Здраве

Българските пробиотици – най-добри в света??

На мнозина това твърдение ще прозвучи преувеличено поради незнание или пък защото сме свикнали да бъдем винаги някъде накрая.

Но ето, че не друг, а ние българите сме били на първо място по брой столетници и този факт е провокирал сериозен интерес от страна на български и чуждестранни учени, които установяват, че в основата на дълголетието на предците ни е бактерията Lactobacillus Bulgaricus.

Ние знаем, че японската нация на практика е установила и признала уникалните лечебни свойства на Lactobacillus Bulgaricus, в тежката й борба с раковите заболявания…

Малцина от нас знаят, че хиполипидемичният ефект на млечните продукти, съдържащи живи клетки на Lactobacillus Bulgaricus, е обект на засилени експериментални и клинични проучвания във водещи медицински и лечебни заведения в чужбина.

А колко от нас знаят, че побиотиците разработвани повече от 30 години в България на базата на българското кисело мляко от научен екип във Военномедицинска Академия, ръководен от проф. д-р Никола Александров са многократно подобрени и развити , като част от космическата програма Интеркосмос и САЩ са проявили интерес да закупят патента им?

И това, разбира се, не случайно!

Установено е, че съвременните пробиотични продукти на “Дафлорн” представляват свръх концентрат от оригиналното българско мляко, като в 1 гр. сухо вещество се съдържат милиарди живи и латентни клетки Lactobacillus Bulgaricus, които запазват жизнеността си при стайна температура и то в продължение на години!

       Това, оказва се, че е все още непостижимо за американските учени и не само…

Четете още на: 

https://daflorn.bg/

 

Mariana Petrova

Добави коментар

Натиснете тук, за да публикувате Вашия коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *