Астрология Интересно

Годишен хороскоп за 2021г.

Годишен хороскоп за 2021г.

ОВЕН

Водеща тема за повечето от вас през 2021 година ще бъде Да стабилизирате вашите финансови постъпления  и да ги подобрите, а това ще зависи пряко от вашето обкръжение.

По различни поводи ще ви се налага да се доказвате повече в колектив, причините за това могат да бъдат, че вашите честолюбиви амбиции ви отвеждат в позиция, която изисква да бъдете социално по-активни, да заемете лидерски позиции, да оказвате влияние на много хора, а в друг случай- вие променяте вашата среда, а така по един естествен начин отново ще ви се налага да утвърждават е вашият авторитет сред другите, защото това ще ви гарантира по-успешно бъдеще…

При всички случаи през 2021 година вие действително ще разширите вашите контакти, ще създадете много нови и полезни връзки, не е изключено в близкото ви обкръжение да се появят личности, които са по-възрастни или пък власт имащи, вид благодетели или сътрудници, които ще ви помагат, с които ще можете да обедините усилия и да направите своеобразен скок напред и нагоре в едно по-светло бъдеще.  Същевременно обаче, може да се появят и персони, които да поставят пред вас по-високи изисквания, които вие трябва да надскочите, за да избегнете загуби- чисто финансови, но може и морални.

От вас ще се изисква да действате доста гъвкаво, препоръчително е да избягвате конфронтации с хора, които могат да ви нанесат щети или пък по-внимателно да избирате вашето обкръжение, защото в него могат да се появят лица, които действително ще точат ресурсите ви, ще ви дават грешна посока и т.н. Явно, едно от водещите условия за вашият просперитет през 2021 година е- внимателно да избирате кого допускате към себе си, какъв е подходът ви към онези, които влияят на благосъстоянието ви  и вие трябва да бъдете доста гъвкави и креативни в тази посока, за да излезете победители, а не обратното.

Въпреки всичко не бива да забравяте, че пък ще има личности, които действително ще се превърнат в мост към вашите успехи и които трябва да  откриете, задържите и т.н., така че това е една от първите стъпки към успеха, но тя трябва да е контролирана и добре премислена.  Кой ви нанася щети и на кого можете да разчитате, така че да се превърне във ваш благодетел- разбирате още през януари и февруари на 2021 година.

През тези месеци на вашите ви се налага да защитавате интересите си над средното ниво, правилно избраната стратегия и по гореописания начин  ще определи в значима степен вашата материална сигурност и  не само за тези два месеца, а и за идните, вероятно до края на годината случващото се сега ще има своето отражение…

Така че насочвайте внимателно, обединявайте личности с едни персони, а други- отстранявайте или подхождайте към тях внимателно и целесъобразно. През март и април вашата социална активност ще нарасне в пъти.  През тези месеци вие действително ще създадете много нови контакти, това може да бъде следствие на вашите собствени усилия, но и на вид енерция, която ще привлече към вас нови и енергични, инициативни личности, които ще са повод за много повече възможности пред вас.  Създадени и утвърдени контакти през март и април  ще са ви изключително полезни и ще се превърнат в повод за много повече възможности, дори над средното ниво, повече на колкото си се надявате… Пак е полезно и вие съзнателно да усилите тази тенденция…

Всичко по-важно което имате да постигате, трябва да го извършите до май месец  2021 година, дотогава предстоят бурни събития, които се провокират от околните, които ви влияят, от вашите контакти, общителност и т.н.

На 10 юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще ви даде право на едно голямо ново начало, което пак така ще засегне вашите контакти и среда на съществуване.

Всъщност, това ново начало ще бъде свързано с онова, което вече е стартирало в началото на годината, но сега ви дава право на втори опит, така че да заздравите някои създадени вече връзки, но и да прекратите онези, които нямат бъдеще, също- да промените нещо в  начина, по който създавате вашите контакти…

Част от тенденциите ще се движат повече по инерция, а други вие ще може да насочвате. ако някой си отиде от живота ви през това време, не бива да съжалявате, защото той ще бъде източник повече на загуби, отколкото на ползи.  Май и юни  някой от вас могат да се захвана с ремонти, правени с битови и имуществени въпроси..

През втората част на юни и през юли, през първата част на август- предстоят много бурни събития, които ще засегнат вашите взаимоотношения. Лятото обещава да бъде доста емоционална, цветно, изпълнено със силни страсти, няма да ви липсва внимание и компания, но чистката на ненадеждни връзки ще продължи, както и шансовете да създавате нови и по-надеждни  отношения.

През втората част на август и през септември, ще се опитате да укротите  силните страсти, които кипят в душата ви и да се насочите към по-практични задачи, които явно изостават, през това време ще може да сложите своеобразен ред в хаоса.

През втората част на септември и през октомври- ако все още сте сами, ще може да  срещнете партньор, който е доста енергичен, интересен и с който ще може да имате доста добри и перспективни отношения. В друг случай това е подходящо време да заздравите вашите настоящи връзки, да изчистите евентуални, недоразумения да разширите вашето влияние и популярност. През ноември и декември- всички полагани усилия до този момент и зададени вече тенденции се утвърждават, това може да е повод за радост или необходимост да прелистите много страница.

 

ТЕЛЕЦ

През 2021 година повечето от вас ще извършат знакови промени, които касаят техния социален статус. Едни ще направят пробив в кариерното си развитие, ще зададат едно голямо начало в този сектор от живота си и колкото са по-големи амбициите, съответните инициативи в тази посока, толкова по-далеч ще може да стигнете, а трансформациите ще са за години напред.

В друг случай- промените ще засегнат вашите партньорски отношения, така че едни от вас ще сключат брак и ще се обвържат, но вероятно ще има и такива, които ще прекратя твоите брачни отношения…

Важно е да се спомене, че по-голяма част от преобразуванията са провокирани от вас самите, тоест вие ги възбуждате и  задействате. Причините за тези ваши действия може да бъде предел от търпение, който вече е изчерпан и който ви подтиква да действате крайно, рисково, така че да преобразите начина си на живот.

В други случаи това са собствените ви повишени амбиции или пък външни обстоятелства, които ви подтикват да реагирате, за да защитите интересите си или пък за да не пропуснете някои шансове, които застават на пътя ви. През януари и февруари повечето от вас ще почувстват силен прилив на адреналин и енергия, желание да разчупите статуквото, да действате изненадващо, крайно така че действително да смените декорите си на съществуване.

Ако всичко е добре премислено, тогава няма проблем, вие ще завъртите колелото на съдбата си и това ще бъде в правилна посока. Ако нямате ясна цел, която да сте визуализирали и то в по-далечна перспектива на развитие, тогава вашите рискови действия ще имат точно обратен и бих казала- разрушителен ефект, така че много трябва да внимавате в каква посока влагате тази мощна енергия, за да бъде тя във ваша полза, а не обратното. Въпреки всичко през януари и февруари мнозина ще се почувстват крайно нетърпеливи, ще се борят за своето място под Слънцето, ще отстояват правата и интересите си енергично, понякога агресивно.

Аспектацията на звездите е такава, че от вас ще се изисква повече стратегия, бих казала да разчитате на себе си, иначе въвличането в конфликти и преминаването на определени граници- ще има обратен от очаквания резултат.

През януари и февруари предстоят знакови събития, които действително ще преобразят вашия живот, както казах вече вие ще имате честта да ги направлявате в значима степен, това е сила, но и отговорност… През  март и април всички усилия които сте полагали до този момент ще започнат да се материализират и това са отлични месеци, през които вие може да повишите доходите си, да получите повишение и да израстете в кариерното развитие, ако това е невъзможно, тогава ще потърсите и ще намерите нови източници за печалба, които могат да се окажат дългосрочни и доста позитивни за вас.  През май  и юни, вашата социална активност ще продължи да расте, вие ще си служите с думите като с оръжие, за да печелите битки, за да утвърдите мнението си, идеите си, за да се справите с евентуално повишена конкуренция или изисквания към вас.

Колкото сте социално по-активни, преговаряте за интересите си, толкова повече ще нарастват шансовете да превъртите някой предизвикателство в полза.  Възможно е да привлечете на ваша страна енергична личност, която да ви е доста полезна и да ви помага на различни нива.

На 10-ти юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще обнови вашите източници за печалба и материално състояние.

Съвсем ново начало едва ли е възможно, но ще имате право на втори опит- да си върнете нещо изгубено, да наваксате с пропуски, които влияят на финансовото ви благополучие, да повлияете по-позитивно на благосъстоянието си като се възползвате от възможности, които вече са били на пътя ви, но сега отново се възвръщат. В друг случай, ако сте в дълг- пак така ще трябва да се разплатите през следващите няколко месеца…

През втората част на юни,  през юли и до средата на август- ще ви се налага да се справяте с въпроси, които касаят недвижимо имущество, местоживеене, семейни казуси, изчистване на евентуални недоразумения между вас и членове на семейството.

Вероятно не всичко ще протича гладко, ще ескалира известно напрежение, което ще ви мобилизира, но ще бъде във ваша власт да насочите тези приоритети във ваша полза.  Втората част на август и през септември- вие можете да заздравите сърдечни връзки, а ако сте сами да срещнете любовта. През това време по различни поводи получавате сърдечна радост и удовлетвореност.

През октомври и ноември- получавате шансове да утвърдите вашите позиции на работното място, можете да направите пробив в кариерното си развитие или усилия които сте полагали до този момент – ще започнат да дават своите резултати и трайно ще повишат доходите ви или ще ви изкачат по йерархичната стълбичка.

През ноември и декември събитията се движат почти по инерция, но за повечето от вас това ще означава изкачване на по-високо социално ниво  или прелистване на нова страница…

 

БЛИЗНАЦИ

През 2021 година вие ще имате уникални шансове да разчупите границите на възможното пред себе си, да израстете, да разширите хоризонтите си на развитие в посока на собствените си високи и мечти и желания. В тази посока ще се появяват хора, които ще ви стимулират да се развивате, ще ви подават ръка, ако се нуждаете от такава подкрепа. Повечето от вас ще разширят своето влияние или ще излязат извън рамките на познатото, традиционното с нови контакти, които ще създадат и които ще бъдат много полезни.

Вие ще привличате на ваша страна влиятелни или властимащи личности, в друг случай това ще бъдат високо квалифицирани персони или такива, които са извън в близкото ви обкръжение.  Мнозина ще изпитат желание да пътуват или да променят средата си на съществуване и подобни премествания ще се оказват дълготрайни и перспективни. Други пък ще заложат на повишаване на своите знания, квалификация и това също ще се окаже доста полезно начинание, задаващо едно голямо ново начало, което ще прораства години напред.

И така, звездите в значима степен ще бъдат на ваша страна през 2021 година, вие ще почувствате глътка въздух, която ще ви дава повече свобода, усещане, че голяма част от събитията и перспективите на развитие ще зависят от вас самите, но и от увеличаващата се подкрепа от конкретни хора, които ще са добронамерени, ще получавате одобрени и помощ, ако се нуждаете от това. Въпреки всичко, част от плановете ви през януари и февруари- ще изискват по-голяма адаптивност, могат да се сблъскват с някои трудности, които са се натрупали в миналото като неразрешен въпрос, който играе ролята на своеобразна спирачка.

През януари и февруари от вас ще се изисква да се справите с тези натрупани в миналото и неразрешени казуси, които спират развитието ви напред и нагоре.

Това може да се случи като подходите по един доста оригинален и нетрадиционен начин  към съответните предизвикателства, а в друг случай- през януари и февруари ще оставите  в миналото идеи и проекти, хора и обстоятелства, които явно нямат място в бъдещото ви развитие и вече са изчерпани. Ще имате много силни подсказки в тази посока, част от тях дори ще бъдат изненадващи, все едно нещо е действало зад гърба ви или е извън контрола ви, все едно няма сили да продължи напред… Каквото и да е, през януари и февруари вие ще направите своеобразна чистка и ще се разделите с онова, което е изгубило своя смисъл, това може да стане спонтанно и по външни причини, но може да стане и по ваше собствено желание, нетърпение да направите рязък завой в живота си.  Но не бързайте, оставете събитията през януари и февруари да се движат повече по инерция, а вие да се възползвате от шансове, да отстранявате всичко ненужно,  носещо щети или напрежение. През март и април  вашата инициативност  в значима степен ще се покачи- Това са месеци, през които вие ще можете да направите пробив в избраното от вас направление. Всичко ще ви се получава с по-голяма лекота, вашата популярност ще расте, ще се появяват нови хора, енергични и инициативни, които ще ви подкрепят, особено, ако се нуждаете от това. Повишената ви социална активност, изказване на идеи, създаване на връзки- ще се оказват много полезни през това време, подчертано- пътувания и общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение, също- влиятелни или властимащи персони… През май и юни- водеща тема за вас е финансовото благосъстояние, ще полагате много усилия, за да го стабилизирате или за да привлечете онова, което най-силно желаете… На 10-ти юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще означава голямо ново начало за вас самите…

Най-силно ще усетят това ново начало- родените на десети и 11-ти юни, които действително ще направят  една малка революция в живота си, останалите също ще обновят  приоритетите си, ще променят нещо в себе си, целите които си поставят… Важно е в каква посока ще влеете тази мощна енергия, защото тя ще  зададе Вектор на развитие за останалата част от годината, а може и много по-дълго. През втората част на юни, през юли и  първата част на август- вие водите много емоционални разговори, социалната активност е значима и над средното ниво, това е бурен период за вашите връзки и обществено положение.

Причините могат да бъдат различни- премествания, собствената ви повишена социална активност, прекратяване на едни договори или създаване на други, също- заздравяване на едни контакти, но и прекъсване на ненадеждните…

Информационният поток е много усилен и е повод да надникнете в по-далечното бъдеще  относно социалния си статус, възможности и предстоящи промени… Сега вие ги насочвате и по гореописания начин. През втората част на август и през септември вие ще имате нужда да намалите темпото, може би да обърнете повече внимание на близките си, на семейството си или да се справите с битови и имуществени казуси…

Октомври и ноември са напълно позитивни за вас, през това време все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви… През ноември ежедневието забърза своя ритъм, предстоят развръзки, които и през декември- ще увенчаят с успех всички полагани от вас до този момент усилия, които преобразяват средата ви и позициите които заемате в обществото, това ще се превърне в повод за нови и по-високи предизвикателства през 2022 година….

 

РАК

2021 година е силно трансформираща за повечето от вас. Вие ще можете да промените материалното си състояние и то в положителна посока, но следствие на подкрепа и одобрение, които получавате от страна на партньори и лични или делови, в друг случай- при активно взаимодействие с финансови институции или пък реализация в такива, също държавни или силови органи…

При всички случаи, от вас ще се изисква да привлечете на ваша страна благодетел или своеобразна опека от хора, които влияят на благосъстоянието ви.  Колкото повече действате по гореописания начин, толкова повече ще нарастват шансовете да се сдобиете с нещо значимо и да преобразите материалното си състояние.

В друг случай през 2021 година вие ще можете да уредите имуществени или наследствени казуси, а това пак така ще ви подейства обогатяващо.. Някои от вас ще получат голям подарък от съдбата, който обаче няма да е случаен, а следствие на усилия полагани в тази посока и съответна подкрепа.

По-младите и родени в тази зодия- могат да се сдобият с детенце, ако желае това разбира се, а по-възрастните- да станат баба или дядо…

Каквото и да е, годината ще бъде доста емоционална, ще преобрази живота на мнозина, но имаме основания да считаме, че тя ще допринесе за вашето благоденствие.

Въпреки всичко, през  януари и февруари на вас ще ви се налага да се борите за вашите интереси. През  януари и февруари в по ярки краски ще можете да идентифицирате личности, които ви нанасят щети, така че да ги отстраните от пътя си. През тези месеци не е препоръчително да се конфронтирате с персони, които ще провокират загуби, но това не означава, че трябва да отстъпвате от интересите си, напротив…

Това по-скоро означава, че трябва да действате внимателно и стратегически, за да излезете накрая победители, а не обратното. През тези месеци и по различни поводи разбирате- на кого и в каква степен можете да разчитате, това може да се превърне в причина да направите своеобразна чистка на обкръжението си, едни връзки ще останат, а други ще бъдат прекратени, защото ви напрягат, дестабилизират- чисто материално, но не само… Конкуренцията през януари и февруари Може да е значимо в живота ви, налага ви се да се доказвате повече при другите и да проявявате повишена адаптивност, нека това да е повод за вид мобилизация и да надскочите околните, а не да се огъвате пред тях. През март и април- пред вас се оформят варианти на развитие, които ще ви подействат обогатяващо, особено, ако търсите такива.

През тези месеци вие може да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, успешно ще се реализират по дългосрочни проекти или такива, които изискват пътувания или излизане извън границите на познатото.  Може да привлечете на ваша страна благодетел, скрита или неочаквана опека.  Същевременно през тези месеци  се увенчават с успех усилия полагани и преди, да кажем през изминалите около две години, но ако има нещо което няма енергия да продължи напред, то ще остане зад гърба ви.

През май и юни вие сте доста инициативни, правите пробив в избрано от вас направление, повдига се адреналинови, борбеността ви, желанието да вземете нещата във ваши ръце.. Внимавайте през това време, особено през първата част на юни тази мощна енергия  да не предизвика конфликти между вас и  властимащи личности или важни за вас партньори, лични или делови.

Май и юни са месеци, през които вие трябва да демонстрирате на какво вие сте способни, така че да направите пробив в избрано от вас направление и следствие на собствените ви усилия, които няма да останат без последици. Ако не действате по този начин и нямате конкретна и значима цел, тогава тази енергия може да прерасне и в нервно напрежение или конфликти.

През  юли август водеща тема за повечето от вас е материалното състояние, вие ще полагате много усилия, за да стабилизирате доходите си и усилията ви действително могат да бъдат увенчани с успех, но водещо правило ще бъде, да балансирате между ваши и чужди интереси, иначе- евентуална конфронтация пак така може да предизвика загуби  или спорни успехи.  Ако някой е в дълг към вас през това време- ще трябва да се изплати, но и обратното е вярно- ако вие сте в дълг, тогава ще възникне императивно послание да се издължите…

През втората част на август и през септември се появяват хора, които ви подкрепят, превръщат се в мост към вашите успехи, колкото сте социално по-активни през това време, толкова повече ще нарастват шансовете да спечелите нещо, да подействат е позитивно на общественото си положение и не само… П

рез втората част на септември и през октомври- вие може да се справите с имуществени казуси, не са изключени преобразования в дома ви  и в повечето случаи те ще бъдат благоприятни и дълготрайни. През това време- вие може да уредите наследства, може да инвестирате в дома си или да направите ремонти, може да хармонизирате отношенията си у дома или да се увеличат броя на членовете…

През ноември и декември предстоят развръзки, които трябва да увенчаят с успех полагани до този момент усилия, така че вие да повишите благосъстоянието си или да извършите знакови преобразования, които трябва да ви действат обогатяващо… Ежедневието забързва своя ритъм и изисква от вас  да делегирате отговорности или да обединявате усилия , за да са максимални вашите постижения.

 

ЛЪВ

През 2021 година вашата социална активност и съответно популярност перманентно ще растат. Вие ще имате шанс да привлечете на ваша страна подкрепа от страна на влиятелни или на власт имащи личности, които ще ви дадат нужната енергия, ще създадат условия и възможности- вие да осъществите вашите цели… Колкото повече се стремите да обединявате усилия с хора, които действително могат да ви бъдат полезни, толкова повече действително ще привличате такива и много по-лесно ще постигате онова, което искате…

През 2021 година вие ще се сдобиете с популярност, в която ще е повод да промените и социалния си статус, обществени позиции, полезно е през това време да се концентрирате върху по-значими цели, които ще допринесат за тази перспектива на развитие.

В друг случай през 2021 година от вас ще се изисква да оздравите вашите партньорски отношения лични или делови. Явно е настъпило време, през което тези отношения трябва да бъдат надградени и развити. Ако те са перспективни, тогава това ще се случи със знакови събития, общи и обогатяващи цели- в един по-широк смисъл, които ще правят в бъдещето по-далечни перспективи на развитие, които ще скрепят вашите връзки още повече.

Ако развитието в определени партньорски отношения- лични или делови е невъзможно, тогава те ще бъдат прекратени и в такъв случай няма защо да съжалявате, защото прекратяването на едни контакти ще отворят място за други и по-перспективни, а нищо ново не пониква върху нещо старо. 2021 година ще привлече в живота ви хора, които са неслучайни и които за дълго могат да останат в него…

Ако нямате партньор, тогава през 2021 година  вие ще може да срещнете такъв, с който да изградите дългосрочни и надеждни отношения…

Още през януари и февруари 2021 година  звездите ще тестват за здравина връзки, които оказват значимо влияние на социалния ви статус, това може да е кариерното ви развитие, а може и да са брачни отношения…

Ако в миналото са се натрупали различия, тогава те през януари и февруари ще бъдат особено видни и ще предизвикат разрив, ако не действате адаптивно, не допуснете нещо ново и различно,  което ще разтовари  напрежението, ще изглади недоразумения и ще е повод  за едно ново и по-позитивно начало…

Дали могат да бъдат обновени и заздравени вашите контакти- ще бъде достатъчно видно през януари и февруари и както казах вече, ако това е невъзможно, тогава те рязко ще бъдат прекратени. Когато става въпрос за професионалната ви реализация, тогава от вас пак така ще се изисква повече креативност и адаптивност към нови условия на труд, които се поставят от другите, влияещи на този процес… Въпрос на избор е какво ще предпочетете, ако не се вписвате в тази променена обстановка, тогава ще влеете вашата енергия в друго поприще, което е по-подходящо за вас.

Припомням, че ключът към благоденствието ви е възможността да привлечете на  ваша страна подходящи персони… П

рез март и април  в обкръжението ви се появяват хора, които силно ви подкрепят, мотивират, дават ви  стимул и енергия, да постигнете нови  и по-позитивни  перспективи на развитие.

През това време може да ви се налага да се доказвате повече при другите и по различни поводи, да кажем- сменили сте средата си на съществуване, колектива в който сте, позиции, които заемате  или пък- вашето влияние се е разширило и изисква пак така адекватни реакции от ваша страна. Това са месеци през които вашата популярност продължава да расте, можете да създадете много полезни връзки, някои от тях могат да прераснат в любовни отношения, ако нямате партньор до себе си… Май и юни са доста динамични и предизвикателни  изискват от вас да се борите за своето място под слънцето  в бързо променяща се и динамична среда.

През това време става ясно- кои от вашите проекти са осъществими и пряко свързани  с хора, които ви подкрепят и кои трябва да останат зад гърба ви, защото вече са изчерпани, понеже вие не проявявате интерес към тях или те не се одобряват от околните..

През втората част на юни, юли и август- вие ще почувствате прилив на енергия, която ще ви стимулира да бъдете особено дейни и инициативни. През това време често ще се оказвате в център от събития, внимание, ще привличате поглед и вие ще насочвате тенденции. Ако не сте съгласни с определено мнение, тогава трудно ще правите компромиси и това може да се превърне във втора вълна  на своеобразна чистка на близкото ви обкръжение…

През това време по-лесно ще създавате връзки,  можете да започнете романтична връзка, ако сте сами… Ако имате партньор- това ще бъде доста бурен и страстен период, през който трябва да оздравите отношенията си и така ще бъде, ще има доста запомнящи се моменти, ако отношенията са перспективни и не са изчерпани…

Иначе това е време, през което ще се разделите с онези, които нямат място в бъдещето ви развитие.

През септември и октомври- вие ще можете да спечелите нещо, да повишите доходите си и следствие на подкрепа, която получавате…

Постоянно увеличавате кръга си на влияние или се появяват нови хора, които да ви стимулират, да ви помагат или са повод да порадвате сърцето си.

През ноември и декември  ескалират важни събития, които показват до какво са довели минали усилия и тенденции от началото на годината, те може да са  ви направили по-популярни, помогнали да намерите своя партньор или да оздравите настоящи отношения, или пък да се освободите от такива, които нямат място в живота ви…

 

ДЕВА

2021 година ще се окаже едно голямо ново  начало за професионалната ви реализация. Вие ще имате шанс да си намерите работа, която в значима степен кореспондира с вашия път и предопределеност, съответно- ще прораства години напред и ще ви дава шанс да растете и да се изкачвате по йерархичната стълбичка. Ако вече сте намерили такава работа, тогава звездите ще ви дадат шанс да утвърдите авторитета си, да циментира те позициите си, това ще се случва благодарение на доза шанс, но и усилия, които полагате в тази посока, а също така и подкрепа от страна на влиятелни или по-възрастни хора… Демонстрацията на висока квалификация, проявата на адаптивност и к

реативност от ваша страна- ще се превръщат в допълнителен повод за успех.

Същевременно, през януари и февруари 2021 година условията на труд се променят, ще се тестват- вашата устойчивост и професионализъм..

В друг случай- от вас ще се изисква да повишите знанията и квалификацията си, а може да ви се налага и да пътувате повече, това може да са принудителни командировки и т.н. Колкото по-висока адаптивност проявявате в тази посока, за да отговорите на тези нови изисквания, толкова повече ще нарастват шансовете- вие действително да утвърдите вашият авторитет, да получите морално или материално поощрение, удовлетворение, да вземете по-престижни постове и т.н.

Ако амбициите ви не са толкова високи, тогава от вас ще се изисква да пренареждате приоритетите си така, че да бъдете по-ефективни в ежедневието или пък да имате възможност да обърнете внимание и на физическото си здраве, повече на себе си, защото имате нужда от това… Ако не всичко върви по предварителните ви очаквания, ако нямате възможност да се развивате в избраното направление  и в чисто професионален аспект, тогава през януари или февруари- вие ще прекратите договори, които са безперспективни…

В такъв случай още през март и април  вие ще имате възможност да намерите нещо ново и по-подходящо за вас… Март и април са отлични за кариерното ви развитие. През тези месеци вие може да постигнете успехи, на които ще разчитате години напред… Колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова по-значими резултати ще можете да постигнете..

Мнозина интуитивно ще усещат това или ще бъдат стимулирани от външни фактори  да бъдат по-инициативни, за да изкачат своеобразен връх, за да не пропуснат шансове  или поне- за да не позволят да бъдат изместени…

През май и юни в близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви оказват значимо въздействие. Едни от тях ще ви подкрепят, но други могат да внесат напрежение, нека това да е повод да ги надскочите, излезете победители чрез подходяща стратегия.

През втората част на юни и през юли  предстоят важни събития, които касаят кариерното ви развитие и социален статус.  Голяма част от тенденциите ще се движат по-скоро по инерция, отколкото според вашата инициативност. Ако има някакви слаби звена в професионалната ви реализация, то те ще бъдат по-видни от обикновено и нека това да се превърне в повод да ги отстраните.

Възникват допълнителни или непланирани ангажименти, така че ви се налага да балансирате между лични и служебни приоритети, може да ви се налага да отстранявате хора или обстоятелства, които ви действат ерозивна или зад гърба ви.

През това време  е добре да се откажете от дела, които само ви натоварват,  но не ви носят ползи, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

През  август и през септември вашата инициативност постепенно ще расте, във ваша власт ще бъде все повече да влияете на тенденциите и усилията ви ще имат широко отражение върху бъдещите ви перспективи на развитие. Дори и да не получите резултати веднага, то има голяма вероятност през октомври и ноември вие

Да материализирате вашите желания, това са отлични месеци, през които вие се доказвате, успявате да излезете победители в динамична и бързо променяща се среда… Така че през ноември и декември вие окончателно ще  утвърдите авторитета си и позиции на работното  място, на които ще разчитате после години напред… Които ще са повод да израствате кариерно…

 

ВЕЗНИ

През 2021 година повечето от вас ще се радват на доза късмет, благодарение на който с по-голяма лекота ще постигат своите желания. Вие ще се стремите да осъществите ваши сърдечно желание, то може да е свързано с професионалната ви реализация и ще ви подтикне да бъдете по-инициативни в посока, която ви дава шанс да разгърнете творческия си потенциал, да се занимавате с нещо любимо, което ви доставя удовлетворение.

Високата ви социална активност и подкрепа, която получавате от околните може да е повод за успешно осъществени проекти, ако участвате в такива…

В друг случай това е подходящо време да стартирате собствен бизнес и той да просперира, да се развива години напред…

Друга водеща тема за вас ще бъдат любовните взаимоотношения, ако вие сте сами, тогава през 2021 година ще може да срещнете партньор, който е надежден или има възможност да изградите по-надеждни и продължителни отношения. Ако вече имате партньор, тогава ще можете да надградите вашата връзка по някакъв начин, например чрез общи планове за бъдещето, чрез детенце, ако това ви интересува…

Дори чрез забавления, за които ще намирате повече време и така е правилно… Ще можете да преживеете доста романтични или незабравими преживявания, които да порадват сърцето ви. Ако имате деца, тогава те ще са повод за поемане на по-големи отговорности, но също така и на гордост, радост и т.н. Все пак през януари и февруари 2021 година- те се тестват за здравина всички близки до сърцето ви отношения. Причините могат да бъдат различни, дори и е равносметки от типа на- какво давам, а какво получавам…

В друг случай- около близките ви се случват промени, които рефлектират и върху вас, а от вас ще се изисква да проявявате по-висока адаптивност, може би да инвестирате в любими хора- повече време или чисто материални ресурси.  Все пак, ако някой от вашите контакти не са  лоялни или  перспективни, нанасят ви повече щети и в един по-широк смисъл, то това пак така ще бъде видно през януари и февруари, така че да вземете съответни мерки.

 

Ако през това време прекратите някой контакти, това ще се тълкува в повечето случаи като раздяла с вид товар, който влачи след себе си загуби… През март и април- няма да ви липсва внимание, напротив- вашата популярност ще расте, вие може да излезете извън границите на познатото и на възможното следствие на подкрепа, до която се добира те. Хора стоящи далеч от вас- буквално и преносен смисъл- ще ви оказват силно въздействие и в повечето случаи то ще е позитивно за вас.  Пътуванията, излизането извън границите на познатото- също ще се превръща в причина за допълнителни възможности, от които да се възползвате.

Ако ви интересуват въпроси с повишаване на квалификацията, уреждане на документи, включително международни-  то през март и април- може да се справите отлично с тези въпроси…

Това са силно подкрепящи  ви месеци, през тях може да оздравите важни за вас контакти  или да създадете нови, да намерите партньор, Ако нямате такъв…

През май, юни и юли ескалират промени, които ви карат  да се борите за своето място под слънцето. Причините за това може да бъде повишена конкуренция, изисквания към вас, динамична и бързо променяща се среда, към която трябва да проявите повишена адаптивност, за да не позволите околните да подменят интересите ви, завоювани успехи и т.н..

През тези месеци е подходящо да бъдете по-инициативни, ще има хора които ще ви подкрепят, но също и такива, които ще ви дестабилизират, явно през тези месеци вие ще трябва да направите своеобразна чистка  на обкръжението си и да премахнете онези, които имат негативно влияние върху бъдещото ви развитие.

Ако имате партньор- през тези месеци предстоят доста романтични и бурни преживявания, Само внимавайте някой страсти да не преминат граници и да предизвикат обратен ефект…

През август и първата част на септември може да имате нужда от повече почивка, да се разтоварите в приятна компания…

Голяма част от тенденциите през това време се движат се повече по инерция. По-видно е от обикновено- какво има ресурс да остане в живота ви и какво е изчерпано  и ще остане зад гърба ви…

През втората част на септември, през октомври и ноември вашата инициативност расте, това са месеци, през които успявате да превъртите някой предизвикателства в полза и да спечелите от това. Благодарение на собствените си усилия и повишена  действеност- вие постигате успехи или правите пробив в избрано направление, което действително ще осъществи ваша сърдечна мечта, ще е повод за радост или обогатяване…

През ноември и декември ескалират развръзки,  които трябва да увенчават с успех всички полагани до този момент усилия   и нека те да ви порадват.

 

СКОРПИОН

През 2021 година пред вас предстоят знакови преобразования,  които ще бъдат „ от корен“ и ще засегнат всички сфери от вашия живот- и личен или делови план…

В друг случай тези промени ще засегнат приоритетно- вашият дом, семейство, местоживеене, имуществени или битови казуси. И вариантите са много, например- вие може да решите да инвестирате в дома и семейството си като закупите ново жилище, уредите имуществени и наследствени казуси, в друг случай-  може да направите премествания, които ще преобразят средата ви на съществуване, може и ваши близки и роднини- да извършат преобразования и отново отнасящи се до недвижимо имущество, които да се отразят и на вас…

Могат да се променят членовете на семейството или пък да ви се налага да обръщате повече внимание на близките си.

Високата ви ангажираност с дома и семейството може да се изрази и в ангажименти, които се развиват от вашият дом, може да намерите подобна работа, която да позволява това- да я вършите от дома си, това може да е и семеен бизнес, ако проявявате интерес към него и т.н.

Каквото и да е, не бива да забравяте, че преобразованията са дългосрочни, през 2021 година стартират, но ще прорастват и през идните години и както казах вече, ще окажат влияние и на други нива от вашият живот, така че преди да стартирате някои преобразования или да решите как да реагирате на подобни провокации  за промени и съответно  в каква посока трябва да ги канализирате- вие трябва много добре да премислите своята стратегия.

През януари и февруари-  партньори лични или делови в значима степен определят вашият избор. Попадате под влиянието на външни обстоятелства или конкретни хора, които влияят на бъдещето ви развитие и които завъртат колелото на съдбата.

През януари и февруари може да ви се налага повече да се съобразявате с енергични и инициативни личности от това ваше обкръжение.  В оптимален вариант- вие ще намерите начин да обедините усилия с тези хора, това може да бъдат и ваши партньори, лични или делови… Вероятно на база компромис, по-висока адаптивност- вие ще се възползвате от тяхната енергия и някой предизвикателства ще се превърнат във ваша полза. Ако не сте съгласни да действате по този начин, защото предизвикателствата пред вас са твърде големи или компромисите които трябва да правите, тогава през януари и февруари  вие ще скъсате връзки, които по-скоро ви дестабилизират, отколкото да ви носят удовлетворение и стабилност.

Повишена конкуренция и изисквания към вас- ще се превръщат в повод за допълнителна мобилизация, околните могат да ви изненадат със своето поведение, нека това да е повод да оздравите важни за вас отношения, но също така да отстрани други, които имат негативен ефект върху вас… Разбирате на кого и в каква степен може да разчитате, понякога и с елемент на изненада,  но знанието винаги е полезно.

През  март и април  в душата ви се разгарят силни страсти, които ви правят по-инициативни и способни да превъртате всички предизвикателства в полза.  Това е време, през което може да се разтовари евентуално напрежение в дома ви, с по-голяма лекота се справяте с предизвикателства, които се отнасят до недвижимо имущество. Друга водеща тема може да е професионалната ви реализация,        звездите ви дават шанс да повишите доходите си или да откриете подходяща работа и следствие на подкрепа, която получавате.

През май и юни  отново сте под силното въздействие  на определени личности, които влияят на вектора ви на развитие. Подходящо е да търсите вид обединение на усилията, така ще стигнете много по-далеч. Общуване с хора извън близкото ви обкръжение, евентуални пътувания се превръщат в допълнителен стимул за развитие…

През втората част на юни и през юли  от вас ще се изисква да  разпределяте подчертано времето и приоритетите си между семейни  и по значими въпроси, например такива, които касаят общественото ви положение и кариерно развитие.

През втората част на юни юли и август- в живота на мнозина предстоят знакови преобразования, които касаят социалния статус, който включва кариерно развитие и брачни отношения.

Трябва да имате предвид, че въпроси свързани със семейство пряко влияят на професионалната ви реализация, но и обратното е вярно- професионалната ви реализация влияе на отношенията у дома или на важни за вас връзки.

Вие трябва да наблегнете на тази сфера, в която сте по- силни, така ще превъртите събитията в по-благоприятна за вас посока… Помислете и си изградете стратегия.

През септември и октомври имате на кого да разчитате, възползвайте се по оптимален начин…

Повечето от вас ще действат точно така по различни причини, например заемат нови позиции в колектив, променили са своята среда и т.н. През втората част на октомври и през ноември- всички усилия които сте полагали до този момент- ще започнат бързо да  ескалират под формата на развръзки.

През декември месец- случващото се трябва да допринесе за вашето по-добро благосъстояние  или прелиствате нова страница.

 

СТРЕЛЕЦ

През 2021 година вашата социална активност ще нарасне в значима степен, така че вие ще създадете много нови контакти и по един съвсем естествен начин ще промените позициите, които заемат е сред другите. Към това ще  добавим, че е възможно в близкото ви обкръжение да се появят влиятелни или властимащи личности, с които ще можете да си сътрудничите и които ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Променя се вашият начин на мислене, начин на изразяване, по различни поводи ще сте по-склонни от обикновено да анализирате миналото и да се учите от него. Все по-трудно ще правите компромиси, същевременно ще изисквате повече свобода в един по-широк смисъл.

Философският ви начин на  мислене или нови, оригинални и креативни идеи ще се превръщат в повод да се забърза ритъмът в ежедневието ви, а пред вас да се оформят много нови и допълнителни възможности за развитие.  Колкото повече връзки създавате и укрепвате, толкова повече алтернативи ще се разгръщат пред вас.

В друг случай- работата ви става по-динамична, променлива, може да се налага и по различни поводи повече да пътувате…

Евентуални пътувания, повишен обмен на идеи, създаване и укрепване на връзки- ще се превръщат в причина да преобразите живота си и то в положителна посока.

През януари и февруари ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, понякога с ангажименти, които са изненадващи и които изискват бързина на реакциите и адаптивност. Причините могат да бъдат различни, например- това могат да бъдат нови условия на труд, които по един естествен начин ще се отразят  на ежедневието ви.

В други случаи- повишени изисквания или очаквания, постоянно ще  променят предварителните ви планове, това може да изисква повишена адаптивност, пренареждане на задачите, а може би ще е най-добре да планувате на момента, за да имате време да реагирате, да се възползвате от шансове, но и да се предпазите от някои предизвикателства. През януари и февруари конкуренцията на работното ви място расте, в по-неприятна форма- може да се въвлечете в конфликти с недоброжелатели, а това да предизвика късане на връзки или договори, ако не намерите начин да изгладите това напрежение. Както казах вече, от вас ще се изисква повишена адаптивност… Ежедневието през януари и февруари е доста напрегнато  поради допълнителни ангажименти и не само, но е хубаво да обръщате внимание и на физическото си здраве, може би да вземете някакви превантивни мерки… Ще е хубаво и да се пазите от инциденти на пътя, а в друг случай- по различни поводи ще ви се налага да обръщате повече внимание на превозното средство, с което пътувате…

Но първите два месеца от годината не са подходящи за закупуване на автомобил….

През март и април-   в обкръжението ви се появяват хора, които ви оказват силно въздействие, те са енергични и инициативни и с тях ще можете да делегирате отговорности, могат да се превърнат в повод да се разтоварите от евентуално напрежение..

През тези месеци ще можете да създадете нови и важни контакти, ще проведете доста успешни преговори, можете да сключите дългосрочни договори, ако това ви интересува. Ако имате партньор- ще можете да оздравите отношенията си.

През май и до средата на юни- в душата ви ескалират силни страсти, които могат да ви поставят На прага на житейски кръстопът…

Отново ескалира равносметки от типа на  кого можете да разчитате и в каква степен…

На 10-ти юни предстои новолуние със слънчево затъмнение, което ще се превърне в едно голямо ново начало  за следващото полугодие и до декември месец 2021 година. Това ще се превърне в своеобразен рестарт на партньорските ви отношения, но вероятно с партньори, които вече познавате и са в живота ви.

През втората част на юни и през юли  в никакъв случай няма да ви е скучно, социалната ви активност бележи съобразен пик.  Разширявате влиянието си и излизате извън границите на познатото- като надграждате настоящи контакти, но и създавате нови…

Общуването с хора извън близкото ви обкръжение буквално и в преносен смисъл- може да е повод за напрежение, но и нови, по-широки хоризонти на развитие. През това време може да пътувате повече, ще водите доста емоционални разговори, ще се въвличате в цветни или романтични  ситуации, трябва да внимавате обаче да не се преминат определени граници, които ще предизвикат точно обратен от желания ефект.

През първата част на юли- ежедневието ви определено е извън  обичайния ритъм, предстоят доста изненади, те ще скъсат връзки или договори, които са изчерпани, но ще освободят място на нови и по-перспективни.

През втората част на юли и през август, през септември- постепенно ви обземат все по-практични настроения, причините за това могат да бъдат различни, след своеобразната еуфория може да се налага- действително да погледнете на случващото се от един друг ъгъл, който ще защити интересите и общественото ви положение…

През това време можете да извоювате успехи, които са като своеобразна победа в обективно сложна и бързо променяща се среда.

През октомври и ноември няма да ви липсва внимание и компания, през тези месеци вашата популярност расте, следствие на подкрепата, която получавате- бъдещето ще изглежда някак по-светло и позитивно, вашите планове и мечти ще стават все по-смели.

През декември-  предстоят развръзки, които трябва да доведат до удовлетворение на усилия, които сте полагали през изминалите месеци.

 

КОЗИРОГ

Водеща тема за вас през 2021 година ще бъде вашето материално състояние. Причините могат да бъдат различни, например усилия, които сте полагали до този момент сега и през настоящата година ще трябва да започнат да дават своите резултати, а вие да ги надграждате и като повишите вашето благосъстояние.

В друг случай това са вашите собствени и повишаващи се амбиции, но също така и шансове, които застават на пътя ви и не бива да пропускате,  а такива ще се появят.

Не е изключено това да бъдат външни причини, които се продуцират от нови условия на труд и на които вие трябва да реагирате, за да защитите интересите си, но и да се възползвате от текущи възможности.

През януари и февруари допълнителен стимул, който насочва вниманието ви точно в тази посока- това могат да бъдат допълнителни разходи, те могат да се продуцират от необходими или неизбежни инвестиции в любими хора, ваши партньори или деца, ако имате такива.

Това могат да бъдат и необходими инвестиции в бизнес, проекти, хоби, което искате да превърнете в професионална реализация, вариантите са много като самия живот…

Каквито и причини да се обаче, обединяващо правило е, че през 2021 година- вие действително може да намерите дълготрайни източници на доходи, на които после да разчитате години напред, може да стигнете до успехи над средното ниво, които съответно ще повишат стандарта ви на съществуване и колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова по значими резултати можете да постигнете.

Целесъобразно е да се насочите към сфера, в която искате да просперирате и пак така в по-дългосрочен аспект, а звездите ще ви дадат своите шансове. Въпреки всичко през януари и февруари трябва да сте по-внимателни към  въпроси свързани с разходи, да не поемате прекалено големи рискове, те трябва да бъдат добре обмислени, за да избегнете евентуална финансова дестабилизация. Като минимум през това време става ясно, какво точи ресурсите ви и какви промени трябва да извършите, за да стабилизирате  онова, което имате и в един по-широк смисъл. Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава през март и април вие ще имате нова възможност или отново- получавате са усилия, които сте полагали до този момент да започнат да се материализират.. Пролетта на 2021 година- ще ви даде шансове да направите пробив в кариерното си развитие, през това време вие сте доста ангажирани, може да се справите с повишена конкуренция или пък все представете в оптимално добра светлина на работното си място  и така по един естествен начин повишавате вашите доходи, в повечето случаи- вашите действия ще бъдат  конструктивни и целесъобразни. Ежеденевието е натоварено от ангажименти, но и и много резултатно. Ако все още не сте открили подходяща професионална реализация, то през тези месеци ще получите такъв шанс.  През втората част на април, през май и до средата на юни месец вие ще можете да осъществите  ваше сърдечно желание  и следствие на подкрепа, която получавате.  В обкръжението ви се появява личност, която ви оказва силно въздействие, която може да ви помогне особено, ако се нуждаете от това.  През това време- можете да укрепите важни за вас връзки  или пък да създадете нови, може да срещнете любовта, ако все още не сте.  Въпреки всичко, може да имате усещането, че ви се налага подчертано да се съобразявате с определени личности от вашето обкръжение и на практика ще е точно така.

Използвайте този момент за да делегирате отговорности, за да намерите съюзници, а не да се конфронтирате.

През първата част на юни, конкуренцията е значима или ако има различия между вас и важни за вас хора те ще ескалират, но нека това да е повод да ги разрешите, а не да ги задълбочите.

През юли и август  все още водеща тема за вас  са партньорските отношения, но темата вече е изместена, защото взаимодействията с околните- влиятелни личности, партньори лични или делови- пряко ще влияят на вашето финансово състояние.

Не е изключено да ескалира своеобразен конфликт на интереси, в оптимален случай вие ще изиграете това предизвикателство-  като обедините усилия със съответните персони, гледате в обща и обогатяваща цел, така ще превъртите предизвикателствата в полза и ще се предпазите от евентуални конфликти или дори загуби.  Все пак през юли повишени разходи са доста вероятни, но те могат да бъдат и полезни инвестиции. През август  и септември може да ескалира необходимост от пътувания, хора стоящи далеч от вас ще ви стимулират да се развивате напред и нагоре.

В друг случай- появява се възможност да разширите хоризонтите си на развитие  като демонстрирате висока квалификация, като общувате с влиятелни личности, включително такива, които са стоящи далеч от вас- по този начин вие ще имате шанс да израстете на различни нива, приоритетно в професионален аспект, но не само- това може да е индивидуална и висока цел, която си поставяте и има шанс да постигнете.  През октомври и ноември- всички полагани до този момент усилия  започват да дават резултати, през последната десетдневка на октомври и през ноември- вие може да направите пробив в избрано от вас направление, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка, да заемете по-престижни обществени позиции, отново ви се дава шанс да повишите доходите си или да материализирате усилията си…

През последните месеци на 2021 година, съответно ноември и декември- вие окончателно трябва да утвърдите ваши постижения, да получите резултати и развръзки, които да повишат вашето благосъстояние.

 

ВОДОЛЕЙ

Разбира се- най-важното събитие за вас през 2021 година това е преминаването на Сатурн и Юпитер във вашия слънчев знак. Това се случва веднъж на 12 години според Юпитер и веднъж на 28 години според Сатурн. Уникално събитие е, че и двете планети в една и съща година преминават във вашия знак, както вече знаете или сте чували- това ще преобрази света на всички, но най-силно влияние ще окаже на вашия зодиакален знак.

Явно през 2021 година за вас предстоят големи промени, които ще си оказват влияние за години напред.

Понеже Юпитер и Сатурн са във вашия зодиакален знак тенденциите които ще се зададат за 2021 година в значима степен ще зависят от вас самите. Това е един уникален момент, когато висшите сили ви се доверяват и ви дават свобода на волята, дават ви избор и възможности, а вие ще решите В каква посока да ги канализирате.

Свободата на избор е и огромна отговорност, която вие ще усетите по различни начини и поводи, дори и поради факта, че ще трябва да направите важен избор, може би съдбоносен, пред подобна дилема може да се изправите още през първите месеци на 2021 година, а това може да преобрази декорите, в които съществувате, това могат да се превърнат в базисни трансформации, които ще се отразят на всички останали нива от вашия живот- в личен и професионален аспект.

Безспорно Юпитер ще ви надари с шансове над средното ниво, но Сатурн ще изисква от вас- тези шансове да бъдат съпътствани от конкретна отговорност, която сте готови да поемете, тя ще ви натовари с повече ангажименти, ще ви направи по-силни и независими, но същевременно ще изисква своеобразна концентрация и мобилизация, така че да постигнете успехи, които ще стабилизират живота ви за дълго  и ще ви отправят към нов път на развитие, чието ново начало стартира сега и ще прораства години напред.

И така, хубаво е още през първите месеци на 2021 година да прецените в каква посока да влезете тази мощна енергия, ако не го вторите, тогава преобразованията ще ескалират по външни и независещи от вас причини и пак така ще ви подтикнат да промените нещо, за да се развивате, така както го изисква самият живот.  През януари и февруари  по различни поводи вие може да сте силно концентрирани  и върху приоритети, които са свързани с вашия дом, семейство, това също така могат да бъдат битови или имуществени казуси, например уреждане на наследство, закупуване на жилище, премествания, хармонизиране на семейната среда…

Възможно е член от семейството ви да ви изненадва със своето поведение, да изисква промени, на които вие ще трябва да реагирате и въпрос на избор е  какво ще изберете. Колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, което да обнови средата ви на съществуване, колкото повече се концентрирате в посока това обновление да е с по-далечни перспективи на развитие, толкова повече ще растат шансовете случващото се да е във ваша полза.

Ако има някакви различия между вас и вашите близки, предимно в семейството ,но не само, то те ще бъдат особено видни през януари и февруари и нека това да се превърне в повод да ги разрешите, да намерите начин- креативен и оригинален, така че да разтоварите евентуално напрежение, концентрирайте се в тази посока и ще откриете варианти, случващото се ще ви ги покаже по един спонтанен начин, ще можете да се доверявате и на интуицията си.

През март и април няма да ви липсва компания, през това време звездите ви дават шанс да сбъднете ваша съкровено желание.

Появяват се хора, които ви подкрепят, действат позитивно на бъдещето ви развитие, на шансовете да осъществите вашия мечта.. Това е подходящо време да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, да сключвате договори, ако това ви интересува. Ако сте сами, Това е подходящо време да срещнете любовта… През април и юни  ежедневието е доста натоварено, може да ви се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, семейни и общественозначими…

Нека това да се превърне в повод да делегирате отговорности, за да се справяте по-добре и за да избегнете някои неприятни ситуации през първата част на юни.

През втората част на юни, през юли  и август- водеща тема са партньорските отношения.  През това време  ще ескалират силни страсти, ярки и запомнящи се емоционални преживявания.  Внимавайте да не се преминат определени граници,  които ще предизвикат обратен от очаквания резултат, особено през първата част на юли… Ако всичко е наред във вашите взаимоотношения през това време, това ще бъде отличен признак, че вие имате обща визия за бъдещо развитие  и нищо не е в състояние да ви разклати.

През август и септември- все още във фокуса партньорските отношения, но нагласите вече са по-практични и от типа на- на кого можете да разчитате, кой ви носи повече щети или пък е повод за вашето щастие и благоденствие въпреки някои различия, съответно това ще ви стимулира допълнително да оздравите важни за вас контакти…

През втората част на септември и през октомври  и до средата на ноември- вие сте в отличен период  да сбъднете ваше съкровено желание. Може да разчитате през това време на доза късмет, може да сбъднете ваша съкровена мечта, може да постигнете успехи, на които после да разчитате години напред…

През втората част на ноември и през декември- събитията се движат повече по инерция  и става ясно какви нови обществени позиции сте успели да извоювате  следствие на действия или бездействие до този момент…

 

РИБИ

Голяма част от случващото се през 2021 година е почти по инерция за вас, по друг начин казано- на вас ще ви се дадат шансове да материализирате и да доразвиете успехи, които вече са зададени през изминалите години.  Ако това е невъзможно или не ви интересува, тогава вие ще трябва да се концентрирате върху успехи, които изискват повече време, за да се материализират в значима степен, в друг случай- получавате алтернативи на развитие, ако общувате с хора стоящи далеч от вас буквално и в по-широк смисъл, ако си намерите тайна опека от влиятелна личност… Отново като вариант-  можете да откриете допълнителни, паралелни или нерегламентирани доходи, които да при умножат благата ви и да ви помогнат да се развивате напред и нагоре. Успешно ще взаимодействате и със социално значими институции и организации, може и задгранични, международни и т.н.

Препоръчително е да търсите вид опека, която ще ви бъде много полезна, както казах вече- тя може да дойде от страна на човек, който е стоящ далеч от вас, влиятелна личност, партньор, който не иска да афишира тази своя помощ или това може да бъде самата съдба, която ви подкрепя и следствие на усилия, които сте полагали До този момент и в правилна посока…

През януари и февруари- вие ще получите достатъчно ясни подсказки на какво можете да разчитате, евентуално какво препятства пътя ви към успеха и завинаги трябва да оставите зад гърба си.

През това време вие може да скъсате връзки и договори, които са изчерпани, за да ги замените с други и по-надеждни, които имат място в бъдещото ви развитие.

През януари и февруари ви се налага по различни поводи да се борите за интересите си, може да влизате в словесни двубои, в които определени личности ви изненадват, но и вие може да изненадате тях. Колкото сте по-креативни и изобретателни в изказа си, гъвкави в общуването, приемате нещо ново и различно, толкова повече ще растат шансовете да превъртите някой предизвикателства в полза.

Разбира се, всяко нещо трябва да си има своя граница, която не бива да бъде преминавана. Ако идентифицирате нещо, което действа зад гърба ви, дестабилизира ви, накърнява интересите ви, тогава вие ще трябва да вземете по-радикални мерки, за да се разтоварите и разграничите от това влияние, ще измислите подходящ вариант, но без особени компромиси, които едва ли ще бъдат уместни или възможни.

През март и април по различни поводи ще ви занимават имуществени, семейни или домашни приоритети.  Появяват се възможности  да подобрите средата си на съществуване като уредите покупко-продажби на недвижимо имущество, извършите ремонти, правилни премествания или пък стартирате семеен бизнес, отново като вариант- хармонизирате в семейните отношения и все повече разчитате на вашите близки… Каквото и да е, хубаво е да се възползвате от подкрепата на звездите за да получите максимално добри резултати.

На 14-ти май  Юпитер влиза във вашия зодиакален знак и ще остане там до 29-ти  юли. Това влияние ще го усетят На първо време родените през  февруари  и в различна степен всички останали. Юпитер ще ви помогне да погледнете и надникнете в по-далечното бъдеще, съответно от каква посока можете да разпознаете  вашето щастие и да го уловите.

През май и до средата на юни- вашият творчески потенциал расте,  появяват се външни фактори, които ви стимулират да дадете най-доброто от себе си и да направите проби в избрано от вас направление.

През първата част на юни се пазете от конфликти, които ще имат широко отражение и могат да са свързани с хора, които са близки до сърцето ви.  През това време трябва да си сверите часовника, образно казано- какво вие желаете, но и какво очакват от вас, как може да съвместите по оптимален начин тези две теми, ако възникнат различия.

През втората част на юни и през юли  ежедневието забързва своя ритъм, ангажиментите растат и са над средното ниво.

През това време може да ви се налага да разпределяте повече времето си  между служебни, текущи  и лични ангажименти. Ако има нещо тайно и деструктивно, което ви действа и обърква вашите планове, то ще бъде особено видно през първата част на юли, нека това да се превърне в повод да отстраните слабостите, да пренаредите приоритетите си…

През това време може да се наложи да изгладите различия с ваши партньори, важни за вас хора от близкото ви обкръжение, това също могат да бъдат роднини…

В друг случай- налага се да им обръщате повече внимание…

Ако през това време ескалират конфликти, те трудно ще бъдат потушени, може да чуете новини, да скъсате договори и контакти, които действително ще преобразят живота ви, така че през това време трябва да сте по-внимателни в вашият изказ, може би е най-уместно- да следвате естествените тенденции, да се възползвате от шансове, но и да имате възможност да се предпазвате от някои изненадващи ситуации.

През август и септември-  водеща тема е професионалната ви реализация, която влияе на финансовото ви състояние, но за да имате максимални успехи- вие ще трябва да си сътрудничите…

В близкото ви обкръжение може да се появи личност, която ви оказва силно влияние, мотивира ви да се развивате, амбицира ви,  помага ви. Ако сте сами- през това време може да срещнете любовта, а ако имате партньор- е подходящо да оздравите отношенията си.

През октомври и ноември-  може да спечелите нещо значимо, да повишите доходите си над средното ниво, но това ще бъде следствие на подкрепа, сътрудничество, може и придобита популярност  или пък уреждане на наследствени въпроси…

Някоя от вас ще сбъдна тайна или съкровена мечта… През декември по-голяма част от събитията се движат по инерция и нека тя да ви порадва, да е повод за  реализация и материализиране на всички ваши усилия и то от доста време.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *