Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Водолей в натална карта и при релокация

С този Асцендент вие ще правите все по-силно впечатление, ще привличате внимание, ще се оказвате в център от социално-значими събития. В основата на това ще бъде, че този Асцендент все повече ще ви подтиква да демонстрирате вашата собствена уникалност, а също така да се интересувате от теми, които са актуални, модерни за съвременното общество.. Ще отключите усета си за свобода, независимост, справедливост, ще отстоявате правата и интересите си по един оригинален  начин и преди всичко като изказвате идеи, обединявате усилията си със съмишленици, намирате все повече  почитатели, приятели, които да подкрепят вас самите, честолюбивите ви планове.

Този Асцендент е най-подходящ за вас, ако искате да се научите по-лесно да се разделяте с всичко остаряло, деструктивно, също- да бъдете себе си, да намерите своята най-подходяща среда, така че да изразите потенциала си, да блеснете, да заемете лидерски позиции в колектив.

Този Асцендент ще ви надари със здравословен егоизъм и способност повече да владеете емоциите си и за сметка на здравия разум и прозорливост, които ще надделяват.

Водолей не случайно символизира „бъдещето“, защото има способност да го предвижда с безпристрастните си оценки. Вашият поглед ще бъде  напред към бъдещето, а не назад към миналото. Това правило в значима степен ще ви гарантира успехи.

Безспорно с този Асцендент няма да ви липсва компания, одобрение. Животът ви ще бъде вълнуващ, интересен, а не скучен. Вие все по-трудно ще понасяте рутина и ако нямате вълнения, които да погъделичкат душата ви, тогава рязко може да сменяте не само настроението си, но и намеренията си. Не случайно Водолей символизира внезапните, изненадващи промени, които могат да ескалират в личен или делови аспект.

С този Асцендент подходящата за вас работа ще всяка, която ще включва някаква мисия, социално-значима цел, с която можете да изпъкнете, да се превърнете в лидер в колектив или да бъдете полезни на околните. Добре или отлично ще се реализирате в сфери, които включват актуални теми за съвременното общество, нещо ново, модерно, включително високи технологии, електронни медии и т.н. Най-много шансове ще получавате, ако получавате подкрепа и одобрение от страна на другите чрез сътрудничество или пък вид прозорливост, с която отговаряте на очакванията на хората около вас, превръщате се в проводник на вашите и чуждите желания, вид прогрес и развитие…

Все пак в каква сфера ще разгърнете най-добре потенциала си зависи от това къде се намират Господарите на хороскопа, тоест на Водолей- Уран и Сатурн…

Уран и/или Сатурн в 1 дом– когато управителите на Асцендента са в 1 дом, акцентът е върху личностното развитие, човек е силно фокусиран върху себе си и развива първо собствените си качества, а като следствие- останалите сфери от живота и съответни възможности. С Уран в  този сектор вие ще притежавате неспокойна, но доста прозорлива душа. По-лесно ще се разделяте с онова, което е изживяло своето време и ще се развивате перманентно, скокообразно и ще изхождате от личните си желания, настроения, които ще бъдат доста оригинални, но и даващи възможност да се отличите от тълпата, да правите силно впечатление и да се превърнете в лидер. Ако Уран е добре аспектиран- вие можете да отключите вид гениалност, която ще ви дава внезапни шансове да реализирате мечтите си. Ако Уран е в напрегнати аспекти- своенравието и непостоянството ви ще се превърнат в перманентни обрати, които ще ви подтикнат да се развивате, учите от грешките си, за да се предпазвате от бъдеща дестабилизация и кризи.

Сатурн в 1 дом ще ви дисциплинира, амбицира, ще придаде голяма сериозност на характера ви, ще гледате света през призмата на отговорността. С това влияние едва ли ще си позволявате отпускане, защото Сатурн постоянно ще ви сочи, че човек може или трябва да разчита предимно на себе си, защото в него се крият всички възможности и постижения, но те не се дават даром, а изискват упоритост, постоянство. С положителни аспекти към Сатурн- вие ще се превърнете в авторитет, с който околните се съобразяват, уважават, но това е естествена разплата за това, че може да ви се има доверие и вие сте фактор, на който околните разчитат. При напрегнати аспекти- може да се превърнете в черноглед песимист, който си мисли, че целият свят работи срещу него или пък може да имате усещането, че трябва да носите на гърба си товара на целия свят. Това не е добра позиция за здравето, ако Сатурн е в напрегнати аспекти.

Уран и/или Сатурн във 2 дом– Уран във 2 дом ще ви даде шанс да печелите по един доста оригинален начин. Високи технологии, електронни медии, висока социална активност- ще се превръщат в проводник на печалби. Въпреки всичко, Уран от 2 дом ще изисква перманентни промени на материалното ви състояние, в оптимален случай- заниманията ви ще дават шанс да се развивате, респективно да повишавате доходите си, а в друг случай- това е отлична позиция за печалба чрез хонорари, допълнителни доходи и т.н. Ако Уран е в напрегната аспектация обаче, сигурността в доходите ще бъде почти изключена, в позитивен вариант- може да ви се налага перманентно да инвестирате средства в бъдещи и прогресивни проекти.

Сатурн във втори дом ще ви направи доста добри финансисти, особено, ако Сатурн е добре аспектиран. Амбицията ви за печалба ще е над средното ниво, вероятно ще си правите отличен разчет на приходи-разходи, ще бъдете по-пестеливи или ще влагате средства само в дълготрайни и надеждни проекти. При хармонична аспектация- с течение на времето и натрупване на опит, авторитет, вие ще можете да стигнете до богатство, но не даром, а следствие на усилия.

При напрегнати аспекти към Сатурн- може да страдате от хроничен недоимък или пък всичко да получавате следствие на много труд, лишения. Сатурн в такава позиция може да ви превърне в егоцентричен скъперник, който променя ценностната си система в пряка зависимост от личния си интерес, с който не прави компромиси. Тази позиция също е доста вредна за здравето.

Уран и/или Сатурн в 3 дом– Уран в 3 дом ще направи животът ви доста вълнуващ, постоянно ще ви среща с интересни, прогресивни личности, които ще разнообразят живота ви, ще ви надарят с внезапни шансове. Самите вие ще развиете усет, повишен интерес към нови технологии, актуалното, модерното, интуицията и прозорливостта ви ще се покачат. Ако Уран е добре аспектиран, тогава общуването с околните, използването на дар словото ви, комуникативните ви умения, натрупани знания ще отключват внезапни шансове. Вероятно, ако искате- ще получите, ако питате, ще ви се каже и все ще се намира кой да ви подкрепи. Ако Уран е в напрегнати аспекти, тогава околните ще се държат твърде ненадеждно спрямо вас, ще ви изненадват..Самите вие ще имате по-неустойчиво настроение, мнение и със съответните последици. Не са изключени внезапни или непранирани пътувания, смяна на средата, налага сте да сте по-внимателни при пътувания с въздушен транспорт.

Сатурн в 3 дом- ще се обграждате с авторитетни или само избрани личности, малцина ще допускате до себе си истински. Ако Сатурн е добре аспектиран, тогава дисциплината на ума, която ще развитие, ще се превърне в повод за успехи на всички други нива от живота ви. Вие ще се изказвате авторитетно, думите ви ще имат чуваемост, ще се стремите да се придържате към истината, независимо каква е тя. Влиятелни личности, които ще се появят в живота ви ще се превърнат в повод за стабилизация и успехи в личния ви живот. При напрегнати аспекти- трудности при разбирателството с околните, огорчения, кавги, спорове…

Уран и/или Сатурн в 4 дом– Уран в 4 дом може да превърне дома ви гостоприемница, у вас винаги може да има приятели, вид оживление, което да разнообразява атмосферата. Ако желаете да проявявате висока социална активност от дома си, тогава това е добра позиция, предимно при добри аспекти. В такъв случай постоянно ще освежавате и променяте декорите у дома, но това ще се отчита за положително обстоятелство. В семейството ви ще си давате повече свобода и ще бъдете предимно приятели. Може често да пътувате. При напрегнати аспекти- внезапни или изненадващи, нежелани промени, базисна нестабилност, несигурност.

Сатурн в 4 дом- ще държите много на вашето семейство, род, корени…Това е добра позиция за развитие на отличен социален статус чрез семейството, например- чрез семеен бизнес. Подходящо положение за занимания с недвижимо имущество, услуги по домовете, особено, ако Сатурн е добре аспектиран. При напрегнати аспекти- семейството и домашните, битови ангажименти се приемат като тежест. Член от семейството може да се държи твърде строго, взискателно, да ви потиска.

Уран и/или Сатурн в 5 дом–  Уран в 5 дом ще ви насочи към свободни професии, ще разгърне личния ви потенциал по един оригинален начин. Ще получите шанс да се развивате чрез собствен бизнес, хоби, което е работа, особено, ако използвате високи технологии и електронни медии в него. В любовта- може да преживеете доста приключения, те ще са позитивни, ако Уран е добре аспектиран. В такъв случай с партньора до вас- ще имате по-свободна връзка, ще сте и приятели, освен всичко друго, ще се забавлявате в компании и така ще разнообразявате, освежавате връзката си. Ако Уран е в напрегнати аспекти, тогава ще развиете усет към хазарта- буквално или в един по-широк смисъл, ще действате прекалено рисково и можете всичко да изгубите. В сърдечните връзки ще ескалират перманентни промени и в повечето случаи-нежелани.

Сатурн в 5 дом- стабилността в живота може да дойде само, ако се занимавате с нещо, което ви е на сърце, харесва ви и т.н. В любовта ще проявявате голяма сериозност, но също- трудно ще допускате някой в него. Ако Сатурн е добре аспектиран- успехи в любими начинания, собствен бизнес, а любовта ще е надеждна, дори и понякога да лъха известна студенина поради недобро изразяване на чувствата. При напрегнати аспекти- разочарования, липса на топлота, сърдечност, забавления, животът може да изглежда доста суров.

Уран и/или Сатурн в 6 дом– Уран в 6 дом ще покаже, че най-важна за вас ще бъде професионалната реализация, но работата ви не бива да е рутинна, а изпълнена с предизвикателства, перманентни промени, възможност да се развивате, растете и т.н. Професионалната ви реализация може да включва висока социална активност, използване на високи технологии. При добри аспекти- скообразно развитие, заемане на лидерски позиции, отлична комуникация в колектив, перманентно обновяване и растеж. При напрегнати аспекти- трудно ще се застоявате на едно място на работното си място, можете внезапно да започвате или прекратявате работа. Ще трябва да се пазите от инциденти, особено с електричество, но не само.

Сатурн в 6 дом- високо отговорна работа, в която ще се концентрирате и колкото повече трупате знания и опит, толкова повече ще стабилизирате позициите си, авторитетът ви ще расте. Вероятно работата ви ще е доста натоварена, отговорна, но при добри аспекти- ще ви носи успехи, възможност за управленски постове или такива ,в които се утвърждавате като доказан професионалист. При напрегнати аспекти- работата е непосилна, не носи удовлетворение и може да застраши здравето ви, в по-неприятна форма да отключи хронични заболявания.

Уран и/или Сатурн в 7 дом–  Уран в 7 дом е подходяща позиция, ако се стремите към популярност, ако желаете да получавате по-широка подкрепа от околните-общо, в частност- да привлечете на ваша страна персони, които са креативни, първооткриватели, новатори, носители на новото, модерното….Все пак Уран в 7 дом ще направи взаимоотношенията ви по-нестабилни, околните винаги могат да ви изненадват с поведението си. Връзките ви трябва да са по-свободни или неангажиращи. Това не е добра позиция за брачни отношения, особено, ако Уран е в напрегнати аспекти.

Сатурн в 7 дом ще ви фокусира върху партньорски отношения, вие ще търсите опора в „другите“- общо, в частност влиятелни, по-възрасти или власт-имащи персони. Ако Сатурн е добре аспектиран, тогава вие действително можете да си намерите партньор- личен или делови, на когото да разчитате, но в замяна ще трябва да се съобразявате с него над средното ниво, понякога ще имате усещането, че той е „капитан на вашия житейски кораб“. Ако Сатурн е в напрегната аспектация, тогава можете да изпаднете в позиция на самота, да се почувствате отхвърлени или неразбрани, отношенията ви с важни за вас хора ще са съпътствани от нещастни случаи.

Уран и/или Сатурн в 8 дом–  фокусът ви ще бъде върху крупни печалби, но те ще зависят пряко от одобрението и подкрепата на „другите“-общо. Това е отлична позиция за собствен бизнес, особено, ако Уран е добре аспектиран и се използват високи технологии, ориентацията е към нещо ново и модерно. Все пак тази позиция ще направи животът на човек доста бурен, изпълнен с перманентни предизвикателства и трансформации, следствие на непоследователното поведение на важни за вас хора, собственото ви променливо настроение и предимно при напрегнати аспекти. Внезапно започване и прекратяване на сексуални отношения, промени в сексуалните връзки, в оптимален вариант- обновяване, разнообразяване, освежаване по избран начин.

Сатурн в 8 дом- стабилността и добрия социален статус по различни поводи ще се влияят като скачени съдове за подкрепата, която получавате от важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви. При хармонични аспекти към Сатурн- можете да забогатеете и да просперирате следствие на популярност, при реализация в държавни, финансови или силови институции. Все пак най-големите уроци получавате от партньори лични или делови, от онези, които влияят на благосъстоянието ви. Те се превръщат в повод да се дисциплинирате или променяте. При напрегнати аспекти- отключва се развито чувство са собственост, нестабилност на различни нива, ревност.

Уран и/или Сатурн в 9 дом–  духовното развитие за вас ще бъде много важно. Любопитството към непознатото, смелостта и приключенският дух, вярата в собствените сили и възможности ще растат безспирно. Ще расте желанието ви да увеличавате вашите знания, кръга на познанствата, ще се стремите да излизате извън границите на познатото, за да откривате нови и нови възможности. При хармонични аспекти- общуването с хора стоящи далеч от вас, включително като използвате електронни медии за комуникация, пътуванията, образованието, рекламата и само-рекламата ще направят живота ви вълнуващ, изпълнен с множество възможности, понякога внезапни и непланувани. При напрегнати аспекти- неспокоен дух, поемане на излишни рискове, разпиляване в различни посоки, внезапни и нежелани промени, опасност при пътувания и предимно с въздушен транспорт.

Сатурн в 9 дом- ще проявите голяма дисциплина да се изкачите напед и нагоре към вашите високи цели и ще успеете, следствие на упоритост, която проявявате към собственото си личностно развитие, обогатяване на знанията и т.н. Ако Сатурн е добре аспектиран, тогава изкачването ви по йерархичната стълбичка и стъпка след стъпка ви е почти гарантирано. При напрегнати аспекти- бездуховност, загубва се вярата във висшите сили или тя е отслабена по различни поводи, трудности при пътувания, уреждане на документи, опасност от сблъсък със закона.

Уран и/или Сатурн в 10 дом– Уран в 10 дом ще усили амбицията ви и усета ви за успехи чрез нетрадиционни занимания. С Уран в 10 дом вашият живот едва ли ще е стабилен и спокоен, независимо как е аспектиран Уран. Той ще изисква да се развивате и все нещо да променяте в социалния си статус- кариерно развитие, брачни отношения и т.н. Ако сами вие не инициирате вид обновление, тогава то ще нахлува отвън и по независещи от вас причини. Тази позиция може да е подходяща само в случай, че работата ви не е рутинна, ако сте ориентирани към нещо модерно, висока социална активност, популярност, използване на високи технологии. При напрегнати аспекти- можете рязко да паднете от върха или усещането за нестабилност може да ви подейства разрушително в личен и делови аспект.

Сатурн в 10 дом- ако Сатурн е добре аспектиран- гарантира авторитет, управленски позиции, които ще си извоювате постепенно с натрупване на опит и ваторитет, защото ще демонстрирате пред околните едни от най-ценните качества- способност да се действа конструктивно, отговорно, целесъобразно. Ще развиете „началнически“ манталитет и ще извоювате желаното. При напрегнати аспекти- трудности на всички нива от живота.

Уран и/или Сатурн в 11 дом–  Уран в 11 дом ще ви даде много приятели, почитатели, хора, които ви подкрепят, харесват и т.н. В този сектор Уран ще ви направи мечтател, завоевател, вие смело ще проектирате своите бъдещи планове, а ако Уран е добре аспектиран, тогава ще проявявате забележителна находчивост, прозорливост, ще знаете към какво да се ориентирате, за да извлечете максимални ползи. Винаги ще има на кого да разчитате, ще се сдобиете с популярност, внезапно ще ви подават ръка, околните ще се превръщат в източник на изненадващи възможности. Вие самите ще се превърнете в лидер, който е ориентиран към нещо актуално за съвременното общество, а прогресивните ви нагласи са полезни за другите. При напрегнати аспекти- околните ще ви изненадват и често неприятно, бъдещето ще изглежда по-несигурно от обикновено, честа смяна на средата по външни причини.

Сатурн в 11 дом- трудно ще допускате някого до себе си, но ще привличате авторитетни и влиятелни личности, на които да можете да разчитате. Вие ще се ориентирате към занимания, които ще ви дадат шанс да разгърнете потенциала си в колектив. За вас ще става все по-важно какво мислят другите за вас, вероятно и защото ще зависите от тях по различни поводи и нас средното ниво. При добри аспекти- ще утвърдите позициите си в колектив, може да попаднете под нечия опека. При напрегнати аспекти- разочарования от околните, противопоставяне с по-възрастни и влиятелни личности, враждебна среда..

Уран и/или Сатурн в 12 дом–  уран в 12 дом ще действа като включен електрически ток във вашето подсъзнание. Какво ще активира е сложно да се предскаже, но често ще ескалира вид безпокойство, тревожност, усещане, че нещата са извън контрола ви. Тази позиция е добра, ако имате скрит талант и искате да го активирате, ако желаете да се развивате духовно и предимно в усамотение. Също да служите на някаква кауза- и да помагате на хора в неравностойно положение чрез ваши качества, знания, умения, нетрадиционен подход. При напрегнати аспекти- това влияние ще е крайно деструктивно и може да ви превърне в асоциален тип.

Сатурн в 12 дом- слаба позиция за Сатурн и Господаря на хороскопа и независимо как е аспектиран. Ако сте решили доброволно да се откъснете от обществения живот пора пенсиониране или друго и ако Сатурн е в хармонични аспекти- може. При напрегнати аспекти- може да се почувствате безсилни или ограничени от външни фактори, понякога и дори на чисто физическо ниво. Слабо място за здравето и психиката.

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *