Астрология Нумерология Нумерология и символи

Забавно- нумерологично влияние на телефония ви номер

Числата са навсякъде около нас и ни оказват магическо влияние. Може би вие сами сте се убедили в този феномен изчислявайки нумерологичното влияние на вашата рождена дата или пък това на името ви, на дома и т.н.
Какво е влиянието на числата обаче, върху вашия телефонен номер и какви послания ви носят? Разберете, като редуцирате до едноцифрено число!
Пример: 0885 331 221- 0+8+8+5+3+3+1+2+2+1= 32, 3+2= 5

1- Ако това е служебният ви телефонен номер, той ви носи късмет, инициативността и преговорите водени от вас по телефона са успешни. Вие умеете да налагате волята си, а мнението ви се “чува” от другите. Ако това е личният ви номер, тогава вие вдъхвате уважение сред приятели и колеги, които се вслушват в гласа ви. Вие сте лидер сред вашите познати и умеете да привличате внимание.
2- Ако това е служебният ви номер, тогава на вас ви се налага да залагате на “дипломатичността”, сътрудничеството, може би да сте повече в “услуга” чрез съвети, взаимно-помощ и др. Това е подходящ телефон за администрация, офис-служители, юристи. Ако е личният ви номер- тогава сте склонни да водите много емоционални разговори, зависите повече от мнението на другите и обичате да си го изяснявате чрез разговори, обяснения…може би харесвате дългите разговори и “раздумки”…
3- Като служебен номер, той е идеален за хора работещи в рекламата и само-рекламата, маркетинга, шоу бизнеса и за всички дейности, които договарят “приходи”. Ако това е личният ви телефонен номер, вие обичате да се забавлявате, да общувате, да сте в постоянен контакт, който ви носи информация, но и удоволствия. Пътувания и флиртове също са типични…
4- Ако това е служебният ви номер, той не носи късмет при вид “спекулации”, предразполага към кратки и точни послания, упоритост, за да се постигат целите. В идеалния вариант, вие сте шеф, който само привиква при себе си подчинените по телефона, а останалото го договаря “очи в очи”. Ако това е личният ви телефонен номер- празните “бълтвежи” не ви носят удоволствие. Обичате премия тон, без “украси” и обяснения или пък те не ви се отдават твърде по телефона, не водят до очакван резултат.
5- Ако това е служебният ви номер, вие договаряте успешно по него ваши инициативи, получавате ценна информация и като цяло телефонът ви играе съществена роля в дейността ви, Освен това, цифрата 5 носи късмет на предприемачи, посредници, пътешественици. Означава още, че очакванията към вас са повишени и вие постоянно трябва да се доказвате. Ако това е личният ви телефон, тогава вие сте комуникативни, приятна компания, но не обичате “празните приказки”, а съдържателните разговори и…привличате подобни хора чрез тази вибрация.
6- Ако това е служебният ви номер, той ви подтиква да бъдете по-прилежни, изпълнителни, съвестни в своите занятия. Определено проявявате тези ваши качества, когато говорите по работа- тази нумерологична вибрация подсилва подобни черти. Все пак, редуцираната цифра 6 е идеална за бизнес, който е в сферата на услугите и изисква повече търпение, толерантност, за да се постигат целите. Ако това е личният ви номер- вие сте чувствителна душа, която се нуждае от взаимност, “доказателства” за обич и уважение, така че няма нищо против да ги получи и по телефона и/или да търси допълнителни контакти, защото обича “разнообразието”.
7- Ако това е редуцираната цифра на служебния ви номер, то в идеален вариант вие сте учител, духовно лице, научен работник. Но това число не носи успех на предприемачи и бизнесмени, които уреждат финансови сделки по телефона, уреждат си срещи, освен, ако не са измамници…Ако това е личният ви номер, тогава разговорите по телефона са много емоционални, възможно е вие или другите да предпочитат да ви сервират по-неприятни новини именно по този начин. Друг нюанс е- “празни приказки” или подвеждащи…
8- Ако това е служебния ви номер, тогава вие бързо и леко постигате договорки по него, водещи до материално благополучие. Цифрата носи късмет за финансови операции, отговорни решения, точна информация, поемане на голяма отговорност. Ако това е личният ви номер, чрез цифрата 8- вие привличате надеждни личности, на които да можете да разчитате напълно или пък манипулатори, които се стремят да ви използват – средно положение рядко има.
9- Ако това е служебният ви номер, той подтиква към голяма активност, но и безкомпромисност и от вашата и от другата страна, тенденция, която може да провокира напрежение, спорове в името на “истината”. Идеален е за хора работещи като съдии, прокурори, също и в редица репресивни структури. Ако това е личният ви номер, тогава вие обичате премия тон и съответно привличате подобни хора към себе си. В позитивен вариант връзките ви са “истински”, а в негативен- могат да са кратки или разочароващи.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *