Астрология

Как плуват в “морето на живота” зодиакалните знаци?

Само за хора с чувство за хумор- как "плуват в морето на живота" зодиакалните знаци или какъв е начинът им на съществуване според собствения им избор и начин на мислене?

Само за хора с чувство за хумор- как “плуват в морето на живота” зодиакалните знаци или какъв е начинът им на съществуване според собствения им избор и начин на мислене?

 

Овен

“Аз ли съм първият? Разбира се и няма да си губя безцелно времето, за да ви давам обяснения. Но това море е толкова безкрайно! Ще си почина малко на онзи остров с екзотични изкушения и после пак се втурвам в състезанието. И не си мислете, че ще ме победите! Аз съм шампион по природа и призвание!”

Телец

” Ей сега ще се отправя на луксозно пътешествие, само да си събера нещата в 20-30 куфара. И къде ми е луксозната яхта? Да знаете, че без нея никъде не тръгвам. Ако не можете да ми я осигурите – ще събирам пари упорито. Аз трябва да съм добре подсигурена, защото зная, че пътуването ще е дълго, а държа и да е приятно.”

Близнаци

“Море, море, ама може само да му се порадвам и да попляскам в него. Защо трябва да го преплувам? Сигурен съм, че тази задача ще ми омръзне накрая, а и кой знае какви проблеми могат да възникнат. За умните хора като мен са измислили самолетите, които бързо прелитат над нещата и водят към целта.”

Рак

“Това море няма да ми се опре- аз съм силен в тази стихия! Я, какви страшни щипки имам, аз съм боец и кой ще посмее да ме закачи? Само да знаех на къде да тръгна…Кой бряг да избера? Най-добре е да си остана тук. По-сигурно е, познато ми е, пък, ако има подходяща вълна може и да помисля, но няма да рискувам.”

Лъв

” Слънцето така е напекло! Аз му се радвам и ще остана на този бряг докато хвана тен от лъчите или свърши купонът, на който съм поканен. После ще си резервирам най-хубавата каюта, за да ме уважават и ще пътувам само със знаменитости. Така ще съчетая полезното с приятното. Иначе какъв е смисълът от това пътуване по море?”

Дева

“Морето е необятна шир и, ако тръгна на път трябва всичко да е добре обмислено- здрав ли е корабът, здравословна ли е храната, дали времето вещае бури или попътен вятър? Подобно запознаване с подробности ще ме предпази от доста неприятности, а аз не ги обичам, а и е обидно за интелигентността ми да предприема друг вид пътуване в морето.”

Везни

“Не обичам бурното море и ще избера такова, което да е по-спокойно. Така хем ще се насладя на него, хем ще имам шанс да се запозная с много летовници, жадни за почивка и романтика като мен. Какво пък, може и да срещна интересни партньори- носещи ми ползи или удоволствия. Важно е да се избере подходящия сезон, а аз имам усет за това и умея да си прекарвам добре.”

Скорпион

“Стига да поискам, ще постигна всичко. Аз не се страхувам от опасността, тя дори ме привлича. Мога да се слея с пенещите се вълни или да потъна в бездната. Няма значение. Магическите ми сили или Съдбата, рано или късно ще ме отведат на другия бряг, към който съм тръгнал”.

Стрелец

“Морето е красиво по време на всички сезони и аз искам да ги опозная до един. През лятото ще се къпя в слънчеви лъчи, ще придобия тен. През есента ще се разхождам по плажа, водата ще отмива следите ми, а аз ще се слея с кървавия залез-толкова красив и обещаващ. През зимата ще зъзна, но няма да загубя усмивката си, а ще застина от възхищение пред страшната сила на тази необятна шир. А през пролетта пак ще бързам да се потопя в затоплящата се вода и няма да се притеснявам, че съм прибързал, че мога да пострадам, защото не бива да се изпускат никакви възможности.”

Козирог

“Ще пътувам и в бурно и в спокойно море, стига целта да си заслужава усилието. Тогава няма да си губя времето с подробности и нищо не може да ме спре. Ако трябва сам ще стана капитан на собствения си кораб. Само ми набележете красив и висок бряг, който да заслужи вниманието и уважението, останалото оставете на мен.”

Водолей

“Обичам морето и не се притеснявам, че днес ще вали, защото зная, че утре ще изгрее Слънце. Важно е да има някаква полза и смисъл в цялото мероприятие. Ако съм с добра компания и много приятели, които ме ценят, тогава- всичко е наред. На пръв поглед изглежда, че аз съм авантюрист, който по всяко време би тръгнал да пътува по морето. Но всъщност не е така. Аз съм проучил най-хубавия сезон и плаж за мен, така че да не си проваля почивката.”

Риби

“Морето е загадъчно и ме привлича. Аз обичам да плувам, да се гмуркам и до най-големите му дълбини. Мога да се превъплъщавам в златна рибка, попова лъжичка или акула- каквото си пожелая. Природата ме е научила на тези чудеса, а сетивата ми усещат всички вълшебства на водата, символ на живота в мен.”

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *