Астрология Интересно

Марс в Риби от 19.12.2016г. до 28.01.2017г.

Марс е една от водещите планети, която се отразява на нашето психическо и физическо състояние.

Докато е в Риби, тя хаби много от огнената си енергия, за да се справи с „водата”, асоциирана в този сектор с нашето подсъзнание / страхове, мечти/, трупани дълго емоции, които напират да излязат на повърхността.

55182В началото можем да преработваме влиянието й, като играем роли, отдръпнем се от реалността по свой си специфичен начин, стремим се да „избягаме”, като включим инстинкта си за само-съхранение и се насочим в посока, където се чувстваме по-сигурни и уютни.

Но постепенно скритото, онова, което е дълбоко заложено като желания ще стане явно, защото трудно ще го контролираме.

В подобен процес, някой ще проявят ярък хуманизъм и мъдрост, но други ще отключат асоциално поведение.

Манипулациите или измамите могат да процъфтяват, както и собствената ни внушаемост.

Личности с по-лабилна психика трябва да са особено внимателни към обкръжението, което си избират, да се стремят да избягват негативни отношения, също-употреба на алкохол и други упойващи вещества, лекарства, имащи по-неблагоприятно въздействие от обикновено.

Марс указва влияние на всички и подчертано на мъжете. Те могат да се почувстват по-несигурни или нетипично емоционални, да менят своето настроение, да губят ориентири за посока, все едно са на житейски кръстопът без знаци…По-лесно можем да се поддаваме на всякакви изкушения и да показваме други свои черти, лица, които до този момент сме замаскирали…

Това е хубав период, през който можем да осветим „тъмните ъгълчета” от начина си на съществуване, да познаем себе си и близките си по-добре, дори като включим интуицията си, изглежда, че тя ще е съществен фактор през идните седмици.

М-да, скритото става явно и нека също да ни е полезно!

Марс в Риби често ни кара да се чувстваме по-изморени. Разбираме и коя енергийна програма е изчерпана, трябва да оставим зад гърба си, преди да продължим напред!

Благотворно въздействие ни оказва хубавата музика, изкуството като цяло, водата…Използвайте ги в големи количества, това може да ви въздейства като магия, която пречиства, прояснява, извисява, сбъдва мечти…

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>