Астрология Интересно

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2020Г.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2020Г.

57310ОВЕН

2020г. ще преобрази живота на всички, без изключение, а в този процес вие ще имате възможност да постигнете едни от най-значимите си победи в близките години. Няма да ви липсва ентусиазъм, плам, борбеност, които ще ви мобилизират, амбицират, ще ви подтикват да дадете най-доброто от себе си, за да постигнете значими успехи или да превъртите предизвикателства в полза.

Трансформациите ще обхванат ключови за вас въпроси като кариерно развитие, брачни отношения, место-живеене, обществено положение, репутация.

Част от случващото се ще бъде следствие на собствените ви повишени амбиции, но друга- по външни и независещи от вас причини, да кажем, че е дошло време да обновите вашите източници на доходи, защото старите са изчерпани или понеже възникват нови и по интересни възможности за печалба. Колкото сте по-социално активни през 2020 година, ориентирани сте към нещо ново, модерно, но и съвсем практично, материално, толкова по-значими ще бъдат вашите успехи.

До май месец 2020 година вие може да направите пробив в избраното от вас направление, да постигнете успехи, на които после ще разчитате през следващите месеци или поне ще трябва да удържат е като върхови постижения.

От втората част на февруари и до края на  март на повечето от вас ще им се налага да се справят с повишена конкуренция, изисквания, вероятно ще бъдете максимално мобилизирани, но точно такова поведение ще е своеобразна гаранция за върхови постижения, които ще се закодират трайно в вашата репутация, обществено положение и т.н..

През април вашата социална активност е значима, можете да създадете и да укрепите връзки, на които после да разчитате дълго в личен и делови аспект. От май месец до юли месец 2020 година  навлизате в период на преоценки На ваши връзки, теми от рода на приходи- разходи  и т.н.

През тези месеци ще се тества за устойчивост- всичко което е надеждно, има сили и ресурс да продължи напред. онова, което е ненадеждно, не кореспондира с вашия път и предопределеност,  изчерпано е  като възможност   да продължи  да съществува във вашия живот- ще отпадне през тези месеци от живота ви, но не бива да съжалявате, защото скоро ще бъде заместено от друго и по-перспективно.

От май до юли  не бива да предприемате нищо ново, удачно е по-скоро да си давате почивка, да предпочитате само компанията на най-близките ви хора, да пътувате, да бъдете повече в уединение, повечето от вас и инстинктивно ще действат по точно по този начин, той ще е полезен и необходим   ход,  преди да продължите напред от юли месец 2020 година.

Възползвайте се от този толеранс от време, за да си направите равносметки, изберете най- верния път на развитие в личен или делови аспект, не бързайте, следвайте естествения ход на събитията, те ще ви подскажат как да продължите.

От юли месец  и до края на годината навлизате в изключително важен период.  Марс навлиза във вашия зодиакален знак от 28 юни 2020 година  и ще остане там до седми януари 2021 година. Това е изключително рядко астрологично събитие, защото традиционно Марс е в един зодиакален знак около два месеца и половина.

В случая той ще пребивава в Овен около половин година, поради ретроградното си движение.  В директния си ход Марс ще ви подтиква  да бъдете максимално инициативни, през това време ще чувствате прилив на енергия, която трябва да канализирате в конкретна цел, за да не прерасне в нервно напрежение, дори физическа болка. Колкото сте по-инициативни, толкова по-далеч ще може да стигнете, а успехите, които завоювате, после ще ви влияят и през идните около две години и половина.

Ясно е, че трябва да си поставяте много високи цели, тогава почти нищо няма да може да застане на пътя ви, ще притежавате достатъчно енергия, хъс, шансове, които ще възникват спонтанно и следствие на собствената ви инициативност… Действията ви няма да останат без последици…

Докато е Ретрограден  Марс във вашия зодиакален знак от девети септември и до 14 ноември, вие за малко ще трябва да забавите ход, вероятно ще размислите за някои ваши минали действия, но това не бива да ви плаши, ретроградното движение си има и свои положителни страни, то ни помага да наваксаме с някои пропуски, да усъвършенстваме  своите способности, да поправим евентуални минали грешки, така че в крайна сметка онова, което вършим-  да се усъвършенства,  да бъде максимално ефективно, устойчиво, полезно.

През ноември и декември  следствие на всичко гореописано вие ще промените  социалния си статус-  позиции, които вземате в колектив, кариерно развитие или брачни отношения, това ще е своеобразен  остър завой или шанс за върхови постижения, все пак зависи  и от личните ви планове, цели, които се поставят a и т.н. Не е изключено през 2020 година  да се върнете към някой  хора, обстоятелства или обстановка, с които не е трябвало да се разделяте…

 

ТЕЛЕЦ

През 2020 година за всички и се разкриват прекрасни шансове да разчупят границите на възможното при себе си  като разширят кръга на своето влияние, включително с властимащи персони, може и такива, които са извън близкото обкръжение.  Колкото са по-високи амбициите ви, афиширате своите способности, дори се саморекламирате,  стремите се да повишавате вашите знания или квалификация, толкова по-значими успехи ще имате.

Сега е моментът да постигнете своеобразни върхови възможности, дори такива, до които не сте се добирали до този момент, към тази тенденция са най-податливи родените през първи деканат на  знака, но и всички останали  в различна степен.  През първата част на 2020-та година вие трябва да сте максимално инициативни в избраното от вас направление, за да постигнете резултати, на които после ще разчитате дълго, да кажем- през втората част на полугодието.

През пролетта на 2020 година хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл, ще обсебват вниманието ви, ще разгръщат нови перспективи на развитие пред вас, ще ви дават варианти, стига да искате, стига да ги приемете, въпрос на избор е  какво ще предпочетете.

Ако през това време ви интересуват далечни пътувания, включително зад граница, разрешаване на юридически дела  или други правни спорове- то те могат да се развият напълно във ваша полза, особено,  ако ги стартирате от януари и до март  2020 година.   През  май, юни и юли  ще трябва да сте по-внимателни към вашето финансово състояние, възможно е да предприемете действия, които да повишат разходите, ако това са обмислени инвестиции, вероятно всичко е наред, но това няма да бъде благоприятно време да влагате крупни суми в определени покупки.

Това ще е благоприятен период   да си върнете нещо изгубено, което ви се полага по право,  с което не е трябвало да се разделяте- любов, пари, източници на доходи и т.н.  През май и юни вие ще преосмислите всичко ценно за вас, то ще придобие  нова стойност, не бива да бързате през това време да вземате окончателни решения, а по-скоро да се движите според случващото се, по посока на най-малкото съпротивление, защото срещу течението едва ли ще стигнете далеч. Онова което е ваше и си заслужава- ще остане в живота ви, а другото, което си отиде, значи няма  място във вашия живот.

Същевременно през май и юни- вие ще сте социално много активни, няма да ви липсва внимание и подкрепа,  може да се оказвате в център от внимание и събития, това е много подходящ период да привлечете на ваша страна- съмишленици, партньори, от чиято енергия, морална и материална подкрепа  ще можете да се възползвате. Същевременно, това може да е време, през което трябва да се справяте и с повишена конкуренция, ако взаимствате идеи от нея, ще спечелите, но все пак е добре да избягвате пряка конфронтация, която по-скоро ще води до загуби. От юли и до края на годината  вие перманентно може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът.

От една страна може да ви е трудно да се разделите с вид статукво, а от друга-  нещо тайно, съблазнително, паралелно като възможност ще ви влече и разколебава кой път да изберете. През това време можете да се доберете до нерегламентирани източници на доходи, да имате  не явна опека   от определени персони, които да допринасят за благосъстоянието ви, а може и действително  да решите да пътувате, да смените средата си на съществуване.

През това време, ако сте сами може да започнете връзка, която е с личност- в твърде различна от вас самите- социална, възрастова или друга разлика.

През втората част на 2020-та година  вие имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта, която не сте склонни да  афиширате, също- да оформите нови и по-далечни перспективи на развитие.

През цялата втора част на 2020 година ще се тества за устойчивост  ваши проекти, идеи- в личен или делови аспект, по един съвсем естествен начин вие ще прелистите нова страница в живота си, едни хора и обстоятелства ще останат зад гърба ви за сметка на нови, които ще нахлуят  с нови договори, предложения..

Твърде вероятно е в края на годината всичко гореописано  да смени декорите около вас, защото сте се преместили на ново място или понеже заемате други позиции в колектив, напълно възможно е- те да бъдат по-печеливши, благоприятни за вас. През втората част на годината, колкото по-малко  прокламирате, онова, към което се стремите, толкова повече ще нараства вероятността- да го реализирате на практика.

Повечето от вас интуитивно ще усещат това и животът им ще се раздели на два пласта- един по- видим  и друг, който действа дълбоко под повърхността, но за сметка на това пък ще преобрази живота в по-далечна перспектива и през идните години…

 

БЛИЗНАЦИ

2020 година ще ви даде шанс да забогатеете, но за сметка на чужди ресурси  или по друг начин казано,  ако до себе си имате силен партньор- личен или делови, който да ви подкрепя материално или поне морално.

В друг случай, вие можете  да получите наследство, ако това е  като тема във вашия живот, отново като вариант-  може да вземете длъжност, която е престижна, зависи силно или се определя от подкрепата, до която можете да се доверите от страна на държавни институции, големи финансови дружества, към които да се приобщите и т.н.

Още в началото на 2020 година- ще получите подсказки чрез кого или чрез коя подкрепа вие можете да преобразите вашия живот и то в положителна посока. Явно, че първа стъпка към вашия успех ще бъде точно тази- да се ориентирате към правилните личности, които ще се превърнат в мост към вашите успехи.

Същевременно, може да има и персони, с които трябва да се разделите, да оставите зад гърба си, защото ви носят повече щета, за да се предпазите, за да превъртите всички предизвикателства в полза и т.н. 2020 година в значима степен ще изисква от вас и повишена адаптивност, може да ви се налага да се съобразявате повече или над средното ниво с външни и независещи от вас обстоятелства. Колкото повече се стремите да бъдете приспособими към текущи възможности, но и сте готови да жертвате нещо, което е изживяло своето време и да го оставите зад гърба си, толкова повече ще растат шансовете  да повишавате благосъстоянието си, вид трансформации, които ескалират от външни фактори по-скоро ще ви бъдат полезни, а не обратното. Както казах вече най-важното е към кого се ориентирате,  с кого ще бъдете във вид съдружие,  а също така- кого ще дистанцирате от себе си, за да избегнете щети.

През 2020 година Съдбата може да ви направи голям подарък,   да материализира някои ваши мечти, стига да сте избрали подходящия партньор, личен или делови до себе си…

Показателни събития в тази посока можете да очаквате  от  януари до март 2020 година.

Юпитер през това време и във видимото си движение е много бърз,  възползвайте се,  за да получите и вие бързо разширение.

От четвърти април и до осми август  транзитната Венера   ще бъде във вашия зодиакален знак.  Докато Венера е във вашия зодиакален знак-  вие с по-голяма лекота ще привличате погледи,  ще печелите симпатии,  подкрепа и одобрение от страна на околните съответните позитиви за това.  Дори и да има някакви трудности, докато Венера е във вашия зодиакален знак- вие ще ги преодолявате по-лесно.  Докато Венера е във вашия зодиакален знак вие може да промените вашия външен вид, линия на поведение,  сами ще придадете нова стойност за вас самите.  Ще преоцените и всичко, на което държите истински, което е важно за вас- това могат да бъдат хора, могат да бъдат източници на доходи и т.н.

Това твърдение е валидно подчертано  докато Венера е ретроградна отново във вашия зодиакален знак от 12 май  и до 25-ти юни.

Докато Венера е във вашия зодиакален знак-  повечето от вас ще преживеят в своеобразна метаморфоза, ще се преобразят и после нищо няма да е същото, в оптимален вариант-  това ще ви подтикне да преобразите себе си, да обръщате повече внимание на себе си, да промените линията си на поведение, да обичате още повече себе си- в един по-широк смисъл,  да откриете нови качества, които да демонстрирате пред света и това ще има позитивно отражение на всички нива.

През втората част на 2020-та година вашата социална активност ще нарасне в пъти,  в близкото ви обкръжение могат да се появят хора или определена персона, която да ви мотивира, мобилизира, амбицира или помага да се развивате.

Не е изключено обаче, през втората част на 2020 година  в близкото ви обкръжение да се прояви и повишена конкуренция,  която в пълна степен можете да преборите  като в този процес не е подходящо да влизате в преки сблъсъци,  а по-скоро да използвате и езика на дипломацията, гъвкавостта, бих казала дори хитростта.

Най-внимателни трябва да бъдете с близкото си обкръжение и на кого се доверявате   от септември до ноември 2020 година- това ще определи не само бъдещите ви планове, но  обществени позиции,  които заемате.

В края на 2020 година и под влияние на случващото се-  вие може да сте заели по-престижни позиции в колектив, а ако това е невъзможно, тогава вероятно ще сте сменили вашата среда на съществуване  и това ще се отчита за благоприятно обстоятелство,  което ще ви даде шанс в друга обстановка  да разгърнете себе си, в собствения си потенциал, да откриете по-широка подкрепа и т.н.

 

РАК

През 2020 година вашите успехи в значима степен ще се определят от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на влиятелни или властимащи личности, партньори- лични или делови.

Добрата новина е, че няма да ви липсват възможности, повечето от вас действително ще бъдат подкрепени  от силни персони, ще бъдат под влиянието на вид опека, а ако сте сами, то през 2020 година можете да срещнете любовта като привлечете към себе си-  силна личност, с която вероятно ще трябва да се съобразявате повече, но за сметка на това пък- тя може да играе ролята на голяма опора в живота ви.

Ако сте обвързани,  то през 2020 година вие трябва да надградите вашите отношения по някакъв начин,  например- това може да бъдат някакви общи и обогатяващи цели,  по-далечни планове за развитие,  а може и да сключите брак, ако все още не сте.  В каква посока се движат горе описаните тенденции, какви шансове получавате  във всичко гореописано,  в значима степен разбирате от януари до март 2020 година.

Същевременно през февруари и март месец 2020 година-  в близкото ви обкръжение може да се появи човек,  който силно да ви подкрепя,  но не е изключено и да имате усещането,  че той твърде агресивно навлиза в личното ви пространство,  стреми се да ви влияе или дори променя.  В друг случай- през това време нараства конкуренцията,  ако имате недоброжелатели,  то те ще се появят през това време.

Но това е оптимален период, през който може да си изградите ви стратегия,  така че да превъртате всички предизвикателства в полза  или по друг начин казано-  да карате другите да обслужват вашите интереси  и то по един доста креативен,  изобретателен начин.

През пролетта на 2020 година популярността на повечето от вас ще нарасне в пъти  съответните позитиви,  от които трябва да се възползвате по оптимален начин.  Част от възможностите  сами ще застават на пътя ви,  но други и вие трябва да инициирате.

През май и юни  се оформят шансове  да излезете извън границите на познатото  като разширите кръга на вашето влияние,  пътувате, общувате с хора  извън близкото ви обкръжение, демонстрирате висока квалификация,  това са месеци на промени,  към които ще се изисква повишена адаптивност,  но същевременно- ще разширят перспективите ви на развитие  с допълнителни  възможности.  От април до август  вие ще преоценявате всичко ценно за вас-  източници на доходи,  партньорски отношения  и т.н.

През това време все по-малко ще афиширате вашите чувства,  не е изключено някои от тях да охладнеят   и дори до точка на замръзване,  но има и вероятност- да сбъднете ваша тайна и съкровена мечта.  Към любовта ще използвате обходни пътища,  ако привързаността ви не е достатъчно силна,  тогава може да оставите  определени  връзки зад гърба си  или да започнете нова,  но скрита любовна авантюра  или тя ще бъде с човек,  който е твърде различен от вас,  имате възрастова, социална или друга разлика.

През лятото на 2020 година  вашите отношения или ще бъдат крайно романтични  или точно обратното,  според онова което вече се е натрупало между вас.  Все пак вие можете да влияете и да насочвате  съответни равносметки,  променена линия на поведение и т.н.  Онези които останат до вас,  заслушали се вашето доверие,  удържали са своеобразната проверка  на времето-  могат да останат до вас вероятно и във всякакви други ситуации…

Това ще е доказателство, че важно за вас отношенията достатъчно качествени.

През втората част на 2020 година вие ще ставате все по-амбициозни, причините могат да се коренят във вашите собствени желания и усещания, но могат да бъдат провокирани от външни и независещи от вас причини, например- нараснала конкуренция, повишени изисквания, колебания по кой път действително искате да поемете. Вероятно най-много колебания ще съществуват  от септември до ноември  2020 година. През това време не е препоръчително да започвате нещо ново, да вземате важни и окончателни решения, които засягат социалния ви статус- общо, в частност- кариерно развитие, обществено положение, брачни отношения.

Следете тенденциите, възползвайте се от попътни ветрове,  ако нещо ви разочарова, не се стремете да го задържате. От септември до ноември  може да си върнете нещо изгубено или да се ориентирате към стара идея, желание, способно да преобрази целия ви живот и на различни нива- професионален, но и личен план.

Онова което е ваше, ще се върне, също- това което завоювате през тези месеци, удържите след това през втората част на ноември и през декември ще се закодира трайно в вашето обществено положение, репутация и ще ви влияе задълго, като минимум през следващите около 2 години и половина.

Отпускане през втората част на 2020 година не може да очаквате, но за сметка на това може да извоювате победа, която да ви изстреля към върхови постижения и по гореописания начин.

 

ЛЪВ

През 2020 година вие трябва да промените вашите позиции на работното място, ако условията ви на труд го позволяват, то това е годината, през която можете и трябва да заемете по-престижно  място, да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Ако настоящата ви работа не ви удовлетворява, то тогава е подходящо да си потърсите нова и по- благоприятна за вас, която пасва на честолюбивите ви планове, на творческия ви потенциал и високи амбиции. Можете да направите пробив в това направление  от януари и до края на март 2020 година. Колкото са по-значими целите, които си поставяте, колкото сте по-дейни в тази посока, толкова по-далеч можете да стигнете.

Ежедневието ви е особено натоварено с ангажименти през втората част на февруари и през март 2020 година. През това време може да се справите с повишена конкуренция, да промените ваши навици, ритъм в ежедневието, които ще ви направят по-ефективни, ще ви помогнат да отстраните от пътя си евентуални недоброжелатели или пък по горе описания начин ще подействат е позитивно на вашето физическо и психическо състояние, тонус, здраве и т.н.

От май месец и до септември ще ви се налага да удържат и всичко, което сте постигнали до този момент  в  общественото си положение, като своеобразни върхови постижения и т.н.

От април до август ще можете да разчитате на по-широка подкрепа  от страна на околните, дори и част от тях да се държат понякога непоследователно, все пак ще преобладават позитивните оценки, одобрение, взаимопомощ, особено, ако се нуждаете от такава, при всички случаи- популярността ви ще нарасне през това време, ще можете да се върнете и приятелства, вид подкрепа от вашето минало, ако това ви интересува.

През цялата втора част на 2020 година  вие продължавате да съществувате в повишена конкурентна среда, която не ви  позволява да се отпуснете, но в оптимален вариант се превръща в полезен стимул  да се развивате напред и нагоре, например- като повишавате вашите знания и квалификация, ако решите да пътувате, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, влиятелни или властимащи персони- това много ще ви помогне да надскочите  досегашните си успехи.

Същевременно може да се налага да използвате някакви нови и неспецифични методи за въздействие,  за да се справите с известно напрежение, особено от септември до ноември 2020 година.

През това време  ще действате и реагирате на предизвикателствата с много по-голям ентусиазъм, смело, може да решите да сте само рекламирате буквално или в по-широк смисъл  и това ще има позитивен ефект върху бъдещето ви развитие. Ако все пак  повече ви дразнят определени хора и обстоятелства, тогава внезапно може да решите да промените средата си на съществуване, да скъсате дълги договори, дори да започнете правни процеси, за да защитите интересите си, в повечето случаи тези смели действия действително ще ви изведат като победители, ще ви помогнат да се измъкнете от среда, която е напрегната или всичко гореописано ще ви помогне да разкриете нови и по-добри, по-широки хоризонти на развитие пред вас, които през следващите години пък ще се превърнат в повод да откриете и повече хора, които ви подкрепят, да се сдобиете с популярност и т.н.

Годината е динамична, предизвикателна, но в повечето случаи ще ви стимулират да се развивате, така че да направите скок напред и нагоре в кариерното си развитие и професионална реализация, да промените навиците, а може би и да оставите зад гърба си занимания, договори, които повече ви напрягат, дори имат негативен ефект върху здравето…

 

ДЕВА

През 2020 година вие имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта като разгърнете творческия си потенциал, занимавате се с онова, което най-много обичате, харесвате или пасва на вашата предопределеност, така че да постигнете максимално добри резултати.

Звездите ще ви дадат шанс да стабилизирате отношения, които са близки до сърцето ви, тоест отнасят се до партньори, пораснали деца, ако имате такива.

Препоръчително е още в началото на годината и от януари до март месец 2020 година да си изберете цел, в която ще вложите всички ваши ресурси, за да преобразите живота си и  по горе описания начин.

Същевременно през втората част на февруари и през март 2020 година ще се появят външни стимули, които ще ви подтикват да действате точно по този начин. Например, ваши близки ще имат по голяма нужда от вашата подкрепа, а вие ще трябва да им я дадете, в друг случай ескалира необходимост  да си изясните лични отношения, евентуални натрупани недоразумения и през това време ескалира такава възможност. Отново като вариант, ако сте сами от януари и до края на март 2020 година вие имате шанс да срещнете любовта…

От април до август 2020 година ескалират важни събития, които ще се отразят на вашата репутация, кариерно развитие, обществено положение и т.н. По различни поводи вие може да се оказвате под светлината на прожекторите, дребни действия ще имат широко отражение, същевременно може да се представите в различна светлина,  а в повечето случаи- това ще има благоприятен ефект върху бъдещето ви развитие.

В друг вариант може да преосмислите честолюбивите си планове за кариерно развитие и да се ориентирате към нещо, което ви е любимо, което искате да правите, не е изключено да се върнете и към стари занимания, при условие, че сте се разделили с дейности, които ви пасват повече, това може да се случи предимно от май до  края на юли 2020 година, въпрос на избор е какво ще предпочетете през това време.

Твърде вероятно е  да изпитате някои колебания-  какво наистина искате, да се раздвоявате поради различни възможности и т.н. От юли и до края на годината  ежедневието ви става наситено с множество ангажименти, бих казала че ще сте натоварени над средното ниво.

Същевременно това е период от време, през което ще трябва да защитавате интересите си над обичайното, ще трябва да проявявате повишена адаптивност към околните, техните очаквания, желания и т.н.  Причините за това ще се коренят във факта,  че през втората част на 2020-та година вашето финансово благосъстояние по различни поводи  ще зависи над обичайното от моралната или финансова подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, от вид одобрение и т.н.

Например, вие може да сте  заели водеща позиция, която сега трябва да отстоявате, за да удържите и по гореописания начин.

В друг вариант- може да сте се ориентирали към собствен бизнес, а така по един естествен начин- ще зависите от одобрението  от страна на ваши клиенти. Така по един естествен начин първа стъпка към вашите успех ще бъде точно тази- да се стремите да получавате подкрепа  от страна на хора,  от които зависи благосъстоянието ви.

През втората част на 2020 година не бива да позволявате чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора, не е изключено обаче- да се налага да инвестирате повече в тях, да им помагате и т.н. В този процес е полезно внимателно да си правите равносметки за приходи и разходи, за да съхраните интересите си.

Ако имате собствен бизнес- препоръчително е да внимавате да не задлъжняват е особено от девети септември и до 14 ноември не е препоръчително да теглите кредити например. Ако имате до уреждате наследствени въпроси, това може да се прояви пак така през .

Втората част на 2020-та година- в такъв случай ще ви се налага по-енергично да защитавате  правата си, да не отстъпвате, а по-скоро да търсите варианти, за да получите онова, което ви се полага. Своеобразна победа и увеличаване на доходите могат да се получат  през втората част на ноември и през декември, ако действате по гореописания начин.

 

ВЕЗНИ

През 2020 година в живота ви могат да инсталират базисни преобразования, които ще бъдат пряко обвързани за вашето местоживеене, недвижимо имущество, отношения в дома и семейството.

Голяма е вероятността през 2020 година да се изчистят дълго трупани недоразумения между вас и близките ви или в друг вариант- да се разрешат имуществени казуси, например- може да промените вашето местоживеене, може да закупите имот, да се разплатите с евентуални дългове, да оправите наследствени казуси или пък- могат да се увеличат броя на членовете във вашето семейство…

Каква е посоката в значима степен ще разберете още през първите месеци на 2020 година, да кажем- от януари и до края на март 2020 година.

През това време и особено през втората част на февруари и до края на март- могат да възникнат и външни стимули, които да ви правят по-инициативни, да вземете нещата в свои ръце, така че да промените фона си на съществуване в една по позитивна посока. Като минимум- може да се захванете с ремонти, които пак така ще имат благотворен ефект.

През  пролетта на 2020 година вероятно ще бъдете доста ангажирани, но същевременно ще можете да направите пробив в избраното от вас направление, предимно в професионалната реализация, успехите, до които се доберете през това време- после ще се развиват дълго и през идните около две години и половина, те ще се разрастват и почти по инерция.

От април  до август 2020 година вашите амбиции перманентно ще растат, паралелно с това вие ще искате да излезете извън границите на познатото , да разширите възможностите за развитие пред вас, това ще бъде напълно възможно, когато включите и демонстрират е висока квалификация, ако обогатявате вашите знания, пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително и чужденци, ако това ви интересува.

От април до август 2020 година вашата социална активност перманентно ще расте  и всъщност, колкото повече връзки създавате и укрепвате, преговаряте за вашите интереси, толкова по-далеч може да стигнете, да се сдобиете с популярност, да постигнете и едни от най-смелите си мечти.

Вероятно не всичко ще се развива гладко, особено  от 12 май  до 25 юни.  През това време можете да преосмислите дългосрочни договори или направо да ги прекратите, а може и да решите да промените вашето местоживеене, среда на съществуване, могат да възникнат идеи да се върнете на стари места, на които сте били преди.

Отново като вариант, това може да е време, през което трябва да сте по-внимателни с юридически казуси, ако това ви интересува, така че да наваксате с евентуални пропуски, грешки, които се превръщат в препъни камък по пътя ви към успеха.

През втората част на 2020 година, особено от юли месец- в близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ще ви стимулира да се развивате напред и нагоре. Ако сте сами, то през втората част на 2020-та година може да срещнете любовта в лицето на инициативна, дейна, смело личност.

Ако сте обвързани, тогава през втората част на 2020-та година може да ви се налага повече да се съобразявате с вашата половинка, може би повече да й помагате и т.н.

Каквото и да е, това ще бъде важен период за вашите отношения, вие ще ги насочите в посока, която после ще ви влияе дълго и през идните години, може би около две години и половина, така че ще трябва да насочвате внимателно, дори и понякога да ви се струва, че човекът срещу вас е по- своенравен, дори нетолерантен или навлиза по-рязко в личното ви обкръжение.

През втората част на 2020 година конкуренцията около вас расте, но какво по-хубаво от това  да се стимулирате от нея и да надскочите себе си. Все пак, препоръчително ще бъде да избягвате преки конфликти, така както само вие умеете- чрез езика на дипломацията, толерантността и разбирането. Всеки един, с който евентуално може да се противопоставяте, също може да играе доста позитивна роля в живота ви, дори и като ви учи  чрез своята сила и умения…

 

СКОРПИОН

2020 година ще преобрази вашия начин на мислене, изразяване, съответно- среда на съществуване, поради собствените  ви променени възгледи, защото самите вие ще направите своеобразна чистка на хората около вас, защото ще заемете нови позиции в колектив, които трябва да са по-престижни, авторитетни, понеже- обогатявате вашите знания, разширявате кръга на вашето влияние, привличате влиятелни или властимащи персони на ваша страна или пък- сменяте кардинално средата си на съществуване. Показателни в това отношение ще бъдат още първите месеци на 2020 година, които в различна степен могат да покажат докъде може да стигнете във вашите постижения.

Следва да се каже, че колкото сте социално по-активни, самите вие се стремите да създавате и укрепват и връзки, да обогатявате вашите знания, а може би и да пътувате, да общувате с хора извън близкото ви обкръжение- толкова по-значими успехи ще имате шанс да постигнете.

Същевременно, от втората част на февруари и до края на март може да ви се наложи да влизате в словесни двубои, да си служите с думите като с оръжие, така че да извоювате победи, които ще се закодира трайно в по-добри и авторитетни позиции, можете да подпишете договор и през това време, да стигнете до договорки или да привлечете на ваша страна енергични персони, да се справите с повишена конкуренция, а всичко това ще се за подир а трайно и ще ви влияе и през идните около две години и половина.

Вашият мироглед се променя, в повечето случаи това ще бъде за ваше добро, ще ви направи по-устойчиви на външни влияния.

От април до август 2020 година вашето финансово състояние по различни поводи ще зависи силно от подкрепата, до която можете да се доберете от страна на партньори, влиятелни или властимащи персони.

Трябва да се ориентирате в тази посока, за да извлечете ползи, за да се предпазите от загуби и т.н..

В душата ви ще кипят силни страсти, които ще ви накарат да преоцените всичко ценно за вас  от една страна, а от друга страна-  това ще се превърне в повод да намерите най-благоприятния път към увеличение на вашето благосъстояние.

През втората част на 2020  година вашето ежедневие ще бъде доста натоварено, бих казала над средното ниво. Колкото сте по -дени и инициативни, толкова по-значими успехи  ще можете да постигнете и в професионалната си реализация.

Същевременно, наистина ще се налага да бъдете максимално мобилизирани и концентрирани в конкретна цел на работното място, в друг вариант- да пренаредите приоритетите си, да промените нещо в навиците си, за да подейства те положително и на здравето си, ако не действате по подобен начин, тогава може да бъдете принудени по външни и независими от вас причини, внимавайте и се пазете, не позволявайте тази мощна енергия да прерасне в нервно напрежение, това е възможно, ако огнената енергия на Марс  не е канализирана  в реално действие от ваша страна.

Ежедневието ви ще е извън обичайния ритъм от септември до ноември 2020 година, през това време ще се тестват за здравина договори и отношения на работното ви място  и не само, нека това да бъде допълнителен стимул за промени, като отстраните всички слаби страни, които внимателно сте анализирали- действате в посока промяна на вашето ежедневие, навици, дори начин на мислене, всичко гореизброено ще ви помогне да превъртате всички предизвикателства в полза и през втората част на ноември и през декември 2020 година  вие ще имате шанс да извоюват и лидерски позиции в колектив, ако нямате подходяща работа да си намерите  и то в дългосрочна перспектива…

Не насилвайте нещата, вслушвайте се във вътрешния си глас, дори във физическото си състояние през втората част на 2012 година.

 

СТРЕЛЕЦ

През 2020 година звездите ще ви дадат шанс да преобразите вашето финансово състояние, може да стигнете до крупни печалби и дори богатство, ако още в началото на 2020 година имате ясен план за това, действате в тази посока  и не пропускате по-далечни перспективи на развитие. Още от януари и до края на март на 2020-та година, вие може да направите стъпки, които ще се развиват после почти по инерция и до края на 2020 година, а може би и много по-дълго, да кажем през идните около две години и половина.

Можете например- да откриете нова и по-доходна работа, можете да започнете собствен бизнес, да намерите допълнителни източници на доходи, зависи- в какво ще вложите вашите усилия, но има значими шансове да постигнете онова, в което влагат и усилия.  През пролетта на 2020 година ще трябва да заздравите и отношенията във вашия дом и семейство или тогава може да ескалира важно събитие, което да ви мобилизира, концентрира в тази сфера от живота ви, така че да подобрите средата си на съществуване.

Това е възможно по няколко варианта, отново като пример- може да решите да се захванете с ремонти, а може и да хармонизирате   емоционалният фон у дома, като решите да помагате повече на близките си.  2020 година обещава да бъде доста емоционална година, изпълнена със страсти, силни чувства, които ще преобразят вашите отношения с партньори- лични или делови, пораснали деца, ако имате такива.

Още от април месец  ще получите първи подсказки в тази посока, вашата популярност и интерес към вас могат да нараснат.

Ако сте сами, то през това време ще може да срещнете любовта или да си  върнете стар партньор, ако това ви интересува, особено от 12 май и до 25 юни…

Ако имате партньор до себе си, тогава от април до август 2020 година- вие ще трябва да обогатите вашите чувства чрез общи проекти, може би като намирате повече време за развлечения. Вие ще преосмислите вашите чувства и привързаност, така че ако не действате по гореописания начин, тогава отношенията ви могат да охладнеят, може да се привлечете от друг партньор и т.н.

През цялата втора част на 2020 година- в душата ви ще кипят силни страсти. Това може да е стимул да дадете най-доброто от себе си, да привличате погледи, да реализирате ваша съкровена мечта, да разгърнете вашия потенциал пред света.

Това е време, през което ще има много страст, силни емоции, ако желаете- ще може да превърнете ваше хоби в професионална реализация, а в друг вариант- ще се отдавате повече на развлечения, ще правите повече това които което искате, а не това което трябва. Това не е задължително да е лошо, може да е разтоварващо,  действаща позитивно на тонуса ви и не само.

Същевременно, тази предразположеност може да е повод за повишени разходи, дори над средното ниво, явно ще трябва да внимавате повече, за да не съжалявате по-късно.

През цялата втора половина на 2020 година няма да ви липсва компания и внимание.

Същевременно, ще има персони, които ще се държат не твърде последователно, могат дори да ви дразнят, да изискват да промените подхода си към тях.

Дали даден човек заслужава да остане в обкръжението ви, дали се налагат по-радикални мерки, за да съхраните добрия тон, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза- в пълна степен разбирате през април и май 2020 година, също през септември, октомври 2020 година- в края на годината може да получите своеобразна награда, голям подарък- следствие на всички полагани от вас усилия до този момент.

 

КОЗИРОГ

2020 година ще преобрази живота  на всички вас в различна степен, много зависи какво вие искате, колкото по амбициозни и високи цели си поставяте, толкова по-далеч можете да стигнете.

Припомням, че Юпитер ще е във вашия зодиакален знак през 2020 година, Юпитер се счита за планетата на щастието, Юпитер е веднъж в един зодиакален знак през около 12 години, Юпитер надарява с доза късмет, но понеже Юпитер е във вашият първи дом на личността- този късмет ще се отключи следствие на собствената ви инициативност  и не толкова даром, също- следствие на натрупан опит, авторитет и т.н.

Юпитер през първата част на 2020-та година се движи бързо напред в своето видимо движение заедно с него вие също трябва да се движите бързо напред и нагоре към вашите мечти и желания, своеобразен пробив в избраното от вас направление може да постигнете през втората част на февруари и до края на март 2020 година, това е време, през което действително и чрез собствената си инициативност, ще постигнете успехи, на които ще разчитате после дълго- през идните месеци, а вероятно и години, да кажем през следващите около 2 години и половина, а може и много по-дълго.

През пролетта на 2020 година вие ще почувствате прилив на енергия и ентусиазъм, ще усещате че притежават и сила и власт, да преобразявате вашият собствен живот, но и този на близкото ви обкръжение, ще бъдете фактор, с който околните трябва да се съобразяват подчертан.

Ако си поставите някаква задача, почти нищо или никой няма да може да застане на пътя ви. Това е сила, но и отговорност, важи правилото- Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне.

От април  до август 2020 година вашите дела на работното място се развиват повече от добре, дори и да се налага да пренареждате приоритетите си, всичко се подрежда така, както е оптимално подходящо за вас.

Това е подходящо време  да подействат е позитивно на здравето си, на тонуса си, да заемете по-престижни позиции на работното място  или пък да си намерите работа, която ще ви носи повече удовлетворение, ако настоящата не е такава. А

ко сте сами, тогава може да срещнете любовта на работното място, лек флирт с колега да прерасне в нещо повече, ако желаете и това ви интересува.

През втората част на 2020-та година все по-силно внимание  ще обръщате на въпроси, които по-скоро са лични, свързани са с вашия дом и семейство, може би местоживеене,  имотни казуси  и т.н.

Част от случващото се може да внася известен смут в душата ви, дори напрежение, не е изключено  известно противопоставяне между вас и член на вашето семейство.

Налага се и още от началото, когато по-лесно се влияе- да овладеете вашите позиции, да не  позволите да подменят вашите интереси. За това трябва енергично да отстоявате онова, което мислите или желаете.

В оптимален вариант- може да предприемете ремонти, премествания, може да закупите имущество, да уредите наследствени казуси, това не винаги ще протича леко, ще изисква от вас да се борите, да се приспособявате, но вероятността да излезете победители е повече от голяма.

Все пак от девети септември и до 14 ноември не е препоръчително да извършвате важни стъпки при премествания, уреждания на имуществени казуси…

До края на годината-  всички ваши усилия ще се  увещае с успех,  тези успехи- ще доведат до базисни преобразувания, които ще променят средата ви на съществуване и по гореописания начин.

 

ВОДОЛЕЙ

През 2020 година вие може да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, може да се върнете към стари източници на доходи, стари места за живеене, нещо от миналото- постоянно ще напомня за себе си, ако има място във вашето бъдеще, то ще се възроди по един естествен, неусетен начин ще изпълни отново живота ви.

Същевременно, звездите изискват от вас настойчиво да прелистите нова страница в живота ви, това може да се случи, като се разделите с хора и обстоятелства, които вече нямат място във вашето бъдещо развитие, ако пътувате, ако се ориентирате към алтернативи на развитие, също- поставяйте си по дългосрочни цели, които трябва да постигате стъпка след стъпка, бавно и без да бързате.

2020 година може да се окаже своеобразен преход за вас към друго и по-голямо начало, което ви очаква през 2021, 2022 година.

На този етап, ако не афиширате вашите желания, а по скоро ги постигате по-тихо, защото щастието обича тишината, твърди една поговорка, ако търсите тайна опека, може и от покровители, които са извън близкото ви обкръжение, ако използвате обходни пътища към вашите цели, доверявате се на интуицията си, тогава действително може да стигнете много далеч, да постигнете успехи над средното ниво, да превъртите всички предизвикателства в полза.

Все пак,  ако имате стари дългове-  буквално или в преносен смисъл, морални или материални, то през 2020 година ще трябва да се разплатите с тях,  преди да продължите напред и това ще бъде особено видно през втората част на февруари и до края на март 2020 година.

От април и до август 2020 година- ще се  появят хора или обстоятелства в живота ви, които ще радват сърцето ви, ще се превръщат в оазис за душата ви.  Това може да е ваша любов, може да са ваши деца, ако имате такива и които ще ви подкрепят, ще са повод за гордост или вид удовлетворение, подкрепа, ако се нуждаете от такава. От април до август месец ще намирате време и за ваше хоби, развлечения и така е правилно, защото по този начин ще може да срещнете късмет или да привлечете благоденствие  по един естествен начин.

В друг случай през това време може да се ориентирате към хоби, което да се превърне в професионална реализация, може да решите да имате собствен бизнес и т.н.

През втората част на 2020-та година- вашата социална активност постепенно ще расте, вие все повече ще се борите за вашите права и интереси, вероятно не без причина, а по външни и провокиращите фактори.

Ако имате недоброжелатели, хора които действат зад гърба ви,  то те ще се появят в пълна степен през втората част на 2020-та година.

Можете да превъртите всички предизвикателства във ваша полза, ако си изградите вид стратегия, ако се вглеждате отвъд видимото, за да се предпазите от удари под кръста, образно казано.  Ще усъвършенствате вашите ораторски умения, ще влизате в словесни двубои, които в крайна сметка трябва да ви изведат в лидерски позиции, да отстоят правата и интересите ви.

Може да преосмислите ваши връзки от септември до ноември 2020 година, ако прекратите договори или отношения през това време,  то после едва ли ще ги възстановите, имайте го предвид и внимателно насочвайте…

През втората част на ноември и през декември ескалират важни събития, все едно действително прелиствате нова страница в живота си, промени през това време ще бъдат окончателни, бих казала безвъзвратни, не съжалявайте за нищо старо, което ще оставите зад гърба си, защото то ще отвори място на ново и по-перспективно през 2021 година..

 

РИБИ

През 2020 година вашата социална активност ще нараства значително, вероятно поради собствените ви повишение амбиции или поради външни и независещи от вас причини, например- налага се да отстоите вашите интереси, да постигнете успехи, но всичко това пряко ще зависи от подкрепата, до която можете или трябва да се доберете от страна на влиятелни или властимащи персони, може да са и ваши приятели, включително от вашето минало, няма значение- важното е да се доберете  до подобна опека и одобрение от страна на околните- общо. Звездите ще ви стимулират силно да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, ще ви дадат шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, а ако квалификацията ви го позволява-  да заемете управленски пост.

Доколко вашите мечти и по гореописания начин са постижими- в значима степен разбирате през първата част на 2020-та година, като оптимален срок да привлечете на ваша страна влиятелни личности е от януари до края на март 2020 година.

През това време в близкото ви обкръжение могат да се появят енергични личности, които действително силно ще ви стимулират да се развивате напред и нагоре, но не е изключено и да се появи повишена конкуренция, изисквания към вас, нека това също да се превърне в стимул за развитие, особено от втората част на февруари и до края на март.

Пролетта ви носи повишена информация, предложения, внезапни възможности, които ескалират пак така от другите.

От април и до края на август- вие сте в прекрасен период да подобрите семейните си отношения, ще имате шанс да се справите с битови и имотни казуси, ако това ви интересува- също наследства, приоритети отнасящи се до местоживеене и т.н..

Повечето от вас ще се радват на хармония в дома или ще могат да изчистят недоразумения, да скрепят чувства, привързаност и т.н.

През втората част на 2020 година все по-силно ще се налага да защитавате интересите си- чисто финансови, но не само.

През това време ще проявявате висока инициативност за да повишите доходите си, успехите, до които се доберете, инициативността, която проявите- после ще се разгръща напред и нагоре, ще увеличава вашето благосъстояние и ще се развива почти по инерция и през следващите около 2 години и половина.

Същевременно, през втората част на 2020 година не е изключено да се появят недоброжелатели  или конкуренти, от които трябва да се защитавате по-енергично,  за да не позволите да ви нанесат щета.

Ще имате такава възможност,  стига внимателно да избирате обкръжението си, съответно- да привличате съмишленици, които ще ви помогнат да се справите с тази конкуренция или евентуални недоброжелатели…

Ще трябва да си изградите стратегия, а в края на 2020 година това ще ви помогне да излезете победители, да намерите трайни и по-високи източници на доходи, да спечелите нещо значимо или поне- да защитите интересите си…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *