Астрология Нумерология Нумерология и символи

Как да привлечем парите според датата си на раждане

Номерологичните характеристики на човек показват неговия заложен потенциал и в частност- начин, по който привлича парите.
Разберете кой е успешният ви ден за печалба според числата! Редуцирайте рождената си дата до едноцифрено число, като съберете месец, ден и година, така ще получите нумерологичната вибрация на жизнения ви път.
Жизнен път -1
Тази вибрация дава мощен импулс за действие и придобиване на богатство. Но такива хора са лидери по природа, така че се съобразяват предимно със себе си ,а не с чуждото мнение. Те са водачи, организатори, предприемачи, бизнесмени, ръководители.
Трудно работят в екип, особено, ако не могат да наложат волята си и личното си мнение.
Успехи придобиват, ако разчитат на себе си, а не на другите. Рядко им се дава нещо даром, обикновено те са мотора на събитията и околните разчитат на тях. Това е кармично число, призвано да помага, реформира, изчиства родова карма.
Качествата които притежават са: силна воля, способност да довършват започнатото, гордост, предприемчивост.
Най- удачен ден е сряда. Ако стартират нови проекти през този ден те ще бъдат съпътствани от доза късмет.
Подходящ талисман- орел или друга златна птица, която да носят близо до кожата си. Също – слънчев камък, диамант.
Жизнен път -2
Това число рядко достига самостоятелно успехи. Нужна е подкрепата на колектив. Повече шансове да се реализират имат, при условие, че разчитат на делови партньори, приятели, семейство и др. Не рядко за израстването и стабилността, реализацията на личността като цяло тук е определящ брачният съюз, домашната среда. .. Така че е важно за благополучието на човек да развива качества като толерантност ,общителност и др. Стабилизират ли личните и служебните си връзки- така ще си гарантират финансов просперитет.
Все пак често късмет имат при „втория опит”- в пряк и преносен смисъл.
Хубав ден е четвъртък.
Подходящ талисман: морски сирени, а също и режещи предмети, например-кама и др. Подходящ метал е среброто.
Жизнен път-3
Това число дарява късмет, така че обикновено хората под неговото влияние са доволни от положението си. Освен това намеренията се постигат с голяма лекота. За това рядко такива личности са способни на продължително и упорито преследване на целта- те се плъзгат по повърхността на събитията и с лекота намират „благоприятните възможности”.
Тъй като имат силна интуиция, философска мисъл, развито въображение могат да си намерят добра реализация в области където ще предадат своите идеи и ораторски талант, като медии, театър, учебни центрове.
За да си вършат работата с удоволствие трябва да имат свобода и движение, това гарантира пък една по-продължителна и градивна кариера.
Щастие на път или зад граница.
Хубави дени се сряда и четвъртък.
Подходящ талисман: дракон, орел, келтски кръст.
Жизнен път 4
За да имат успехи, хората под влияние на тази вибрация трябва да планират дългосрочни проекти и да ги реализират стъпка след стъпка. Така могат да се предпазят от някой превратности, а и ще създадат впечатление на надеждни партньори.
Отлични организатори, критичен поглед към детайла, а също и голяма сръчност. Афинитет към техника и електроника.
Добра реализация в сфери, където могат да приложат ловкостта си, в това число и вид физически труд.
Да избягват хазарта и рисковите- носят им повече загуби, отколкото ползи.
Пестеливи са, така че често натрупват богатство с времето.
Хубави дни са: вторник и четвъртък.
Подходящ талисман: звезда, а също и аксесоари с квадратна и правоъгълна форма.
Жизнен път 5
Хората под влияние на това число обичат движението, промените и предизвикателствата, съответно мразят –рутината. Преуспяват като използват връзките и контактите си, като пътуват, използват дар словото си. Чудесни предприемачи, посредници и търговци. Това число е много благоприятно за печелене на пари и надарява родените под негово влияние с доза късмет.
Склонни са обаче да разходват прекалено много енергия, средства и време, така че се намират в един постоянен кръговрат.
Важно е да се научат да бъдат по-пестеливи.
Хубави дни: сряда и събота.
Жизнен път 6
Често такива хора заемат длъжност в големи предприятия, като разчитат на точната им и справедлива оценка, също-естетически усет. Обикновено са усърдни и прилежни работници ,така че постепенно могат да се издигнат по йерархичната стълбичка.
Често зависят от чуждото мнение и ресурси ,така че е важно да съумеят да изградят качествени, носещи им ползи партньорства.
Добра реализация в сфери като- учебна дейност, образование, обществена работа, домашни задължения…
Хубави дни: понеделник, четвъртък.
Жизнен път 7
Хората под влияние на това число придобиват безценна житейска мъдрост. Сблъскват се обаче с постоянни трудности. За да преодолеят тази неблагоприятна вибрация е полезно да работят в съдружие. Семейната среда също е определяща за благополучието им. Така че е целесъобразно за цялостния им просперитет да изградят хармонични връзки- лични и делови.
Успехи могат да имат зад граница или ако служат, помагат на другите- например са заети в сферата на медицината. В друг вариант е подходящо да проповядват духовните си познания. Важно е да са в помощ на другите, иначе страдат…
Хубави дни са: вторник и неделя.
Жизнен път 8
Това число изисква сериозни усиля, за да се добере човек до богатство. На първо време такива хора трябва да развият в себе си лидерски качества, да се научат да мечтаят мащабно, защото само така ще се доберат до големи цели. Важно е да се научат на повече инициативност, а и да рискуват.
Тогава парите им ще се преуможат, ще стигнат до огромни успехи ,защото иначе са много упорити и талантливи.
Добра реализация в свери като- банково дело, недвижимо имущество, транспорт, обществени и благотворителни занимания.
Хубави дни: вторник и неделя.
Жизнен път 9
Хората под влияние на това число са много симпатични ,емоционални, щедри и природно интелигентни. Но им липсва търпение или пък действат под диктат на чувствата си ,което е повод за нецелесъобразни решения или пък попадане под различни зависимости- на партньори, обстоятелства, вид преживявания и т.н.
Ако овладеят тази тенденция, потенциалът им може да се реализира в най-разнообразни области – частен бизнес, медицински учреждения и др. Успехи при пътувания, спортни и друг вид физически занимания.

Щастливи дни: четвъртък и неделя.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *