Психология Специалистите

Който създава проблема, той се явява и с решението!

 

vjra1Да сме здрави, изобилни и щастливи е наше право! 

А се получава, че за това трябва да се борим, воюваме и дори да даваме мило и драго да сме здрави, щастливи и изобилни, а дори и доста средства!

Да ви идва на ум, че който създава проблема, той се явява и с решението?

Е, не! Как? Не може! Съдбата ни е такава! Животът е труден! Всичко е борба!

Много удобно! Я помислете малко отвъд привидното и общоприетото, и общоползваемите локуми за живота, хората, вселената и всичко останало!

Включете собственото си мислене, хора! Не знам дали да ползвам тази дума за хората или направо да се обръщам с папагали – каквото чули – това и повторили!

И запомнете – да сме здрави, изобилни и щастливи е наше право! И знаете ли защо? Защото сме тук, на Земята! Затова!

Който в каквото вярва, това получава! А вие в какво вярвате? Какво знаете за живота, хората, вселената и всичко останало?

Автор: Калина Митева

Калина Митева

Калина Митева е психолог, завършила е висше образование във ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .Специалност: Консултативна психологияАвтор е на книгата „Да погледнем в себе си„ .Провежда индивидуална психотерапия и консултация при:– Емоционални проблеми– Проблеми в отношенията с другите – с брачен партньор, приятели, съпруг, деца, родители, колеги, сексуални, срам, стеснителност, проблеми в общуването– Проблеми с мисленето – фобия, мания, обсесивно-компулсивно разстройство(ОКР)– Зависимости – тютюнопушене, алкохолизъм, хазарт– Брачно консултиране – изневяра, развод, насилие, неразбирателствоОнлайн консултиране и фирмено консултиране.

3 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  • Харесва ми такъв начин на изказ, леко провокативен, който ме кара да се замислям за нещата от живота. И като си помисля, вярно е, че не сме свикнали да знаем, че заслужаваме да имаме всичко, защото все ни е повтаряно, че за да имаш трябва да се бориш. Може и така да е, докато вярваме в това. Аз избирам да вярвам, че животът е прекрасен!

  • Вярвах, че е така до скоро. Но ми се случиха доста неприятности и имам нужда от помощ. Как да се свържа с психолога ви?