Начална страница избрани горе Психология Специалистите Специалистите

НЕколко оферти за моментално съвместно съжителство

Както е известно, всички много ме обичат и имам НЕколко оферти за моментално съвместно съжителство, ама не от този, с който да съжителствам, а от мои и негови общи приятели.

75vvv123Ще ви разкажа само едната случка, която мен много ме забавлява. Та едни мои приятели, са толкова загрижени, че чак са ми уредили и един другар, който казват те, е много изгодна партия за мен. Аз другаря го познавам, засичали сме се на маса, ама той няма индикации и постъпки да се сближава с мен, поне пред мен. Та неговите братовчедки и мои приятелки започват да ни сватосват. Разказвам нещата, така както се случват с мен, него как го обработват, не мога да знам. smile emoticon
Мине се, не мине, тъй както сме си седнали и се черпим, темата се завърта около техния братовчед и как може да му стана една жена и как ще ми е добре. Аз обаче не примирам по идеята изобщо да съм нечия жена и си обръщам внимание повече на масата, отколкото на техните приказки.
Мине се, не мине и пак същото, и като не могат да излязат на глава с мен, щото аз нали с това съм известна, те включват тежката артилерия. Първо ми казват – хайде де, вземете се, къща има момчето. Оказва се, че и от къщи не се впечатлявам – не мина номера. После споменаха някакви суми, дето имал, с колко нули не запомних и пак си нехая.

После викат – хайде де, знаеш ли какъв матрак има за не знам си колко пари, какъв хубав бил (матрака), не ме питайте откъде знаят, сигур са полягвали на него.

И туй не ме впечатли – казвам ви, хич не съм разбрана. Тез изгодни неща, като не ме примамиха, се опита следното – хайде де, знаеш ли как ще си допаднете на ракийката.

Е, тук вече се заслушах! Аз откога си търся другар, дето да ми издържа на пиенето. Веднага ми щръкнаха ушите и моменталически проявих интерес!

Почти се видях как сме си поседнали двамата вечер и как си се черпим, и почти щях да хвана пътя за у тях и да му пристана. Имало и още плюсове обаче, казват ми те – той правел много хубава ракия. Леле, как се влюбих в тоз човек, ама какъв добър човек, си рекох, какво се мотам още, та не хуквам да го вземам? Обаче нали да се държа на положение, щото съм една стабилна дама и не се давам тъй лесно, рекох и отсякох: като ми донесе нЕколкостотин литра ракия и ще стане работата!
Значи да ви кажа, минаха вече няколко месеца, а аз ракия в такива количества, не видЕх. Сега седя и се чудя – сигурно много поисках (нали си обичам изобилието), абе да дава тука сто кила ракия и да се вземаме, че да свършва тая мъка!

Автор: Калина Митева

 kalina_miteva@abv.bg
0894 692 333

Калина Митева е психолог, завършила е висше образование във ВУ „Св. Св. Кирил и Методий“ .Специалност: Консултативна психологияАвтор е на книгатаДа погледнем в себе си.Провежда индивидуална психотерапия и консултация при:– Емоционални проблеми– Проблеми в отношенията с другите – с брачен партньор, приятели, съпруг, деца, родители, колеги, сексуални, срам, стеснителност, проблеми в общуването– Проблеми с мисленето – фобия, мания, обсесивно-компулсивно разстройство(ОКР)– Зависимости – тютюнопушене, алкохолизъм, хазарт– Брачно консултиране – изневяра, развод, насилие, неразбирателствоОнлайн консултиране и фирмено консултиране.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *