Uncategorized @bg

Хороскоп за седмицата 27.11- 03.12.2023г. Зодия Риби

Риби

Седмицата стартира с  пълнолуние,  което може да освети ключови за вас въпроси,  които се отнасят до дома и семейството,  социалния статус,  обществено положение,  високи и честолюбиви планове.  Ще получите ярки подсказки-  Какво допринася за ваша базова стабилност,  шансове за просперитет,  разбирателство у дома.

Препоръчително е съзнателно да усилите позитиви,  които ви подкрепят,  да се опитате да отстраните слаби звена, които забелязвате,  защото дребни действия имат широко отражение,  а и сега вие може да надникнете в по-далечното бъдеще,  може да приемете случващото се като „ мини вариант“  на една по- глобална  перспектива.

Амбициите на повечето от вас ще нараснат в значима степен,  вие ще се борите за вашето по-добро място под слънцето,  съответно- да укрепвате връзки,  които допринасят за благоденствието ви,  но също така да реагирате на някой предизвикателства като се мобилизирате,  демонстрирате повече дисциплина, упоритост,  опит и авторитет. Някои външни фактори действително ще ви потиква да реагирате точно така,  а това по един естествен начин може да се превърне в повод за  своеобразен при включващ момент във вашия живот.

Едни ще се изкачат по йерархичната стълбичка и ще поемат повече отговорности,  други-  ще си поставят по амбициозни цели,  за да надскочат успехите си,  но по този път ще трябва да проявят повече търпение,  воля,  които ще бъдат възнаградени,  ако не веднага,  то в близкото бъдеще.

Ако в някои случаи е много трудно или невъзможно вие да  отговорите на големи очаквания, изисквания или вид натовареност  на работното място или   кариерното развитие,  тогава вие ще прелистите нова страница,  за да си намерите нещо ново и по-перспективно.

Повечето от вас ще демонстрират голяма борбеност,  ще изглеждат като войни,  които са готови да воюват и да побеждават,  а това по един естествен начин  ще допринесе за вашето развитие. Мнозина ще постигнат успехи през следващите  няколко седмици,  на които после ще разчитат и през следващите месеци,  а може и години, защото постиженията ще се развиват по инерция  или пък ще се закодира трайно във вашата репутация.  Колкото са по- големи мечтите ви,  толкова по-далеч можете да стигнете.

Все пак през втората част от седмицата е добре да се пазите от конфликти,  които могат да ви нанесат щети.

Звездите може да ви върнат нещо изгубено, което не е трябвало да напуска живота ви, което е ваше… В друг случай,  ако вие сте в дълг,  тогава ще трябва да се разплатите. Тенденцията може да отключи усещането,  че ескалират повишени разходи,  принудителни плащания,  вие ще решите как да реагирате.

Все повече имате нужда от партньор,  на който да можете да разчитате.  Между вас и любим човек може да ескалират силни страсти,  насочете тази енергия в конструктивна и обединяваща посока, това ще има забележително или трансформиращо въздействие занапред.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *