Астрология Интересно

Юпитер в Скорпион от 10.10.2017г. до 08.11.2018г.

Юпитер се свързва в астрологията с възможността за ръст- социален, духовен, а начините и способите, благодарение, на които можем да постигнем желаното се определят от знака, в който пребивава Юпитер….

Sunrise In Space
Sunrise In Space

И така, от сектора на Скорпион „разширението на хоризонтите“ пред нас ще се случва паралелно със значими трансформации- в личностен или обществено-значим план. Асоциативно- това е знакът, през който природата „предвижда“ предстоящата зима и се мобилизира да я посрещне като мени генерално тактиката си, за да оцелее….Така и ние- осланяйки се на своята интуиция, следствие на текущи събития и предизвикателства, ние ще сме по-склонни от всякога да проявим скрити черти от характера си, да предприемем нещо ново, за да посрещнем следващия „сезон“ от своя живот.

Както съм споменавала вече, Юпитер ще изкара на повърхността всички натрупани и дълбоко заложени в нас качества-хубави, но и лоши. Хубавите могат да ни помогнат да „възкръснем като феникс от пепелта“, да разчитаме на благословия от висшите сили, да открием неподозирани в нас заложби и да ги имплантираме в реалността като сбъднем своя съкровена мечта, постигнем фантастична цел. Лошите- са способни да сринат имиджа /меко казано/ на мнозина…

Скорпион е знакът символизиращ раждането и смъртта, рисковите положения, които явно ще се преумножат през идната година.

Ще преуспяват хора, които използват вид стратегия в реализирането на своите планове и ще забележим тази тенденция в поведението на околните, особено ярко- на лидери, авторитетни лица и т.н. Вероятно на „сцената“ ще излязат нови и съвсем различни управленци- тактици, които използват неявни методи в съчетание от поемане на големи рискове. За съжаление към тях можем да прибавим и терористични организации…

Водещи теми ще бъдат онези, които се „управляват“ от Юпитер, съответно- трансформира се осезаемо област отнасяща се до законодателство, в частност- наказателно право, също- сферата на банките, които могат да се окрупнят като се „погълнат“, може също да има по-облекчен кредитен режим…

Засягат се още и приоритетно- силовите структури /увеличават се/, но и криминогенния фактор ще расте паралелно.

Темата за секса е също водеща в Скорпион, не е изключено да избухнат не едни секс-скандал, да започнат и/или да се разкриват тайни връзки и т.н.

При всички случаи- предстои една много емоционална, изпълнена със силни страсти година, която няма да ни остави да сме безразлични, бездейни, напротив- ще бъдем стимулирани да дадем най-доброто от себе си, да се променим от „дъно“.

Скорпион „обича“ ритуалите, пречистването…Подходящо е да се извършат важни крачки или поне-символични, дори и на мисловно ниво през втората част на октомври и през ноември 2017г. , а това ще се превърне в основа, върху която ще се надграждат  бъдещи успехи за цялата идна година или повече. Помислете, насочвайте, помнете, че трябва да „внимаваме какво си пожелаваме, понеже може и да се сбъдне“, особено при Юпитер в Скорпион.

ОВЕН

Юпитер ще ви подейства доста трансформиращо и след което вероятно нищо няма да е същото…В оптимален вариант- справяте се с юридически казуси, получавате наследство, осъществявате своя тайна мечта, преумножавате парите си като разчитате на подкрепа от страна на партньора си, а по-младите могат да се сдобият с детенце, да преживеят бурен, страстен роман…

ТЕЛЕЦ

Вероятно партньорските ви отношения няма да останат същите поради новите възможности, които се оформят пред вас или понеже- вашият мироглед и изискванията ви  се обновяват, растат претенциите и паралелно на собствената ви по-висока само-оценка, поради нараснала популярност, социална активност и т.н. Настъпва време, през което ще трансформирате начина, по който възприемате „другите“, съответно- градите връзки, критериите вече не са същите…Общо-ако сте сами-можете да срещнете любовта, а ако сте обвързани- налага се да смените „тактиката“.

БЛИЗНАЦИ

Основни цели са да завоювате своята самостоятелност чрез собствената ви инициативност, професионална реализация, откриване на нови качества и заложби- ще имате шанс за това! Трансформирате някой навици, за да сте по-успешни. Прекрасен период да се изкачите по йерархичната стълбичка, но не даром, а като „смените тактиката“ или си потърсите- качествено и нещо различно, но по-близо до собствената ви същност. Страстите охладняват за сметка на практичните оценки…Сменяте линията си на поведение, а според нея и най-близкото обкръжение…Всичко горе-споменато се отчита като „оздравителен процес“-буквално и в преносен смисъл.

РАК

През идната близо година вие можете да сбъднете своя сърдечна мечта, ще притежавате доза късмет и вероятно някой силно ще развълнува душата ви, можете да получите голям подарък от Съдбата, например- голяма любов, раждане на детенце, развитие на самостоятелен бизнес, разгръщате без особени задръжки на собствения ви потенциал. Ако имате пораснали деца- те вероятно ще са повод за гордост.

ЛЪВ

Юпитер ще ви фокусира силно върху имотни и семейни казуси, като ще ви подтикне да действате, така че да подобрите или хармонизирате средата си на съществуване- чрез увеличаване на членовете в семейството /с партньор, детенце/, чрез премествания, уреждане на покупко-продажби, крупни ремонти и инвестиции, като разчитате на близките си и т.н. – ще имате шанс за това. Но не е изключено, ако са се натрупали прекалено много негативи у дома и са изчерпани ресурси и варианти за тяхното разрешаване, тогава да прелистите друга страница…

ДЕВА

Юпитер ще ви подейства доста хармонично и ползотворно. Вероятно вие ще промените своята линия на поведение, изказ, ще бъдете социално по-активна, а всичко горе-споменато ще ви отреди по-престижни позиции. Вие можете да срещнете Съдбата в лицето на конкретен и влиятелен, важен за живота ви човек или силно подкрепящо ви обстоятелство. Водите успешни преговори, можете да сключите дългосрочни договори, перманентно ще получавате помощ и подкрепа, особено, ако я търсите. Разширявате контактите и кръга си на влияние. Ако пътувате- това ще има особено благоприятен ефект. Мнозина могат да се сдобият със скъп автомобил или да стигнат далеч- буквално и в преносен смисъл.

ВЕЗНИ

Юпитер ще ви даде шанс да увеличите доходите си или да спечелите нещо значимо, например- да успеете да си купите изгодно жилище, да разрешите имотни казуси и т.н. Годината ще ви надари с възможности над средното ниво да преумножите благата си, но вероятно като разчитате на подкрепата и на семейството си, вземете дългосрочни решения и сте достатъчно инициативни. Настъпва време, през което можете да материализирате мечтите си…!

СКОРИПОН

Пред повечето от вас се задава нов цикъл от приоритети, които могат да ви изкачат по йерархичната стълбичка, все едно се издигате по един естествен начин на следващо социално ниво, което надгражда миналите ви знания, постижения и т.н. Юпитер е във вашия зодиакален знак и ще ви надари с шансове над средното ниво, годината обещава да е много щастлива и трансформираща за мнозина, все едно сте под опеката на висшите сили, можете да сбъднете и най-съкровените си желания и трябва да внимавате какво си пожелавате, защото може и да се сбъдне. Поставете си цел, „посейте семената“ с Новолунието на 20-21 октомври и до 23 ноември бъдете максимално инициативни, така ще положите основи или ще постигнете резултати, които ще се развиват, растат през идните месеци и ще са повод за предстоящи успехи…

СТРЕЛЕЦ

Юпитер управлява вашия зодиакален знак, така че влиянието му в Скорпион ще е осезаемо за вас. То ще ви принуди да правите равносметки, евентуално да оставите зад гърба си онова, което вече е изчерпано и няма възможност да се развива в бъдеще. Мнозина ще открият в себе си скрити качества и ресурси, ще се замислят за обходни и алтернативни пътища, които могат да ги направят по-щастливи. Всичко горе-споменато ще се отрази на линията ви на поведение, ще преоцените- кое е ценно за вас или пък-не. Тенденцията може да се отнася до професионалната ви реализация, а може да засегне и личните ви връзки, например да се отдадете на тайна любов или тайна любов да стане явна, настоящата ви връзка или социален статус да търпят трайни трансформации и т.н. Ще проявявате все повече стратегия в поведението си, ще сте склонни да се „гмуркате“ в дълбините на собствената си душа, ще ви владеят силни страсти и емоции и ще можете да разчитате пак така- на неявна помощ, варианти различни от статуквото, в което съществувате.

КОЗИРОГ

Юпитер ще ви даде шанс да преумножите влиянието си в колектив, защото сте социално по-активни, заемате нова длъжност или сте сменили средата си на съществуване. Вероятно ще полагате много усилия, за да се доказвате пред околните и действително ще имате възможност за това, съответно- да утвърдите или повишите авторитета си. Паралелно с това ще можете  да привлечете на своя страна влиятелни личности, да срещнете хора, които се отчитат за „неслучайни“ в живота ви. „Другите“ ще се оказват „мост“ към успехите ви, имайте го предвид и действайте в тази посока, особено през втората част на октомври и през ноември.

ВОДОЛЕЙ

Юпитер в Скорпион ще ви помогне да постигнете своеобразни върхове на положени вече усилия или зададени тенденции, които кулминират. „Осветяват“ се водещи теми като кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум- всичко горе-споменато се трансформира, подтиква ви да бъдете по-амбициозни, да промените линията си на поведение, за да удържите извоюваното  или постигнете  нови и по-високи цели…Ако все пак има заложени негативи в миналото и се налага да оставите нещо зад гърба си, това ще се отчита за ваше добро, ще бъде заменено от други шансове, които повече кореспондират с вашата мисия и предопределеност…Онова, което оставите да прорасне- с действие или бездействие, после пак така ще се закодира за дълго, да кажем- поне през идните три години, когато пак ще бъдете в ключов период.

РИБИ

Юпитер ще ви даде шанс да разчупите границите на възможното пред себе си като разширите кръга си на влияние чрез нови познанства, включително и с влиятелни лица, като излезете извън рамките на познатото- чрез пътувания, промяна в поведението, като усвоите нови знания, повишите квалификацията си и т.н. В друг случай- можете да се впуснете в юридически казуси, разрешаване на имотни казуси и т.н. Юпитер в Скорпион е много хармонично разположен към вас, често ще ви надарява с доза късмет, ще усещате, че сте попаднали на попътен вятър. За да преумножите тенденциите е важно и вие да бъдете достатъчно инициативни и още сега- през втората част на октомври и през ноември да проявите максимална инициативност в избраното от вас направление…

 

 

 

Mariana Petrova

3 коментара

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

    • Да, може да се чете и за Асцендента, има астрологична практика, според която на Асцендента и на Слънцето се дава равен брой точки, тоест са равни по влияние 🙂 Може да имате предвид, да четете и според положението на Луната, но там е малко по-сложно, трябва да го интерпретирате за емоционално състояние и ежедневие битови въпроси, потребление…:)