Астрология Нумерология Нумерология и символи

Нумерологични годишни периоди и отражението им върху любовта

Според нумерологията всяка година ние попадаме в числова вибрация, която определя фона на нашите чувства и настроения, способност да даваме или получаваме любов. За хармонията на една връзка

е особено полезно да се запознаем с подобни тълкувания, защото, ако ние сме в силен период, но нашата половинка не е, тогава съществуват ясни послания, че ние трябва да проявяваме повече разбиране и да се “нагаждаме” между своите собствени преживявания и тези на нашия избраник. Например, ако вие сте в годишна вибрация 1, а партньорът ви е в 7, тогава вашата устременост към “обновление”, желание за ярки любовни приключения трябва съзнателно да се стреми да подкрепи “неуверената 7” да й дари повече любов, отколкото очаква да получи в един ключов, бих казала критичен момент. Тогава съмняващата се 7 няма да “пропука” общото бъдеще, защото ще получи доказателства за лоялност, точно когато има нужда от тях или се намира на прага на житейски кръстопът. Но, ако между вас съществува постоянен резонанс през годините, твърде вероятно е единият в двойката да се почувства “ограбен” и въпреки добрите му намерения да си тръгне, тъй като е лишен да реализира собствения си потенциал. В един по-езотеричен смисъл – Съдбата също не е “съгласна” и на базата на постоянни изпитания разделя подобни “несъвместими” хора.
Личната година, в която се намирате се изчислява като към деня и месеца ви на раждане прибавите текущата година, съберете всички цифри и редуцирате до едно-цифрено число. Пример за роден на 01 февруари и текущата 2014г.: 01+02+2+0+1+4= 10, 1+0= 1.
Тълкувания на годишните цикли:
1- Вие се намирате в силен период на ново начало. Желанието ви за позитивни промени е огромно, но би трябвало да тръгнете първо от себе си, а не от вашия партньор. През това време голяма част от събитията се определят от собствената ви воля- звездите ви дават шанс да стабилизирате настоящата си връзка или пък да започнете нова. Зададените тенденции са дългосрочни и ако преобладава егоизмът и обичате предимно себе си, може за дълго да останете сами. Обратно, ако се обвържете и/или мечтата ви е взаимна любов, готови сте да платите съответна цена – това и ще получите.
2- Вашите фантазии и чувства са много силни, мечтите са ярки, но успехите променливи и несигурни. Година, през която се изисква търпение, изпитва се чувството ви на толерантност, често трябва повече да давате, отколкото да получавате, но в основата е търпението, прозорливостта, силната интуиция. “Знаците на Съдбата” са доста наситени през това време- получавате подаръци /като бебе, нов дом или друга материализирана мечта/ или точно обратното- липса на пари, други загуби, които показват, че сте избрали грешна посока…
3- Преобладава огнената енергия, ентусиазъм, желание да се освободим от “всякакви тежести”, да придобием нов опит в любовта, секса, обвързаността...Склонни сме да експериментираме, падат задръжки, по-толерантни сме, но предимно към собствените си недостатъци. Година на бързи влюбвания, може би от “пръв поглед”.
4- Преобладава разумът. Ако сте обвързани-дошло е време да скрепите чувствата си с нещо материално- общ дом, бизнес…Обръща се подчертано внимание на въпроси от типа: “какво давам-какво ми се връща?”. Ако нямате партньор, през това време можете да си намерите такъв, но връзката ви ще се гради повече на интереси и отговорности, отколкото страст. “Брак по сметка” е много вероятен през този период.
5- Сетивата се пробуждат през тази година, жадни за живот-любов. Трудно се отстоява на изкушенията, силни страсти обещават ярки емоционални преживявания. Ако настоящия ви партньор не ви дарява с достатъчно щастие, тогава периодът ще се окаже доста “изпитващ”. По-лесно от обичайното печелите симпатии, притежавате доза късмет и ако ви липсва подходяща интимна компания, вероятността да си намерите подобна е значима.
6- Емоционална година, през която любовта се трансформира и е лайтмотив в живота. Ако имате партньор, през това време взаимоотношенията се променят. Под натиск на силни чувства или непредвидени ситуации вие можете да заздравите връзката си, но и да я прекратите или да започнете постепенното и разрушаване. Важно е да се знае, че все още притежавате известен “толеранс” от звездите, които ви дават шанс да наклоните везните във ваша полза, стига да преобладава безкористната любов, а не рутината и/или вид изисквания към другия. Година, през която можете да си намерите подходяща половинка, ако сте сами. Ако сключите брак, през този период той обещава да е пълноценен, но и изискващ повече себе-отдаване, баланс между вашите и чуждите интереси. Прояви на егоизъм и/или стремеж за “лидерство” са изключени и действат особено разрушително.
7- Сложна година, предразполагаща към съмнения, загуба на точни ориентири, които да скрепят настоящата ви връзка. Ако съществуват проблеми, то те ескалират през това време, предразполагат към илюзии, ревност, измами. Годината е подчертано “кармична” и е трудна за управление. Често се движим на “авто-пилот”- според натрупани вече емоции и създадени перспективи. Ако всичко е наред между вас и избраника ви през това време, това е обещание за дълъг и хармоничен съвместен живот! Не е подходящо да се започват нови романтични отношения.
8- Година, през която се вземат важни решения за вашия социален статус- сключване на брак или пък точно обратното- развод или други крайни настроения, които кардинално трансформират начина ви на живот. През това време се привличате от влиятелни, силни личности, започнати връзки предразполагат към лидерство на единия от партньорите. Преобладава не страстта, а разумът, дори личния интерес.
9- Година, през която става ясно дали сте си избрали правилния партньор в живота. Всичко не стойностно е на път да ви напусне и ако е така, то ще освободи място за нови и по-добри перспективи/връзки за вас през следващата година.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *