Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Везни при натална карта или релокация

С този Асцендент вие ще развиете усет за красота, изящество и дипломация. Ако се стремите към реализация, в която можете да включите всички горе-изброени качества, този Асцендент ще се окаже особено полезен за вас.

Ще развиете усет към вид справедливост, все повече ще се вслушвате в думите на отсрещната страна и ще се стремите да балансирате между вашето мнение, интереси и това на отсрещната страна.

Развива се желание да сте обществено по-активни, да се занимавате с подобни теми, също- да си сътрудничите.

Вероятността с този Асцендент да намирате начини да просперирате или да се облагодетелствате чрез вид подкрепа- нараства в пъти.

Същевременно, партньорските отношения, лични или делови- придобиват подчертано важно значение. Ако нямате човек до себе си, който да ви подкрепя, тогава вие често ще се чувствате непълноценни или направо- нещастни. Вероятно ще полагате много усилия, за да се харесате, получите вид одобрение от важни за вас хора, приоритетно партньори, но не само. Ако вашите желания, намерения не кореспондират с тези на околните, тогава може да губите мотивация за действие в избраната от вас направление. Този Асцендент в негативен аспект може да ви направи твърде зависими от другите и до степен на уязвимост,  липса на самостоятелност. Също- колебливост между различни тези, истини, съответно- трудно вземане на решения.

С този Асцендент вие ще сте закриляни от Венера, тоест- с по-голяма лекота ще привличате желаното, дори и само като разчитате на чара си, обаянието си и т.н. Но до каква степен Венера ще ви закриля, все пак зависи и от това- в кой дом и знак се намира Венера, как е аспектирана и т.н.

Венера в 1 дом:  с това положение на Венера вие определено ще развиете усет към красота, добри маниери, изящество. По един естествен начин ще се усили желанието ви да се усъвършенствате и ще полагате усилия в тази посока, може дори да промените нещо във външния си вид, модни предпочитания и т.н. Каквото и да е- крайният резултат често ще бъде, че вие с по-голяма лекота ще привличате внимание, ще печелите симпатии и одобрение, ще привличате онова, което най-силно желаете. Ако Венера е добре аспектирана, тогава вие ще получавате силна опека от тази планета, наричана още „малкото щастие“, но всъщност нейното значение е огромно, защото чрез нея привличаме земни блага като физическо красота, материални облаги и т.н., но също- всичко, което най-силно желаем. Все пак фокусът ще е силно върху вас самите и трябва да внимавате тази концентрация да не ви направи само-влюбени и дори егоисти. При напрегнати аспекти- може да злоупотребявате с всичко, което ви се дава и в крайна сметка да го изгубите.

Венера във 2 дом– това положение на Венера ще ви накара да се стремите да придавате истинска стойност на всичко. Може самите вие да се отъждествявате с чисто финансови постъпление и материални успехи, също- да избирате хората около себе си така, че да имате някаква изгода от тях. Ако Венера е добре аспектирана, тогава вие действително ще можете да печелите от вашите партньорски отношения, от важни за вас контакти и все ще се намира някой, който да допринася за благоденствието ви. Ще развиете отличен усет за печалба. При напрегнати аспекти- може да печелите, но постоянно да ви се налага да влагате полученото или пък ще го губите поради неправилна ориентация във финансови сделки, лоши връзки и т.н.

Венера в 3 дом– това положение ще ви помогне да развиете вашия ум, начин на мислене, така че да се изразявате красиво и със съответните ползи. С по-голяма лекота да създавате връзки, от които да печелите. Чрез дар словото си, начин на изразяване- вие ще привличате внимание, любов, онова, което най-много обичате или желаете. Ако Венера е добре аспектирана, тогава вие ще се радвате на повече добронамереност и хармония във вашите връзки, при социална активност, занимания, където се използват натрупани знания и интелект. Може да имате успехи при занимания с търговия, да изпитвате щастие при пътувания, да срещате любов от пръв поглед. При напрегнати аспекти- трябва да внимавате да не злоупотребявате с подкрепата на околните, защото тя ще бъде неустойчива, понякога- разочароваща.

Венера в 4 дом– това положение е отлично, ако за вас водеща цел е да имате хармонично семейство, може би да имате семеен бизнес или пък да се занимавате с недвижимо имущество, да печелите от дома си и т.н. Вероятно ще влагате много в комфорта си на съществуване или обстоятелствата ще се стичат така, че действително да се радвате на повече благоденствие и по-висок стандарт у дома. В друг случай- „вашият дом, ще бъде вашата крепост“ и ще се чувствате най- щастливи с близките си. Ако Венера е добре аспектирана- вашата душа ще е по-спокойна, може да имате усещането, че сте открили своето място под Слънцето, но едва ли амбициите ви ще са чак толкова високи или ще предпочитате спокойствието. При напрегнати аспекти- колкото и да влагате в този сектор от живота си, все ще ескалира усещането, че нещо не достига, може да се чувствате неудовлетворени, все едно не получавате достатъчно от семейството си и т.н.

Венера в 5 дом– с това положение на Венера вие все ще намирате начини да порадвате сърцето си, ще се ориентирате предимно към онова, което може да ви направи истински щастливи.Ще имате шанс, късмет да разгърнете и реализирате потенциала си. Ако Венера е добре аспектирана, тогава вие сте благословени в любовта, ще можете да хармонизирате настоящите си сърдечни връзки с партньор, деца или ако сте сами- да срещнете любовта…няма да забравяте да се забавлявате и ще имате шанс да правите онова, което ви е приятно, независимо дали става въпрос за лични или служебни приоритети. Успех в собствен бизнес, при участие в проекти, занимания пред публика, преподавателска дейност и т.н. Ако Венера е в напрегнати аспекти, тогава може да претърпите загуби следствие на подчертаното си желание повече да си угаждате, да постигате успехи без особени усилия. Повишаващата се страст към удоволствия може да ви струва скъпо.

Венера в 6 дом– това положение на Венера ще ви помогне да си намерите работа, която обичате или вършите с удоволствие, особено, ако Венера е добре аспектирана. Тогава ще се радвате на по-широка подкрепа от страна на вашите колеги или ще можете да срещнете любовта на работното си място, ако това ви интересува. Най-много успехи ще имате, ако в работата си включвате дипломация, имате възможност да изграждате полезни връзки, също- включва се изкуство, красота, занимавате се  или пряко насочвате парични потоци. Това положение на Венера, ако е добре аспектирана- ще ви даде шанс да подействате позитивно на здравето си, ще ви надари с доза късмет буквално в ежедневието. Ако Венера получава напрегнати аспекти, тогава трябва да се научите на повече дисциплина, да се занимавате и с дела, които не винаги са ви по вкуса, трябва да избягвате да считате, че все някой ви е длъжен, за да не предизвиквате обратен ефект.

Венера в 7 дом–  тази позиция е отлична, ако водещ приоритет за вас са партньорските отношения, да се сдобивате с популярност, да срещате по-широка подкрепа, да се реализирате чрез обществено-значими мероприятия. В такъв случай Венера от 7 дом, особено, ако е добре аспектирана- ще допринесе за хармонизирането на важни за вас връзки, вие ще можете да се радвате на все по-голямо одобрение, съпричасност, добронамереност от страна на другите-общо. Ще имате шанс да се сдобивате с повече топли чувства и нежност между вас и вашата половинка, да изгладите евентуални различия с нея или пък да срещнете любовта, ако все още не сте. Ако Венера е в напрегнати аспекти, тогава въпреки възможностите, които ви се предоставят, вие може да ги погубите, поради проектиране на големи очаквания от отсрещната страна, неправилен подход, неразбиране- какво наистина се очаква от вас самите.

Венера в 8 дом–  страстите и желанията в душата ви ще ескалират в пъти. Мнозина ще развият силно чувство за собственост и ще желаят да се облагодетелстват от страна на околните-общо, в частност- като си сътрудничат с влиятелни и власт имащи персони, партньори, реализират се във финансови институции и т.н. Венера не е силно поставена тук. По различни поводи ще ви се налага да променяте самите себе си, онова, което отчитате за истински стойностно. Животът ви ще е изпълнен с много предизвикателства, вероятно и възможности, но последните ще се „раждат“ в кризисни ситуации. Ако Венера е добре аспектирана, тогава вие действително ще имате шанс да забогатеете, дори над средното ниво и то следствие на важна за вас подкрепа, от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Вероятно ще имате бурен сексуален живот и противоположния пол ще се привлича доста от вас. Ако Венера е в напрегната аспектация, тогава може да изпипате доста разочарования, постоянно да сте заплашени да не изгубите нещо ценно за вас-любов, пари и т.н., а за да ги задържите- ще трябва да се адаптирате, трансформирате самите себе си.

Венера в 9 дом– успех и щастие на път, при взаимодействие с чужденци, хора, стоящи далеч от вас-общо, влиятелни и високо-квалифицирани личности. Ако желаете да се развивате чрез висока квалификация, перманентно да обогатявате вашите знания, интелект, да израствате духовно- това е едно от най-благоприятните положения за вас. Венера винаги ще ви дава нови и нови възможности да разширявате хоризонтите си на развитие, особено, ако е добре аспектирана. В такъв случай ще можете да сключвате дългосрочни и обогатяващи договори, включително-брачни, можете да срещнете любовта, ако все още не сте,  в лицето на чужденец, амбициозна и одухотворена личност. Не е изключено да започнете да идеализирате любовта, а тя да пали ентусиазма ви, вярата в бъдещето и т.н. Ще ви върви при занимания с юридически дела, реклама и само-реклама, спорт и т.н. Ако Венера е в напрегнати аспекти- може да се целите нависоко и надалеч, но без да преценяте истинските си възможности, може да се разпилявате в различни посоки и без да осъществите нито една цел до край.

Венера в 10 дом– вашият чар, дипломатичност, стремеж към красота и съвършенство- ще са повод по-лесно да се изкачвате по йерархичната стълбичка. Ще нараснат амбициите ви, а това по един естествен начин ще ви дърпа напред и нагоре. Ако Венера е добре аспектирана- тогава вашите успехи по ключови приоритети- отличен имидж, обществено положение, кариерно израстване, брак- ще са почти гарантирани. Венера е наричана „малкото щастие“, но истината е, че тя има много голямо значение и където се намира тази планета, там човек привлича благоденствие, онова, което желае. Така тази позиция е една от най-благоприятните, защото ще заклиря човек в почти всички сфери от живота. Ако Венера получава напрегнати аспекти, тогава трябва да внимавате да не злоупотребявате с шансовете, които ви се дават, също- трябва да бъдете по-самокритични, само- дисциплинирани, за да не пропилеете всички възможности.

Венера в 11 дом– вие ще се радвате на повече внимание, подкрепа от страна на обкръжението,  в което съществувате. Винаги ще се намира някой, който да ви подаде ръка, особено, ако се нуждаете от такава. Ще можете да разчитате вашия чар, дипломатичност, така че да се сдобивате с популярност, одобрението и подкрепата към вас да растат, особено от страна на дамите, но не само. Вашите мечти за бъдещо развитие могат да бъдат доста позитивни, но те ще се осъществяват най-добре, ако си сътрудничите, работите в колектив и т.н. Ако Венера е добре аспектирана, тогава успехите ви при висока социална активност, при работа с клиенти- е почти гарантирана. Винаги ще възникват нови и нови възможности за бъдещото ви развитие и точно- следствие на подкрепа и одобрение от страна на околните-общо. Ако Венера е с напрегнати аспекти, тогава вашите бъдещи планове може перманентно да се променят и следствие на нестабилна подкрепа от страна на другите, които разколебават собствената ви увереност. В такъв случай, вероятно ще е най-добре да поработите повече върху вашата увереност, постоянство и самостоятелност, а като скачени съдове- това ще проработи и в положителна посока и за подкрепата към вас.

Венера в 12 дом– това положение на Венера е благоприятно за творческият ви потенциал, за духовното ви развитие, интуиция и т.н. Вие ще можете да се радвате на тайна или неочаквана опека, дори от висшите сили, ако Венера е добре аспектирана. Все пак, може да имате перманентна нужда да оставате на саме със събе си, за да се зареждате емоционално и физически. Може да имате успехи при занимания с изкуство, ако помагате на другите за физическото и психическото им здраве, реализирате чрез работа в санаториуми, болнични заведения, при взаимодействие с хора в неравностойно положение. Ще се радвате на тайна или идеалистична любов, вероятно с човек, който е твърде различен от вас. Ако Венера е вв напрегнати аспекти- има вероятност да се чувствате самотни, неразбрани, изолирани, да страдате от липса на внимание и любов.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *