Интересно Любопитно

Болките в определени части на тялото издават кои са емоционалните проблеми

Едно от нещата, които западната медицина винаги е игнорирала е връзката между тялото и ума, духа и емоциите. Човешките същества често виждаме доказателства за това колко свързани са физичното и емоционалното, но също толкова често просто не обръщаме внимание. Започни пътя си към холистичното здраве като следиш за тези знаци:

  1. 96510765Главоболие

Главоболието може да е причинено от стреса през деня. Отделяй време за релаксация и намаляване на стреса ежедневно.

  1. Болка във врата

Ако изпитваш болка във врата си, може да имаш проблем с това да простиш на някого за нещо или пък на себе си. Когато те заболи вратът, помисли за нещата, които обичаш у другите.

  1. Болка в раменете

Болката в раменете може да е индикатор, че носиш тежко емоционално бреме. Фокусирай се в проактивното решаване на проблема и прехвърляне на част от тежестта върху друг.

  1. Болка в горната част на гърба

Болката в горната част на гърба може да е знак, че нямаш достатъчно емоционална подкрепа. Може да се чувстваш необичан(а) или нежелан(а). Ако нямаш човек до себе си, може да означава, че е добре да излезеш на среща…

  1. Болка в долната част на гърба

Болката в ниската част на гърба може да означава, че много се тревожиш за пари. Потърси вариант за повишение или пък подобри планирането на финансите.

  1. Болка в лактите

Болката в лактите говори за това, че се съпротивляваш на промяната в живота си. Ако ръцете ти са вдървени, такъв е и животът ти. Направи компромис, пораздрусай нещата малко.

  1. Болка в ръцете

Болката в ръцете може да означава, че не се протягаш към околните по начина, по който трябва. Помисли как да направиш нови приятели, да отидеш на обяд с колега, изобщо създай нови връзки.

  1. Болка в бедрата

Бедрената болка може да означава, че те е прекалено страх да се движиш. Страхът от движение се отнася към съпротива на промяната. Може също да значи, че внимаваш прекалено много, когато трябва да взимаш решения.

  1. Болка в колената

Болката в коляното може да означава, че егото ти е прекалено голямо, че се взимаш прекалено на сериозно. Успокой топката. Свърши малко доброволчески труд. Помни, че си смъртен.

Източник: megavselena.bg

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *