиран, тогава вие ще можете да намирате начин да реализирате почти всичките си идеи, да материализирате мислите си. Думите ви ще имат чуваемост и често ще се оказвате в център на внимание. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава може перманентно да се сблъсквате с грешни представи за себе си, в по-неприятна форма- ще се превръщате в най-големия си враг.

Меркурий във 2 дом– това е отлично положение за финансисти. Ще развиете усет за печалба, ще сте силно концентрирани върху чисто финансови приоритети и аналитичната ви, критична мисъл, способност да навлизате в детайли- ще ви дадат шанс да преумножите благата си. Сметки като приходи-разходи ще бъдат доста точни, особено, ако Меркурий е добре аспектиран. Тогава вашите идеи за материално обогатяване ще се оказват осъществими и вие стъпка след стъпка ще успеете да преумножите състоянието си. Ще сте най-добър счетоводител за личните си ресурси или пък за тези на другите. Ще се грижите добре и за здравето си, ще се усили интереса към здравословни храни. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава ще се учите по трудния път на опита относно чисто финансови въпроси, има вероятност печалбите да са нестабилни или да се редуват със загуби и т.н.

Меркурий в 3 дом– тази позиция на Меркурий може да ви направи забележителен оратор. Вие ще имате шанс да се реализирате професионално благодарение на критичната ви и аналитична мисъл, ораторски способности, стремеж към съвършенство в изказа. Няма да пилеете думите си напразно, ще се концентрирате върху най- същественото, онова, което носи полза и е здравословно за вас, буквално и в преносен смисъл. Това е отлична позиция за онези, които искат да успеят благодарение на интелекта си, натрупани знания и комуникативни умения. Ако Меркурий  е добре аспектиран, тогава ще създавате много успешни връзки, може да се окаже, че сте в център на внимание, популярни сте, дори и това да е предимно в близкото ви обкръжение. Ще развиете усет за търговия, ако това ви интересува или може да пишете научна литература. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава склонността ви да критикувате околните ще е повод за напрежение, трудно създаване на дълги връзки или договори, може често да пътувате, сменяте средата си.

Меркурий в 4 дом- вие ще се превърнете в истинска майка-закрилница за близките и за семейството си. Ще се стремите те да бъдат добре нахранени, вероятно домът ви ще блести от чистота, ще давате съвети и полезни напътствия, особено, ако Меркурий е добре аспектиран. Тази позиция е благоприятна, ако акцентът в живота ви е домът, семейството, може би семеен бизнес или занимания с недвижимо имущество, реализация от дома. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава критичното ви отношение ще е повод за разногласия, дори напрежение у дома, а това може да се превърне в повод за премествания, вечно пренареждане на вещи и приоритети, конфликти и т.н.

Меркурий в 5 дом– ще се усилят качества, които се свързват с творческия ви потенциал, вие ще се концентрирате върху дела, които са близки до сърцето ви, най-много обичате да вършите. Тази позиция може да ви направи отличен педагог, наставник, както за вашите деца, ако имате такива, така и за други. Ако искате да се реализирате чрез проекти, в които можете да вложите аналитичната си мисъл, имате знания, които можете да задълбочите, защото проявявате интерес към тях, тогава- това е доста добро положение, особено, ако Меркурий е добре аспектиран. Можете да се развиете професионално като превърнете ваше хоби в работа или пък имате собствен бизнес. Все ще намирате начин да порадвате себе си и близките си. Ако Меркурий е в напрегнати аспеки- ще се сблъсквате с някой сърдечни разочарования, може да имате усещането, че повече заслужавате, отколкото получавате.

Меркурий в 6 дом– работа, работа и пак работа- това ще е лайтмотив в живота ви. Ще давате всичко от себе си, за да сте съвършени на работното си място и постоянно ще шлифовате вашите знания и умения. Ще се научите да пренареждате приоритетите си по важност, така че да сте максимално ефективни. Ако Меркурий е добре аспектиран- тогава, това ще една от най-добрите позиции за професионална реализация, но предимно като служител, изпълнител и т.н. Мнозина ще проявят интерес към здравословен начин на живот, ще променят своите навици в положителна посока. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава ще сте склонни да се тревожите твърде много, а от това може да пострада и здравето ви, не са изключени конфликти и разногласия с колеги.

Меркурий в 7 дом– тази позиция е добра, ако приоритет са партньорските отношения, лични или делови, ако се стремите към вид популярност или професионална реализация чрез вид сътрудничество или пък като се сдобивате с популярност следствие на подкрепа и одобрение от страна на околните-общо. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава вие ще се радвате на уважение, ще срещате хора, които ще допринасят за собственото ви развитие и усъвършенстване, ще има на кого да разчитате, а околните ще се превръщат в мост към успехите ви. Ако Меркурий е в напрегната конфигурация, тогава може да ви се струва, че твърде много давате, налага ви се подчертано да се съобразявате с отсрещната страна или пък направо зависите от важни за вас хора. В такъв случай животът ви перманентно ще се променя, а посоката много ще зависи от това- дали сте допуснали правилните хора до себе си, компромисите, които правите.

Меркурий в 8 дом– тази позиция ще усили вашите емоционални преживявания, склонност да анализирате всичко в дълбочина, дори отвъд видимото. Следствие на случващото се, вие сте склонни перманентно да се променяте, за да получавате оптимално добри резултати, за да преумножавате благата си- чисто финансови или под формата на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Ще развиете усет за задкулисното, за първопричините на случващото се. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава вие действително ще можете да забогатеете или да постигнете успехи над средното ниво и следствие на подкрепата, която получавате. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава може да имате усещането, че повече давате, отколкото получавате или всичко получено е на висока цена. Може да ескалира желание да променяте важни за вас хора, а на практика това да наруши собствената ви стабилност, спокойствие и т.н., защото ескалират перманентни промени към които трябва да се адаптирате и то по външни, независещи от вас причини.

Меркурий в 9 дом– тази позиция ще усили желанието ви да придобивате нови знания, да се усъвършенствате и издигате служебно чрез повишаване на вашата квалификация. Перманентното разширение на собствения ви интелект, душевност- ще са повод да раздвижите границите на възможното и действително да израствате кариерно. Ще привличате опитни професионалисти на ваша страна, ще попадате на подходящи ментори, особено, ако Меркурий е добре аспектиран. В такъв случай, въпреки склонността ви да проявявате скромност, вие ще бъдете забелязвани, сами ще се превръщате в най-добрата си реклама за осъществяване на идели, смели мечти и т.н. Това положение е отлично за професионална реализация чрез висок ценз, в чужбина, при международни отношения и договори, когато се стремите да разширявате влиянието си. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава може често да пътувате, но да ви  е трудно да намерите своето място под слънцето, вашите убеждения и философски схващания ще са неустойчиви и не без причина.

Меркурий в 10 дом– тази позиция ще усили амбициите ви в пъти, водещ фокус ще бъде как да се изкачите по йерархичната стълбичка, да заемете по-престижни и обществено-значими позиции. Вашите мисли и всички понятия ще са концентрирани в посока-  придобиване на авторитет, дори власт, отлично социално положение. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава вие ще развиете лидерски и управленски качества, ще се научите да носите по-голяма отговорност, стремежът ви към успех ще ви дърпа силно напред и нагоре и вие действително ще успеете да реализирате идеите и желанията си, на първо време- чрез интелект, практични и критични оценки, както към вас самите, така и към околните. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, може да ви се струва, че изкачването към върха ви струва твърде много, например- компромис с вас самите, с близките ви, не е изключено сърдечните отношения да се усложнят и на практика вие да се чувствате по-нестабилни на всички нива от живота-личен и професионален аспект.

Меркурий в 11 дом–  това положение на Меркурий ще ви концентрира върху необходимостта да се реализирате в колектив, вашия интелект, способност да отсявате най-важното ще се отрази и на взаимоотношенията ви с околните- вие ще допускате до себе си предимно онези контакти, които са ви полезни, останалите ще са в страни от живота ви. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава вие действително ще създавате целесъобразни взаимоотношения, ще се намират хора, които да ви подкрепят, дори учат, ще се превръщат в мост към собственото ви развитие и просперитет. Това ще е отлична реализация за хора, които работят с клиенти, желаят да са социално-активни, да имат авторитет сред другите. Вашите идеи за бъдещо развитие освен това ще са практични и осъществими. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава ще създавате грешно впечатление или ще се разочаровате от определени личности, защото ще очаквате едно от тях, а ще получавате друго, проявите на ненадеждни връзки и подкрепа могат да се превърнат в повод за разногласия, честа смяна на средата на съществуване, промени на плановете и т.н.

Меркурий в 12 дом– тази позиция е добра, ако желаете да се развивате духовно, част от работата ви изисква усамотение, изолация и т.н. Също- добро положение за хора на творчеството, такива, които искат да помагат на околните, за физическото или психическото им здраве. Ако Меркурий е добре аспектиран, тогава имате шанс за успехи в социално значими организации, фондации, в творчески среди, при взаимодействие с хора в неравностойно положение. Ако Меркурий е в напрегнати аспекти, тогава може да изпадате перманентно в меланхолия, да отключите фобии, да развиете усещането, че никой не ви цени или разбира.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *