Дева Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 14 септември

Родените на 14 септември са природно интелигентни и притежават отлични ораторски умения.

Добри педагози и в по-общ смисъл- “учители” за околните. Много сензитивни, улавят детайлите още “във въздуха”, но от това понякога страда нервната им система и ги прави по-лабилни/уязвими.

Стремят се да действат винаги целесъобразно и си слагат сами вид само-ограничения. Сигурността за тях и близкото им обкръжение е като водеща тема..
Обикновено учат и се издигат като отлични специалисти по интересуващия ги професионален профил. Често пътуват и/или живеят далеч от родния си дом. Ако тази тенденция се осъществи, това им носи късмет и повече успехи.

Могат да се реализират отлично в интелектуални занимания, там, където могат да проявят острата си мисъл и бързина на реакциите.

Партньорски отношения- това са в повечето случаи лоялни партньори, на които може да се има доверие. Стремят се да защитават близките си, респективно партньора си, да проявяват разбиране, толерантност. В по-негативни тенденции- проявяват голяма критичност, при недоволство използват “думите като оръжие и нараняват с тях”, понякога изглеждат по-сдържани и пресметливи, а това води до трудно сближаване или изстудяване на взаимоотношенията.

Мистично значение: показва личности, които са много емоционални до степен да са раними. Под твърдата им обвивка се крие нежна душа, жадна за обич, която може да направи доста компромиси и дори да допусне грешки, следвайки своите страсти и чувства. Застрашени са от предателства и некоректно отношение. Трябва да се научат да се отпускат, да си дават повече свобода, да не се поставят сами в “затвор” с прекалено големи отговорности, предразсъдъци, страхове. Символ: злоупотреба.

Известни личности родени на тази дата са: Дмитрий Медведев /бивш руски президент/, Антоанета Добрева /Нети/, /българска актриса/, Сам Нийл /новозеландски актьор/.

1409321123

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *