Астрология

Влиянието на Нептун върху психиката ни през 2014г.

През 2012г. Нептун навлезе в зодиакалния знак Риби и ще пребивава там до март 2025г.
Това се тълкува като важно астрологично събитие, най-малко поради факта, че силата на тази планета ще нарасне многократно през това време, а и подобен транзит се случва веднъж на 165г.
Нептун се свързва с „духовното", божествената любов", силните емоционални преживявания, така че малко по малко и под влияние на различни събития ние ще се насочваме към подобни теми, а в тях ще
През 2012г. Нептун навлезе в зодиакалния знак Риби и ще пребивава там до март 2025г.
Това се тълкува като важно астрологично събитие, най-малко поради факта, че силата на тази планета ще нарасне многократно през това време, а и подобен транзит се случва веднъж на 165г.
Нептун се свързва с „духовното”, божествената любов”, силните емоционални преживявания, така че малко по малко и под влияние на различни събития ние ще се насочваме към подобни теми, а в тях ще
се влага повече смисъл, ще играят по-голяма роля в живота ни.
Нептун отговаря за „колективната психика”, подсъзнанието и фантазиите, които в позитивен план ще ни насочат към прояви на съпричастност, състрадание и взаимо-помощ.
Децата родени през 2012г., 2013г. и 2014г. задължително ще притежават някакъв талант или поне ще умеят да претворяват мечтите си в реалност.
Може би това са бъдещи „гении”, които ще променят света с нов вид изкуство, уникални постижения в музика, кино и др.
Риби отговаря за химията и медицината, която получава допълнителни насоки, по-бързо развитие, така че не е изключено да разберем за някакъв „пробив” в тези области в края на 2014г. и началото на 2015г., лечението да придобие други и по-ефективни насоки или да се открие лекарство, което още не е познато, широко използвано…
Много хора ще развият способности като телепатия и ясновидство. Ще нарасне творческият потенциал на мнозина, който ще придобие реални измерения, особено при хората на изкуството. Това ще трансформира критериите и предпочитанията ни към музика, театър, литература и др.
В негативен план обаче, психиката ни става по-лабилна и податлива на влияния, различни внушения. Ще се размиват границите между морално и аморално, правилно и неправилно. Тенденцията ще се засили в края на 2014г. и ще предизвика сериозни „проверки” на ценностната ни система през 2015г. и 2016г. Тогава „изкушенията” или „заместителите” на щастие ще вземат връх над принципите, а допълнителните стимулиращи средства, като наркотици например, могат да придобият застрашителни размери.
Доста спекуланти или личности, които вярват, че „целта оправдава средствата” ще получат „временен имунитет”, ще придобият допълнителни сили и средства за манипулации.
Пазете се, като се придържате към догматични норми на поведение и утвърдени, доказани пътища за себе-осъществяване.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Овен
Влиянието на околните върху психиката ми се засилва до степен изискваща или да са в услуга на чужда воля и интереси, или пък да влязат в рязък конфликт с заобикалящата ги среда. В друг вариант – нарастват прикривани желания, удовлетворението е „на една ръка разстояние, но не пълно”. Мнозина получават тайна подкрепа, насочват се към допълнителни и неявни /нерегламентирани/ пътища за придобиване – от пари до любов.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Телец
В общуването с хората надделяват настроенията и емоциите, а чувството за „щастие” се определя от степента на сътрудничество и наличието на подходящи партньори, които да внесат стабилност в живота им. Това ще създаде условия да изглеждат по-неуверени или „меки” в „ръцете” на околните.
Печелят от по-възрастни или авторитетни личности, като използват „обиколни пътища” към целите си.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Близнаци
Стремеж за „разчупване” на статуквото, желание за излизане извън нормите на традиционното поведение. Това важи особено за родените през първата декада на зодиака. В очите на околните могат да изглеждат като по-капризни и трудни за контрол.
Умеят да се вдъхновяват от проблемите на обществото, да „надушват” печалбата или изгодното, което ще им помага в определени ключови моменти.
Променя се социалния статус, имиджа като цяло.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Рак
Духовен глад, провокиран по различни причини и водещ до една по-философска мисъл. Копнеж към далечни хоризонти и цели, желание да се „избяга”, но придържане към отговорности свързани с любими хора.
Увеличаване на възможностите, чрез трансформации на сърдечните връзки.
Много полезно е общуването с хора стоящи далеч от тях- в пряк и преносен смисъл.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Лъв
Психиката се трансформира кардинално, емоционалните състояния варират в крайности., особено до края на юли. Отношението към любими хора е под влияние на нещо тайно или недоизказано.
Пристан или полезна подкрепа могат да открият в своя дом и най-близкото си обкръжение.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Дева
Партньорите – лични и делови влияят пряко на психиката им, особено на родените през първа и втора декада.
Планетата ги насочва към повече грижа за „ближния”, „развихряне на фантазията” или вид „творчески подход”, за да се съхрани статуквото, а и близостта.
Влияние на Нептун през 2014г. върху зодия Везни
Усилва творческия им потенциал, нетрадиционен подход към материални придобивки и стабилност.
Създава условия да се печели чрез „сътрудничество”, но по един по-таен или неустановен начин. Шанс за нови източници на придобиване до края на юли.
Работната среда или друг вид ежедневни процеси са съпътствани с вид неясноти, напомнящи за хаос, нуждаещ се от „подреждане по приоритети”. Подходящи насоки се дават до края на юли.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Скорпион
Нептун ги дарява до края на 2014г. с висок творчески потенциал, който ще се претвори в реалността със съответните променени отговорности.
Мнозина се сдобиват /са се сдобили/ с нещо ново от дете до голяма любов или пък повече самостоятелност в работата ,защото са предпочели собствен бизнес или пък са се сдобили с по-висок пост, нова длъжност и т.н./.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Стрелец
Променят се домашните условия на живот поради независещи от тях обстоятелства. Тенденцията е зададена през 2013г. и приключва през 2014г. като оформя ново ниво на грижа и взаимно-помощ с най-близките хора. В оптимален вариант получават подкрепа, вид награда за грижите си към близки хора. Това може да бъде дори наследство, но вариантите са много.
В друг случай витае някаква неустановеност, прикритост, неискреност във взаимоотношенията, особено за родените през първата и втората декада.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Козирог
Усилва се влечението към „фантастични цели” или такива, които по-трудно се постигат.
Същевременно нарастват ораторските им способности, съответно- шанс с изказване на тези да влияят на околните.Чрез вид комуникации могат да извлекат ползи. Разбират „скрития” смисъл на думите и се сблъскват с подобна „необходимост” по различни поводи.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Водолей
Трансформира се отношението към всичко ценно – от любими хора до вещи и различни материални източници.
Това може да е повод да се разделят с някакви илюзии и да променят коренно начина си на живот.
Влиянието на Нептун през 2014г. върху зодия Риби
Нептун ще открехне нови способности у мнозина, като – телепатия, ясновидство и др. В позитивен вариант ще развиете творческия им потенциал, ще ги направи по-продуктивни, находчиви и хитроумни.
В негативен- съществува опасност да се поддадат на подсъзнателни страхове, отслабване на волята и обективността, особено за родените през първата декада.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *