Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Телец в натална карта или при релокация

Асцендент Телец

Този Асцендент  ще ви „приземи“, ще ви направи здраво стъпили на земята, така че вие ще можете да овладявате вашите емоционални преживявания или да ги канализирате в една печеливша посока.

Ако обектът на вашето внимание и независимо дали става въпрос за цел или човек, допринасят за вашето благоденствие, комфорт или чувство на щастие- вие ще ги допуснете до себе си, ще намерите начин да ги имплантирате в живота си. И обратно, ако прецените че някой, нещо ви носят повече щети, отколкото ползи, тогава изобщо няма да губете време и ресурс с него…

Чисто практични настроения, съждения, които ви насочват в посока да имате вид стабилност и просперитет ще се превръщат в лайтмотив и по един естествен начин няма да ви позволяват да реагирате на обикалящата действителност емоционално, спонтанно и прибързано…Този асцендент ще ви подтиква да обмисляте всичко щателно и преди да предприемете каквото и да било. Не случайно се твърди, че Телец не бърза, бавно взема решения, но когато това се случи- то е почти необратимо, устойчиво и независимо на външни влияния.

Телец е земен и неподвижен знак. Кой може да бъде по-устойчив от самата земя? Никой. С времето този асцендент прави личността все по-силна, устойчива, волева, упорита…

В астрологията се приема правилото, че където е зодиакалният знак Телец, там човек може да намери начин да придобива финанси и не само…С асцендент Телец- вие сами ще се превръщате в първоизточник за печалби, защото ще усилите качества, чрез които това да се случва. Вие сами ще се превръщате в повод да материализирате мечтите и желанията си, ще усвоите такъв начин на мислене, поведение и т.н.

Едно е сигурно- с този асцендент вие ще успокоите страстите в себе си, ако по природа сте по-темпераментни и импулсивни, този асцендент ще ви уравновеси, ще ви подтикне да не действате против интересите си и според моментните си настроения. Ако и без това сте материалисти, тогава този асцендент може да ви направи доста богати или пък пресметливи, в по-крайни- форми- егоисти.

Асцендентът може да има благотворен ефект върху здравето ви, вие ще се грижите за него повече от обикновено, стига да не се преминат определени граници на угаждане, съответно- напълняване.

Асцендентът Телец ще ви направи и доста чувствени, съблазнителни, жадни за земни удоволствия, включително сексуални преживявания..разбира се, от значение е и къде се намира Венера, управителка на асцендента. Домът, в който се намира ще покаже- чрез каква сфера от живота вие ще печелите най-добре, знакът са способите, а аспектацията- евентуална допълнителна помощ или пък препятсвия, които трябва да се преодоляват.

Венера в 1 дом- ще печелите като разчитате на вашия чар, харизма, че и доза късмет. Вие ще полагате доста усилия, за да изглеждате добре, ще се придържате към модни тенденции, ще забелязвате позитивните си качества и ще ги усилвате. Венера винаги надарява с доза късмет, а от 1 дом- той ще е насочен пряко към вас и от водещо значение ще бъде какво искате и си пожелавате, защото Венера ще го привлече към вас като магнит и ще го материализира.  С по-голяма лекота ще привличате внимание, ще печелите признание и одобрение. Ще развиете финансов усет, който ще ви подтиква да действате целесъобразно. Най-много усилия ще полагате за вашето усъвършенстване, вероятно и ще обичате най-много себе си или ще започнете да се харесвате и цените повече. При положителни аспекти- признание, уважение, любов, а при напрегнати аспекти- ще работите върху своите недостатъци, за да ги отстраните, да се усъвършенствате и т.н.

Венера във 2 дом–  фокусът в живота ви е да стабилизирате материалното си състояние или живот въобще. Вие винаги ще действате целесъобразно, няма да губите интересите си от поглед и ще съумявате да извличате ползи от почти всяка ситуация…Ще придавате стойност  на хора и обстоятелства и ще се стремите тя да е реална. На практика вашите чувства ще се филтрират от разума и това ще е повод да привличате личности, с които можете да си бъдете финансово полезни, освен всичко останало. Това е много добра позиция за реализация, която ще оперирате с парични потоци и ще печелите чрез собствен бизнес, ако работите на хонорар или във финансова институция. Ако Венера е добре аспектирана, тогава благоденствието ви е почти гарантирано, можете да разчитате и на доза късмет при придобиване на материални блага. Ако Венера е с напрегнати аспекти, тогава пак ще имате своя шанс за печалби, но те ще се разходват перманентно или ще изискват повече усилия, внимание и т.н.

Венера в 3 дом–  Вие ще се стремите да печелите чрез социална активност, като създавате и укрепвате връзки, като указвате влияние на околните чрез натрупани знания, използвате дар словото си, обогатявате наученото. Може да просперирате навсякъде, където се изисква повишена комуникативност, например като писател, журналист, посредник и т.н. Може да имате успехи при занимания с търговия, при пътувания, занимания с транспортен бизнес. Ако желанието ви е да увеличите вашите контакти, влияние върху околните, да заемете по-добри позиции сред другите, да си сътрудничите- Венера от 3 дом ще ви помага много. Ако Венера е добре аспектирана, тогава вие действително ще печелите по горе-описания начин, чрез помощ и одобрение от страна на близкото ви обкръжение. Вашият глад за знания ще дава отлични резултати. Ако Венера е с напрегнати аспекти, тогава пак ще имате своите успехи при комуникация, но ще трябва да се учите да усъвършенствате вашия начин на общуване, вероятно и след някой разочарования от важни за вас хора.

Венера в 4 дом–  вие ще се фокусирате върху благоденствието на дома и семейството, хармонизирането на отношенията у дома и с най-близките ви хора. Вашият дом ще се превърне във вашата крепост, вие може перманентно да инвестирате в комфорта си на съществуване, съответно- във вещи за дома, в недвижимо имущество,  в близките ви. Това е отлична позиция за семеен бизнес, за занимания от дома, също- с недвижимо имущество, услуги по домовете. Ако Венера е добре аспектирана, това в значима степен ще ви гарантира любов и разбирателство у дома, взаимо-помощ, добър фон на съществуване, стабилна база за просперитет, също- душевно спокойствие, по-голяма уравновесеност, но и липса на показност. Ако Венера е с напрегнати аспекти- може да влагате много ресурси в горе-описаните сфери на живота ви, но да имате усещането, че те изтичат или повече давате, отколкото получавате.

Венера в 5 дом– тази позиция може да ви направи щастливи късметлии, особено, ако Венера е добре аспектирана. Ще ви помогне да разгърнете творческият си потенциал, да бъдете себе си, да демонстрирате най-доброто от себе си като се занимавате с онова, което най-много обичате, превърнете ваше хоби в професионална реализация. Това е отлична позиция за любовта, ще се радвате на повече внимание и романтични моменти с вашия партньор. Разбирателство с деца, успехи при взаимодействие с деца. Отлична позиция за собствен бизнес, участие в проекти. Ако Венера е с напрегнати аспекти, тогава трябва да внимавате да не злоупотребявате или да не пропускате всички шансове, които застават на пътя ви, да анализирате- какво може да преобърне или попречи на щастието и успехите ви. Отговор ще ви дадат самите аспекти и тяхното естество.

Венера в 6 дом– вие може да се превърнете в работохолик, който обича своята работа. Ще се радвате на повече внимание и подкрепа от срана на ваши колеги или може да срещнете любовта на работното си място, да работите с вашия партньор, той да подкрепя честолюбивите ви планове и тн. Венера в 6 дом ще ви фокусира върху професионалната ви реализация, ще ви подтикне да бъдете по-стриктни и организирани, перфекционисти, също- ще обръщате повече внимание на здравословния начин на живот. Ако Венера е добре аспектирана- ще ви гарантира в значима степен по-добро здраве, ще променяте навиците си така, че да сте по-успешни, в отличен тонус…Ако Венера е в напрегнати аспекти, тогава вие пак така ще имате своите възможности в горе-описаната сфера, но същевременно ще сте застрашени от разминавания с крайния резултат, разочарования от хора, на които сте мислили, че може да имате доверие. Но можете целенасочено да отстраните това чрез съответен анализ на напрегнатия аспект.

Венера в 7 дом–  вие ще сте фокусирани върху необходимостта да получавате подкрепа  и одобрение от страна на другите- общо, а това ще е отлична позиция за печалби чрез публични дейности,  при популярност, висока обществена активност. Ако Венера е добре аспектирана- вие ще се радвате на висока подкрепа от околните, от ваши партньори- лични или делови. Това е отлична позиция за хармонични отношения в любовта, за сътрудничество…Ще привличате хора, които ще ви помагат, ще допринасят за вашето собствено благоденствие. Ако Венера е с напрегнати аспекти, тогава вие пак така ще срещате много личности, готови да ви подадат ръка, но след това всичко може да се промени и да доведе до разочарования, ако не анализирате слабостта и посланията към вас от страна на напрегнатите аспекти  и не ги отстраните съзнателно.

Венера в 8 дом–  тази позиция ще ви гарантира цветни емоционални преживявания, животът ви ще се изпълни с много страст, преувеличени желания за печалби, контрол над хора и обстоятелства. Постоянно ще можете да се добирате до допълнителни и скрити възможности. Ако Венера е добре аспектирана- това ще ви гарантира крупни печалби и над средното ниво, в повечето случаи- следствие на морална или материална подкрепа от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Сексът ще придобие голямо значение и роля- положителна. Не можете да очаквате спокойствие при това положение, но перманентни предизвикателства, които превъртате в полза- да. При напрегнати аспекти- сексуални злоупотреби, понякога- липса на лоялност, подкрепа от другите, но разочароваща или на висока цена.

Венера в 9 дом–  Този аспект ще усили амбициите ви, ще ви надари със щастие и успехи при повишаване на знанията, ще печелите чрез използване на висока квалификация, при взаимодействието с влиятелни личности, при пътувания. Това положение перманентно ще ви надарява с нови и нови възможности да разширявате хоризонтите си на развитие. Ще се отключат философски нагласи, любов към религия, духовен начин на живот. Може да срещнете любовта на път, да имате повече късмет при сключване на дългосрочни договори, занимания с правни въпроси, водене на съдебни дела. Ако Венера е с напрегнати аспекти, тогава всички възможности символизирани от Венера могат да бъдат погубени поради вид преувеличения, желание за успех без особени усилия и концентрация.

Венера в 10 дом–  с Венера в 10 дом вие ще се радвате на повече късмет при реализацията на високите ви амбиции свързани с кариерно развитие, обществено положение, включително и брачни отношения, особено, ако Венера е добре аспектирна. Венера от 10 дом ще съдейства за по-добрия ви имидж и впечатление, което правите, самите вие може да промените нещо във външния си вид или линия на поведение, ще се стараете много да правите добро впечатление и ще успявате, ще се усъвършенствате и ще печелите от това. Това е отлична позиция за печалби при кариерно развитие, в което си сътрудничите, популярна сте, занимавате се с изкуство, мода, онова, което обичате-общо. Венера ще ви покровителства, ще ви дърпа напред и нагоре от това положение. Ако Венера е в напрегнати аспекти, тогава ще трябва да внимавате да не злоупотребявате с вашия късмет, прекалените ви амбиции да успявате и да се харесвате могат да предизвикат точно обратен ефект.

Венера в 11 дом– ще се радвате на повече приятели, добро отношение и подкрепа от страна на колектива, в който съществувате. Това положение ще ви дава шанс да печелите от вид подкрепа- финансова или морална от страна на околните-общо. Вие ще умеете да привличате хора, които могат да допринасят за благоденствието ви. Това е отлична позиция за занимания, които са обществено-значими, при висока социална активност, придобиване с популярност, ако работите с клиенти, в група от хора и където можете да заемете лидерски позиции. Ако Венера е добре аспектирана, това ще ви гарантира в значима степен широка подкрепа и одобрение от страна на обкръжението ви, ще се радвате на по-добра и хармонична среда, винаги ще се намира на кого да разчитате. Ако Венера е в напрегната аспектация- може да очаквате повече от околните, отколкото да получавате, анализирайте внимателно напрегнатите аспекти, за да откриете първо-причините.

Венера в 12 дом–  това положение ще ви даде шанс да печелите и просперирате, ако се занимавате с изкуство, работите в усамотение или общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци. Вашата ценностна система може да се промени, защото ще се стремите да надниквате отвъд видимото, занимават ви религиозни, духовни, езотерични въпроси. Може да имате успехи и чисто финансови постъпления при горе- изброените интереси. Също- финансови постъпления при работа със социално-значими учреждения, фондации, при занимания с хора в неравностойно положение, в санаториуми, затвори и т.н. При напрегнати аспекти- привличате се от тайна или аморална любов, привличате неподходящи партньори, може да изпаднете в изолация или да страдате от липса на любов.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *