Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 28 юни

Родените на 28 юни са подчертани индивидуалисти, силни характери, лидери по природа.

Съчетават в себе си чувствителност със съвсем практични оценки, които ги държат здраво стъпили на земята.

Финансовото благополучие  или материална стабилност са силен мотив, който ги кара да бъдат доста дейни, изобретателни, находчиви, така че да постигнат желаното.

Ако една врата е затворена пред тях, те много често намират друга, скрита на пръв поглед или невидима за околните, но винаги или в повечето случаи намират варианти…

Умеят да се възползват от паралелни шансове или от „нищо да правят нещо.

Имат отличен усет за печалба.

Въпреки всичко, животът им през първите години е низ от изпитания и предизвикателства, които те по правило преодоляват и стават по-силни.

Не рядко имат усещането, че е трябвало да преминат през мое от изпитания преди да намерят себе си, истинското си призвания или място под Слънцето.

В друг случай изглежда, че постигат високи, забележителни резултати, но пращат висока цена за това или жертват нещо.

Понякога външни сили ги насочват да се откажат от едно, за да придобият друго и по-ценно или да започнат от начало…

Постоянно инвестират в себе си, в близките си, в проектите си, но не им е лесно да трупат или да задържат придобитото.

Понякога ескалира усещането, че перманентно се разминават с очакванията си. Това може да се случва докато не се научат да се вглеждат повече и в обикалящата действителност, да приемат мнение различно от тяхното, да се научат да дават безрезервно и без да очакват разплата.

Професионална реализация: изисква да пътуват, да живеят далеч от родния си дом, може би да имат паралелни или скрити източници за печалба. Мнозина притежават отличен финансов усет или пък талант, който трябва да използват.

Партньорски отношения: ранният брак не е препоръчителен, защото е застрашен от обрати или разочарования, ако все пак това се случи, тогава трябва да проявяват повече търпение, толерантност към човека до себе си. Не винаги са лесни партньори и при наличието на някой затруднения могат да се осланят на ретроспекции, анализи на миналото и съответните причини, на първо време- вътре в тях, а не извън тях.

Мистично значение: показва личност, която умее да преговаря за интересите си и да увлича другите след себе си. Могат да бъдат доста ловки и убедителни в словото, да използват ораторските си умения за победи. Могат да бъдат също хитри или манипулативни. Символ: Възкресение.

Известни личности родени на тази дата са: Клоус-Олаф фон Клицинг-германски физик, Нобелов лауреат, Тюркян Шорай- турска киноактриса, Кати Бейтс- американска актриса, Георги Първанов- президент на България, Кати Бейтс- американска актриса, Фелиша Дей- американска актриса, Алесандро Нивола- американски актьор, Глория- българска поп-фолк изпълнителка.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *