Везни Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 16 октомври

Родените на 16 октомври притежават силно его, високи амбиции, „комбинативен”, изобретателен ум.
Обикновено знаят какво искат и как да го постигнат, така че животът им до 28г. е градивен и успешен, води до материални успехи, сдобиване с отлично обществено положение. След това всичко зависи от индивидуалния им хороскоп.  Все пак трябва да имат предвид, че са застрашени и от обрати, а в по-неприятна форма  „падане от високо” . Това е кармична дата, която изисква човек да бъде с поглед към по-далечното бъдеще, за да не позволява опасности или дребни детайли, които не са забелязвали да преобърнат „колата по житейският им път“. 
Държат много на добрите взаимоотношения с близкото си обкръжение и в повечето случаи успяват да го постигнат с чар, интуитивен подход, понякога и леко манипулативен…
Професионална реализация: имат отлични качества за големия бизнес, крупни печалби, печалби там, където е изисква проява на упоритост, поемане на високи отговорности. Обикновено са надеждни, изпълнителни и предпочитани служители или партньори, независимо с какво се занимават, те може да играят ролята на „щастливия билет“.
Партньорски отношения: много завладяващи натури, които умеят да привличат симпатии и одобрение. Обичат да обичат, когато открият своята половинка могат да бъдат лоялни партньори, такива, които се грижат за близките си…Но често са и много взискателни, нетолерантни към недостатъците на другите. Стремят се да налагат волята и мнението си, а това може да усложни по-дългите връзки.
Мистично значение: показва целеустремена личност с отлични умствени способности, но застрашена от загуби, материални или морални, поради склонност да се подценяват хора и обстоятелства. Символ: Преобразяване.
Известни личности родени на тази дата са: Оскар Уайлд /ирландски поет и драматург/, Константин Илиев /български писател и драматург/, Сюзан Самърс /американска актриса/, Тим Робинс /американски актьор и режисьор/, Елефтерия Арванитаки /гръцка певица/.
susansamurseleftre

.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *