Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 29 май

Родените на 29 май са подчертани индивидуалисти със „собствен морален кодекс". Силни и амбициозни характери, които трудно се влияят от околните, учат се по трудния път на опита, често тръгват по странни и неочаквани житейски пътища изпълнени с превратности и изненади. Не рядко тези хора пътуват, установяват се далеч от родния си дом. Професионални успехи, благодарение на амбициите им. Но личният живот страда /предимно до 28г.-след това всичко зависи от индивидуалния хороскоп/,поради насадени грешни представи или традиции в рожденото семейство.
Известни личности родени на тази дата са: Дани Елфман- американски музикант, Мелани Браун -английска поп певица.
Родените на 29 май са подчертани индивидуалисти със „собствен морален кодекс”. Силни и амбициозни характери, които трудно се влияят от околните, учат се по трудния път на опита, често тръгват по странни и неочаквани житейски пътища изпълнени с превратности и изненади. Не рядко тези хора пътуват, установяват се далеч от родния си дом. Професионални успехи, благодарение на амбициите им. Но личният живот страда /предимно до 28г.-след това всичко зависи от индивидуалния хороскоп/,поради насадени грешни представи или традиции в рожденото семейство.
Известни личности родени на тази дата са: Дани Елфман- американски музикант, Мелани Браун -английска поп певица.
През новата им лична година /от РД 2014г./ попадат под влияние на императивно изискване на вид „обновление” в начина на живот- кариера, брак. Хубаво е сами да направляват събитията и да не се оставят те да им бъдат налагани отвън. Нови възможности безспорно, но и стари ангажименти, които ще ги принудят да вземат много сериозни, житейски решения.
Шанс да стабилизират доходите си, да открият нови източници за печалба. Освен това звездите ще ги провокират към голяма социална активност, ще ги даряват с доза късмет, така че годината е динамична и цветна.
Подобно на останалите рожденици от седмицата- да се пазят от измами и преувеличения, които ще ги подведат.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *