Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 29 юни

Родените на 29 юни изглеждат доста емоционални, но зад тази обвивка се крие душа на войн.

Те много добре знаят какво искат, не се страхуват да поемат рискове, умеят да преследват целите си упорито, като използват интуицията си, но и съвсем практичен подход, разчитат на изострените си инстинкти и високи амбиции.

Не случайно родените на тази дата и в повечето случаи успяват да постигнат успехи над средното ниво, често- материални, но не само.

Не може да се каже, че житейският им път е лесен, напротив, налага им се да преодоляват доста предизвикателства, но те ги правят  по-устойчиви, независими на външни влияния.

Това, което ги води и подкрепя е изостреното желание за сигурност, която в крайна сметка успяват да постигнат.

Обикновено умеят да носят високи отговорности и може да им се има доверие.

Не изпускат интересите си от поглед и не вървят срещу тях, напротив, когато трябва да вземат определящи решения или са на прага на житейски кръстопът- надделяват практичните оценки, а не емоциите.

През първата част от живота си може да страдат от предателства или да са емоционално по-емоционални, а на по-късен етап тази слабост често се превръща в „броня“, която ги прави по-устойчиви на външни влияния.

Професионална реализация: имат добър финансов усет, качества на лидери, умеят да поемат високи отговорности, така че често се добират до управленски позиции чрез сътрудничество, подкрепа от страна на влиятелни личности или колектива, в който съществуват. Постигат отлични финансови успехи чрез пътувания, общуване с хора извън близкото им обкръжение, чрез висока квалификация, сътрудничество…

Партньорски отношения: не допускат лесно някой в сърцето си, податливи са на предателства, от които те самите страдат или пък са изкушени. Традиционно това може или трябва да се преодолее с времето, след натрупване на опит и т.н. Животът с тях е цветен, запомнящ се,  понякога достоен за описание в роман…Трябва да избягват прекалена емоционална експанзивност, която ще предизвиква различен от очаквания ефект.

Мистично значение: показва личности, които преживяват много промени, обрати в живота си или самите те преживяват значими духовни трансформации. Всичко случващо се превръща в духовна сила, израстване, пробуждане. Символ: Целеустременост.

Известни личности родени на тази дата са: Леа Коен- български писател и политик, Иън Пейс- английски барабанист (Deep Purple), Никол Шерцингер- американска актриса, фотомодел и певица, Кристофър Игън- австралийски актьор, Катрин Дженкинс- английска певица, Лили Рейб- американска актриса.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *