Астрология Интересно

Как се „издават” зодиакалните знаци, ако са охладнели в чувствата си

Всеки, който обича се сблъсквал с мисълта за верността и лоялността на своя партньор. А дали можем да разпознаем първите сигнали за прокрадващ се хлад във взаимоотношенията или откровено предателство? Да видим какво ни подсказват зодиакалните знаци в тази връзка:

 

Овен

Когато Овен обича, обича от цялото си сърце- бурно, пламенно и страстно, така че в началото поне, дори и не допуска идеята за изневяра или лекомислени флиртове. Но когато този зодиакален знак явно започне да се заглежда по други съблазнителни и странични обекти, това означава, че „първенството” в сърцето му е изместено или разпукано, а както знаем- това е водещ мотив  – той трябва да приема избраника си като фаворит по приоритетен и индивидуален профил иначе бързо може да изгуби интерес.

Но е трудно да се запази „първото място”, особено при мъжа Овен. Той обича състезанията и предизвикателствата, така че самото постигане на целта, може да се превърне в повод за следващо завоевание.

Телец

Телец може да бъде най-пленителният и чувствен любовник, ако някой успее да спечели сърцето му. Но за целта той е буквално разглеждан под микроскоп за видими и невидими недостатъци- от стил на обличане до стил на изразяване, походка, а, да- и банкова сметка също. Ако тази част е „спечелена”, тогава  любимият ви Телец няма да престане да ви следи из късо и да ви пита- какво правите, с кого излизате, какви са вашите идеи за общото ви бъдеще. Освен това ще се грижи за вас, ще крои постоянни планове за благополучието на дома ви, за общия просперитет и финансово благополучие. Но ако спре да проявява подобен интерес от външния ви вид например, ако вече не съществуват инициативи за съвместния ви просперитет, това означава, че част от чувствата са угаснали към вас, а може би има и друг обект на внимание около него. Освен това Телец трудно прикрива истинските си преживявания, в  случаи на изневери той става по-затворен, раздразнителен и неотстъпчив, че и мрачен.

Близнаци

Най-сигурният признак за измяната на един Близнак е неговото сериозно отношение. Да и  това не е странно или учудващо. Ако имате до себе си представител на този зодиакален знак, вие със сигурност знаете какво „любопитно дете” е той, жадно за информация, предизвикателства, които могат да ви удивят и изненадат по всяко време. Близнаци обича движението, знанието, разнообразието, а рутината често ги убива. Ако близнакът до вас „изведнъж” порасне, стане по-сериозен, отговорен, последователен, ако вече не ви „обстрелва” с креативността, а и променливото си настроение, ако е неспецифично „постоянен”, това е сериозен признак, че истинската му същност/съзнание  вече принадлежи на някой друг или е далеч от вас…

Рак

Рак е един от зодиакалните знаци, който не обича изневерите, държи много на семейството си, а и близките си хора,  не иска да ги наранява и да им причинява болка. Но ако това все пак се случи под влияние на различни фактори, тогава Рак става по-емоционален и краен в реакциите си. За дребни въпроси може да прави фундаментални и грандиозни изводи, че и скандали, лесно да се сърди и да не е склонен вече „да се взира в очите ви”, да желае асоциативно контакт с душата ви-това е важно за Рак. Да търси вина в себе си, а не рядко и в партньора си, да обвинява, да философства „колко е труден и не прост живота в своите отговори” и т.н. Подобни мрачни и променливи настроения, са знак, че нещо го тормози вашия Рак, не е щастлив в любовта, а може да е на път да вземе нелекото решение- да се обвърже с друга личност.

Лъв

Лъв обича да се гордее със своя избраник, който трябва да краси владетелската  му природа. Ако е така, той постоянно ще се хвали с вас- независимо дали разказва /понякога лекичко преувеличава/ за вашите достойнства или постоянно ви подтиква към светски и съвместни изяви, така че да афишира и заяви пред всички своята безценна „придобивка”. Обратното- да се оплаква или недоволства срещу ваши недостатъци, за които е „прогледнал”, може и да ви звучи нормално с времето, но за сърцето на един Лъв, това означава, че вече е готово да си потърси друг партньор- цар/царица, така че подобни „сигнали” са съществени за Лъв и не са за пренебрегване…

Дева

Дева трудно се решава на изневери, но към партньор, който е успял да завоюва сърцето им, а това е още по-трудно. Ако все пак, това се е случило, а Девата до вас е решила да ви предаде и то съвсем обмислено, вероятността да  я разкриете е минимална. Дева ще покрие всичките си следи, ще вземе щателни и детайлни мерки, за да не излезе никога на яве забежката й. Само един сигурен признак може да възникне и той е, когато самата Дева ви заяви: „Обичам друг/друга”, но тогава вече е късно, както става ясно…

Везни

Везни умеят да контролират своите чувства, да създават хармонични връзки, които да устройват всички, така че ако се отдадат на паралелни отношения, то това не е толкова „видимо”, колкото за останалите зодиакални знаци. Все пак, Везни ще полагат повече усилия, за да задоволят очакванията на своите партньори и изневерите му могат да се „хванат”, точно при прекаленото внимание, стараене и т.н. Ако Везните до вас се наклонят в „другата посока”, а не към вас самите,  тогава Везни излиза от обичайното си равновесие и се държи „неспецифично” с подчертана грижа или  нервност, критичен, определящо- непостоянство в настроението, нетолерантност към недостатъците ви.

Скорпион

Ако Скорпион се впусне в изневери, тогава той се превръща в особено хитър партньор, който постоянно крои сложен лабиринт от емоционални „хватки” на очаквания и преживявания, в които накрая сам попада. Усещането е за пътуване с кораб по бурно и вълнуващо море. Защо ли? Защото колкото и да е потаен Скорпион, на него  му е трудно да избяга от дълбочината на собствените си чувства и рано или късно сам се предава- чрез разтърсващи разговори или по-други поводи.

Скорпион неволно е склонен да се идентифицира със своята „жертва”. Ако изневерява, той става особено подозрителен към избраника си, следи го, темите за „верността” често се появяват в съзнанието му.

Стрелец

Стрелец е позитивен и екстровертен знак, който кипи от енергия и положителни емоции. Изневерите му често са свързани с неволно желание да се забавлява или да опита нещо ново. Той не влага мисъл, че наранява. Или поне в началото и докато не си „постигне целта”. Когато това се случи, вината изплува по-ярко и на типичния Стрелец му е трудно да я скрие. Въодушевлението му се сменя със сериозно и по-замислено настроение, понякога отчуждение, крайна или неспецифична емоционалност, вина, която го кара да страни от вас или да  избягва  разобличаващи, настойчиви погледи, разяснителни разговори и т.н. Стрелец може и лекичко да  преувеличава, но не е добър лъжец и ако го „притиснете”, все с нещо се издава, особено изражение и други „оправдателни” реакции…

Козирог

Преди да изневери Козирог трябва да е сериозно или дълго време провокиран в тази посока и пак така не малко време да е обмислял подобен ход. Той ще преосмисли всички „за” и „против” това негово намерение и ще действа особено предпазливо. Когато това все пак се случи и ако Козирог започне паралелна връзка, това се въвлича в поредица от нелепи случайности, грешки и издайнически моменти, чрез които тяхната половинка  ги разкрива. Възможно е тенденцията да се гради на факта ,че рядко Козирог се чувства спокоен с паралелни отношения и вътрешният му конфликт е повод за непоследователни, а понякога и нелогични действия.

Водолей

Водолей не обича скритите връзки или поне това е рядкост за този зодиакален знак, а често си има и основателни причини. Ако все пак Водолей изневери, променливото му настроение, съмнение в това какво иска, особено по отношение на въпроси касаещи общото ви бъдеще или съжителство е признак ,че не всичко е наред. Водолей паралелно може да смени „декорите” на дома ви, внезапно да си направи нова прическа, да смени режима си на хранене или стил на обличане,  да се стреми да „разнообразява” с приятели, защото му е нужна „свобода и въздух”, работата изведнъж е най-важна или отнема допълнително време…Все „сигнали”- съзнателни или-не, че вашият Водолей се е променил или мислите му не са насочени във ваша посока, може би желае вие също нещо да трансформирате в себе си, ако искате да запазите  връзката си разбира се.

Риби

Риби са най-трудният за разгадаване зодиакален знак. Риби са мечтатели и идеалисти, така че когато се отдадат на някоя връзка го правят с цялото си сърце и това изключва предателства. Но ако Риби  са изгубили своите чувства, тогава се наблюдават две тенденции- едната е открита демонстрация на липса на интерес, а другата е абсолютно подмолно и прикрито поведение, което може да бъде разкрито само и благодарение на случайността.

Но ако Риби не са специфично романтични и загрижени за вас, ако по-малко споделят за своите мечти, които в повечето случай са идентични с любовта, това е повод да се замислите за верността им…

 

 

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *