Рак Рожденият ви ден

Хороскоп за родените на 30 юни

Родените на 30 юни притежават силно личностно присъствие, благодарение на своята одухотвореност, дълбока проницателност, често- творчески заряд, който струи от тях.

Родените на тази дата приемат предизвикателствата на живота смело и от един друг философски ъгъл, който им помага да извлекат най-доброто от всяка текуща ситуация, да привлекат доза късмет или опека от висшите сили. Самите те нерядко са вярващи, умеят да виждат причинно следствени връзки и отвъд видимото.

Концентрират се върху позитивите, за да се възползват от тях, а не върху негативите, които ги спъват

Често тези хора се сблъскват с някой изпитания през първите години от живота си, може да се чувстват самотни дори и сред тълпа от хора, защото страдат от предателства или са неразбрани, различни, понякога- с духовно превъзходство, интелект и интуиция над средното ниво. В други случаи- причината е семейната среда, в която са отраснали, съответно- външни и независещи от тях фактори.

Професионална реализация: творческият заряд, който притежават може да се имплантира в изкуство или професия, която преди това е била хоби. Могат да бъдат отлични преподаватели, оратори, рекламисти, хора на словото….Имат отличен състезателен хъс и са доста упорити, така че като си поставят определена цел обикновено я постигат благодарение на горе-описаните качества.

Партньорски отношения: обикновено се обвързват в зряла възраст, ако това се случи по-рано, тогава отношенията им са подложени на изпитание. В повечето случаи вярват в голямата любов и когато я намерят, почвстват- могат да направят всичко за любимия човек, да бъдат безкрайно отдадени и предани. В един етап от живота си мнозина действително откриват сродната си душа, който лекува получените рани през годините. Обичат да се забавляват, но могат да бъдат и доста сериозни, перманентно да се нуждаят от усамотение, така че да „презаредят енергията си“, чрез хубава музика, медитация, книги или друго любимо занимание…

Мистично значение: родените на тази дата притежават дарбата да виждат истинското, най-ценното в живота. Трудно могат да бъдат излъгани, подведени. Това са стари души, могат да имат мисия да помагат на другите чрез своята мъдрост или доброта.

Известни личности родени на тази дата са: Анастасия Димитрова-Мозер- български политик, Таня Богомилова- българска плувкиня, Майк Тайсън- американски боксьор, Фил Анселмо- американски музикант, Шерил  Версини- английска певица, Лизи Каплан- американска актриса, Моника Потър-американска актриса.

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *