Астрология Интересно

Интуитивен тест за партньорските ви отношения

Концентрирайте се върху изображенията по-долу, изберете спонтанно онази картинка, която най-много ви харесва и привлича, вижте после какво й е тълкуванието…

123456780Ако сте избрали картинка 1,

това означава, че вие сте научили много от ваши минали връзки или дори от настоящата. Доза горчивина, която сте натрупали обаче, не се превръща в повод да се затворите и изолирате, напротив, вашата душа копнее за нови усещания, вие ще ги предадете на вашата половинка и това ще озари привързаността ви, ще разсее някой надвиснали облаци. Ако сте сами- ще привлечете любовта със силното ви присъствие.

Ако сте избрали картинка 2,

тогава вие вероятно сте романтична и чувствителна душа, която е готова да даде много или всичко за любимия човек. Свикнали сте да се раздавате, но като че ли си избирате партньори, които са склонни да злоупотребяват с вас или са недостъпни. В друг случай те са толкова силни и независими, че чувствата ви изстиват или вие нямате нужда от тях . Може би щастието ви е някъде другаде или трябва да демонстрирате повече вашата собствена индивидуалност, леко да се разграничите, за да оценят и забележат съкровището във вас..

Ако сте избрали картинка 3,

тогава вие съчетавате в себе си страст и разум, умеете да привличате любовта, да карате да ви забелязват, ценят, уважават. Не се страхувате от предизвикателствата, ако имате партньор, тогава вие сте като капитан на вашия кораб, умеете да го направлявате в правилна посока, така че да сте щастливи или да намирате изход във всяка ситуация. Ако сте сами, вероятно няма да  чакате любовта да ви намери, вие ще я откриете…

Ако сте избрали картинка 4,

тогава е вече време отново да се свържете със страстта. Може би се страхувате да изразите онова, което се таи в душата ви или пък искате да се откажете от приключенията, емоциите и цветните преживяванията, които ви очакват с любим човек? Вие държите на истината, чистотата и искреността във взаимоотношенията, вероятно сте на крачка, за да ги постигнете, но трябва да премахнете изкуствени бариери, да проявите повече смелост да изразите себе си, да преследвате своето щастие в любовта.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *