Асцендент и релокации Интересно

Асцендент Стрелец в наталната карта или при релокация

Този Асцендент ще обърне погледа ви към звездите, образно казано. Ще се усили вярата ви във вид предопределеност, както и  философският начин на мислене, който ще ви подтиква да виждате повече доброто, отколкото лошото, дори и при някой изпитващи ситуации – вие ще се стремите да откривате позитивен смисъл в случващото се, като вид урок и т.н. Стрелец се счита за „късметлийски знак“, но това е следствие на набор от качества, а едно от водещите е точно това- способността да се виждат предимно възможностите, които съответно се привличат, не се пропускат…

Този Асцендент е отличен, ако желаете да се адаптирате в подчертано променена среда, защото съзнанието ви ще е по-отворено към разбирания- духовни, религиозни, като култура и т.н., които са различни от вашите собствени.

Любопитството,  желанието да се опознават нови светове- буквално и в един по-широк смисъл, също ще нараснат в пъти. По един естествен начин този Асцендент перманентно ще обогатява вашите познания за живота, защото ескалира вътрешната необходимост да се учите, буквално и в по-общ смисъл. С този Асцендент вие перманентно ще учите- от хора, с които общувате и ви стимулират да се развивате, защото са успели или своеобразен пример, може да повишавате квалификацията си, да пътувате, а по този начин да излизате извън границите на познатото, да разширявате хоризонтите си на развитие.

Стрелец може да отключи у вас и повече смелост, с която ще посрещате всяка промяна. Това е подходящ Асцендент за хора, които искат да развият приключенски дух, страст към движението на различни нива. Вие все по-трудно ще се занимавате с дела, които са рутинни и ви карат да се застоявате на едно място, това ще бъде почти изключено. Но за това пък ще можете да се реализирате отлично чрез придобити знания, като се само-рекламирате, като получавате по-широка подкрепа от влиятелни личности.

Партньорските отношения ще се градят на уважение, способност да комуникирате, дори да се забавлявате…

Една от най-силните черти на Стрелец, която можете да присвоите е, че ще умеете да се радвате на живота, да се забавлявате, този знак младее през годините.

Все пак- много зависи къде е Юпитер, управителят на Стрелец. В земните знаци /Козирог, Телец и Дева/- приключенският дух ще е практичен, целесъобразен, ще търси ползи и няма да излиза от стереотипи, които ще изгубят здрава почва. Но човек ще има огромни възможности да преуспее, дори и в чисто материален аспект.

Ако Юпитер е във Воден знак /Риби, Рак, Скорпион/- религията, езотеркита, интуицията ще разширяват съзнанието, ще са в основата на развитието, но човек ще трябва да се пази от прекалено крайни емоционални преживявания и преувеличения.

Ако Юпитер е във Въздушни знаци /Водолей, Везни Близнаци/- ентусиазмът ще преобладава, могат да се постигнат забележителни успехи чрез придобити знания, създадени връзки, пътувания.

Ако Юпитер е в Огнени знаци /Овен, Лъв, Стрелец/- нищо няма да може да застане на пътя ви към успехите, ще притежавате доза късмет, ще расте перманентно вярата в собствените ви качества и способности, ще бъдете безспорни лидери, но трябва да внимавате да не се превърнете и в самовлюбени егоисти при напрегнати аспекти на Юпитер.

Зависи и къде се намира Юпитер по домове…

Юпитер в 1 дом- с Юпитер в 1 дом вие определено ще можете да разчитате на доза късмет, който ще бъде следствие на собственото ви излъчване, способност да привличате повече внимание с харизма, философски начин на мислене, вяра в собствените сили и качества. Вие ще умеете да се само-рекламирате, а околните ще ви ценят. Ще развиете интерес към религия, спорт, ще се стремите да обогатявате знанията си. Успех ще ви носят пътувания, общуване с влиятелни личности, висока квалификация. Това положение на Юпитер е отлично за само-усъвършенстване, особено, ако Юпитер е добре аспектиран. При напрегнати аспекти- трябва да внимавате да не се превърнете във философ, който винаги е прав, само-влюбен егоцентрик, човек който преувеличава и манипулира. Също- съществува опасност от натрупване на килограми и е подходящо придържането към вид диета.

Юпитер във 2 дом– изглежда, че водеща цел за вас ще бъде материалната сигурност и финансово благоденствие. Ще притежавате доза късмет при придобиването на материални блага и направо можете да стигнете до богатство, ако Юпитер е добре аспектиран. Ще можете да печелите над средното ниво като демонстрирате висока квалификация, пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително чужденци, като се възползвате от вид опека. При напрегнати аспекти- пак така ще имате шансове за значими придобивки, но колкото да ги изгубите или разпилеете, особено, ако прекрачвате определени морални граници, стремите се към вид облагодетелстване, но без усилия, разчитате на късмет и т.н. Трябва да внимавате за измами или да не станете прахосник.

Юпитер в 3 дом– това положение на Юпитер ще промени начина ви на мислене  и изразяване в положителна посока, ще се усещат философски нюанси. Перманентно ще увеличавате вашите знания, ще се усилят позитивните оценки, добронамереността в общуването, а това по един естествен начин ще привлича към вас повече внимание, уважение. Ще сваляте границите между вас и околните. Ако Юпитер е добре аспектиран- вие ще се превръщате  в желана компания, така перманентно ще увеличавате вашите контакти, вашето влияние и ще се радвате на популярност, все по-широка подкрепа. Успех и щастие при комуникация, посредническа дейност, писане, уреждане на документи, търговия, пътувания, занимания с транспорт и т.н. При напрегнати аспекти на Юпитер- може да сте склонни да преувеличавате, изкривявате действителността, а това ще предизвика обратен ефект и може да доведе до разочарования, измамна среда.

Юпитер в 4 дом– тази позиция може да ви надари с комфортна среда, вие ще се чувствате щастливи във вашето семейство, ще срещате перманентна подкрепа от него и пак така- перманентно ще можете да увеличавате членовете му. Това е позиция, която можете да изберете, ако водеща тема за вас  е семейството, също- недвижимо имущество, да намерите дом, в който да припознаете за свой, ако заниманията ви са предимно у дома или със семеен бизнес, а може и недвижимо имущество, услуги по домовете. Ако Юпитер е в напрегнати аспекти- може да харчите много за битовизми, да се разминавате с очакванията си, пак така да пътувате много.

Юпитер в 5 дом– това е едно от най-щастливите позиции на Юпитер, особено, ако е добре аспектиран. От този сектор ще ви надари с доза късмет, особено при дела, които най-силно желае сърцето ви, независимо дали става въпрос за любов или собствен бизнес, занимания, чрез които ще можете да разгърнете и демонстрирате потенциала си, например ще  направите ваше хоби в професионална реализация и т.н. Няма да ви липсва внимание, напротив, все ще се намират хора, които да ви носят приятни преживявания и удовлетворение. Може да се радвате на щедър партньор или да срещнете такъв, ако нямате. Ако имате деца- те ще са повод за гордост….При напрегнати аспекти- липсата на дисциплина, желанието да си угаждате, доставяте удоволствие- може да ви изиграе лоша шега.

Юпитер в 6 дом– водеща тема за вас ще бъде професионалната реализация и вие ще се радвате на доза късмет в този сектор от живота ви, особено, ако Юпитер е добре аспектиран. Най-много успехи ще имате като демонстрирате висока квалификация, получавате вид опека от страна на влиятелни личности, ако пътувате. Все пак рутинната работа едва ли ще е за вас. Ще се стремите към бързи и крупни успехи и действително ще можете да ги постигате, ако Юпитер е добре аспектиран. При напрегнати аспекти- липсата на дисциплина, желанието да постигате успехи и без да полагате усилия или разпиляването в различни посоки, без ясен фокус- ще предизвиква разминаване с очакванията ви, вид разочарования, които могат да имат негативен ефект и върху здравето ви.

Юпитер в 7 дом–  с Юпитер в 7 дом вие ще съумеете да създавате доста полезни връзки, ще се ориентирате към възможността да получавате по-широка подкрепа, а добрата новина е, че действително ще успявате, ще се сдобиете с популярност, особено, а Юпитер е добре аспектиран. Тогава- работата ви може да е обществено значима, ще можете да се реализирате чрез вид съдружие или като сте под опеката на влиятелна личност, вид благодетеле. Това е добра позиция за партньорските отношения, които могат да бъдат оздравени, а ако сте сами- ще нараснат шансовете да срещнете любовта в лицето на щедър или високообразована личност, а може и чужденец, човек, който много пътува или е от друго населено място. При напрегнати аспекти- можете да погубите с лека ръка всички горе-изброени шансове поради лековато отношение, преувеличени очаквания и само-мнение.

Юпитер в 8 дом– това положение ще оформи шансове да печелите над средното ниво да повишите благосъстоянието си, да стигнете до богатство- следствие на подкрепа- от страна на околните-общо, на хора, които могат да повлияят на онова, което имате, следствие на реализация чрез взаимодействие с финансови или държавни институции, чужди ресурси. Ще развиете хъс към рискови начинания и ако Юпитер е добре аспекитран- ще преуспеете, ще забогатеете. Но все пак спокоен живот трудно можете да очаквате, пред вас ще се разкриват перманетни предизвикателства или опасности, които по правило ще преодолявате с висока амбиция и адаптивност. При напегнати аспекти- опасност от банкрут. Също- множество сексуални и неудовлетворяващи връзки, разочарования при съдружие, партньорски отношения, проблеми с финансови и държавни институции, ако злоупотребите и не се придържате към морални и други закони.

Юпитер в 9 дом– една от най-силните позиции на Юпитер, която ще ви даде да растете на различни нива от живота- професионално, интелектуално, духовно и т.н. Ще преуспявате чрез висока квалификация и като я демонстрирате, като увеличавате вашите знания, пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, сключвате дълги договори, включително и международни. Успехи при юридически дела или занимания с правни въпроси, преговори, уреждане на документи. При напрегнати аспекти- очакванията ще са по-големи от реалността и можете да се изгубите, разпилеете в различни посоки, да унищожите хубавите шансове и следствие на липса  здрави морални устои, изкривени представи за вас и за света около вас…

Юпитер в 10 дом– Юпитер ще ви надарява с доза късмет на всички нива от живота, които пряко ще се имплантират в по-добър имидж и съответно социален статус, който се символизира от отлично кариерно развитие и брачни отношения. За вас амбициите ще нараснат в пъти, а с тях и шансовете да получите желаното, да се изкачите по йерархичната стълбичка и да утвърдите авторитета си. Ще се отнасяте с голяма отговорност към всичко, което може да допринесе за по-добрата ви репутация и обществено положение. Ще „надушвате“ шансовете, онова, което ще ви е от полза и ще ви „дърпа напред и нагоре“. Ако Юпитер е добре аспектиран- успехите ви във всичко горе-описано са почти гарантирани, можете да се надявате и на доза късмет при тяхното постигане. При напрегнати аспекти към Юпитер- трябва да внимавате да не паднете от високо следствие на вид злоупотреби.

Юпитер в 11 дом–  тази позиция ще направи мечтите ви по-смели, ще усили вярата в светлото ви бъдещо развитие и вероятно не без причина, а като следствие на широка подкрепа от страна на колектив, в който съществувате,  на влиятелни личности, на приятели и т.н. Вие ще имате интерес към висока социална активност, да общувате с много хора, ще се включвате активно във въпроси, които интересуват съвременното общество и са актуални. Ще развиете усет към прогресивното, модерното, ще се усили интуицията ви и вие може да станете доста популярни, да се превърнете своеобразни лидери…Отлична позиция, ако заниманията ви са обществено значими, ако работите с клиенти и т.н. При напрегнати аспекти- липсата на дисциплина, преувеличеното само-мнение ще ви разминава с очакванията. Вие може да подвеждате околните, но и те вас, а заплануваното да остане само в сферата на добрите намерения.

Юпитер в 12 дом– просперирате чрез талант, който притежавате, намирате допълнителни, тайни или нерегламентирани източници на доходи. Печелите по нетрадиционен начин, може да се радвате на скрита опека, да усещате, че имате „ангел-хранител“, особено, ако Юпитер е добре аспектиран. Усилва се интереса към религия, психология…Можете да просперирате като помагате на другите, занимавате се с благотворителност, сътрудничите си с фондации, получавате помощ от социално-значими структури. При напрегнати аспекти към Юпитер- асоциални нагласи, злоупотреби с доверие, моралът става съмнителен или започват да преобладават вид изкушения. Тъмни черти на характера или психиката- се отключват със съответните последици.

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *