Астрология Интересно Нумерология Нумерология и символи

Нумерологията за рождени дати, водещи нужди и здравето…

Твърде често се случва да чуем отнякъде плачевен глас: непрекъснато ме преследва малшанс, всичко “удря на камък”, нищо не мога да направя!

9191918888А в същото време човекът няма и представа какъв “КАМЪК се е препречил на ПЪТЯ” му, къде точно и как да го отмести. Всеки от нас има различни задачи и цели в своя живот, но винаги има едно най-важно и основно нещо и ако то не е както трябва, ако има там блокаж, всичко друго “спира”. За един това най-важно нещо е едно, за друг – друго, за трети – трето… Но как да разберем кое е то за нас конкретно? Много точен и бърз отговор тук може да ни даде нашата дата на раждане, тя е в състояние да бъде най-ценен наш помощник, относно онова, което можем да направим за себе си, ако искаме да вървим напред, необезпокоявани от никой и нищо. Ето как по-точно:

Родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и обич сред околните.

И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на сърцето, личностния магнетизъм, способността да застават в центъра на събитията, общата енергетика. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 2-ри, 11-ти, 20-ти и 29-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СЕМЕЙСТВО. Главна тяхна потребност е да се грижат за нещо или някого. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на стомах, женските гърди, матката, желанието за деца, емоционалността, спане и възстановяване, отношението към родителите. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 3-ти, 12-ти, 21-ви и 30-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от идея и представа за БЪДНОТО И ДАЛЕЧНОТО – за Пътя, който се задава насреща им от далечината на времето и пространството. Главна тяхна потребност е да вярват в нещо или някого, за да имат силна тяга към него. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на черен дроб, на кръв и психика, устойчивостта срещу алкохолни и наркотични изкушения, способност за веселие и оптимизъм, желанието за пътешествия. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 4-ти, 13-ти, 22-ри и 31-ви

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СВОБОДА. Главна тяхна потребност е да следват себе си и да печелят подкрепа за своите задачи и цели. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на вени и артерии, кръвното налягане, нервите и главния мозък, приятелите, способност за генериране на нови идеи. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 5-ти, 14-ти и 23-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЯСНОТА. Главна тяхна потребност е да разбират и да правят тъй, че и другите да разбират – да са умни и сладкодумни. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на бели дробове, на тънките черва, на ръцете и нервите, сръчността, ловкостта, желание за пътуване и общуване. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 6-ти, 15-ти и 24-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от КРАСОТА и ЛЮБОВ. Главна тяхна потребност е да будят възхищение и емоционална тръпка, да обичат. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на бъбреци и надбъбреци, на яйчници и простатна жлеза, на щитовидната жлеза, страст към музиката, способност за изпитване на удоволствия, чувство за красота и точна преценка, липса на бедност. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ЕУФОРИЯ. Главна тяхна потребност е да омайват и да бъдат омайвани, да постигат емоционален екстаз. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състояние на кръвен и психичен имунитет, устойчивост срещу алкохолни и наркотични изкушения, способност за вдъхновение, усет към багрите, влечение към изкуството. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 8-ми, 17-ти и 26-ти

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от ВЛАСТ. Главна тяхна потребност е да налагат и контролират, да защитават и осъществяват. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: състоянието на кости, зъби и кожа, твърдост на характера, издръжливост, влечение към труда, стремеж към успехи. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Родените на 9-ти, 18-ти и 27-ми

От всеки месец на всяка година най-напред имат нужда от СИЛА. Главна тяхна потребност е да накаляват страстите и провокират, да бъдат смели и дръзки. И ако в конкретен случай не става точно така, ще рече: останалите качества и способности остават блокирани.

Основни индикатори тук са: мускулестото тяло, половите органи, сексуалното желание и сексуалната мощ, главата и кръвта, общите енергийни запаси, стремежът към победа. И всяко и най-малко отклонение би било сигнал за опасност и за адекватна и ефективна намеса.

Източник: pims.ucoz.net

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *